tai va ir ash noriu nusinert bikini
buvau nuejusi i siulu parduotuve pasitart del siulu kokiu reiktu bikiniui, kad jis sushlapes nesmuktu zhemyn, tai man pasake kad panos yra nerusios ir ish labai plonu siulu vis vien smukdavo ir nepatere nert klausiau apie spec. siulus tai ir ta pati sake...
tai dabar ir nezhinau nert, nenert, kaip ten ish tikro yra? gal yra daugiau nerusiu ir gali pasakyt ar patogu?
nes nenoriu bikini tik del grozhio
as buvau nusinerusi maudimuka neriau is irisiniu siulu, ir kai maudziausi man visai tas maudimukas nesmuko... siai vasarai vel koki nors nusinersiu
Kad nesmuktų maudymosi kelnaitės, gal verta pabandyti įmegzti/įnerti tokį siūlą-gumytę (Casa Lana parduotuvėje yra bespalvis), šiek tiek turėtų prilaikyti. Siuvimo reikmenyse būna spalvotų siūliukų su gumyte (suvynioti kaip siuvimo siūlai), gal jie taip pat tiktų, parinkus reikiamas spalvas
o tai niekas nebande imegzt tos gumytes? ir kaip ja imegzt bishki itemta ar normaliai?
X-iuke, aciu uz Dupletus , kiek ten grozybiu visokiu
Nežinau ar buvo, bet gal kam toks mini bikini tiks :
QUOTE(saldainia @ 2006 04 21, 23:30)
Nežinau ar buvo, bet gal kam toks mini bikini tiks :
NU CIA JAU LABIAU MINI NEGALI BUTI TURBUT
Noriu paklausti,kaip ten tas gėlytes reikia sujungti?Suprantu,kad reikia prisimegsti gelyčių ir jas sujungti.O kaip?
QUOTE(saldainia @ 2006 04 21, 22:30)
Fuuuiiii
QUOTE(jolitag @ 2006 04 22, 14:47)
Noriu paklausti,kaip ten tas gėlytes reikia sujungti?Suprantu,kad reikia prisimegsti gelyčių ir jas sujungti.O kaip?
Man patogiau ir gražiau kai nerdama paskutinę eilę prineriu prie kitos gėlytės
saldasinia, nu ir bikini tu cia radai - tikras mini