QUOTE(Irunia @ 2005 06 21, 16:33)
Tai kad daugelyje modeliukų tik rutuliukai susiūti ir viskas. Net ir pradedančiai kaip tik - prineri daug rutulių, o po to dėlioji juos pagal formą reikiamą. Po to galima apnerti visą "gatavą" dirbinėlį stulpeliu be užmetimo. Po to dar galima nėrinėliu kokiu apnert.
Nors nesu pradedančioji, bet kantrybe didele nepasižymiu , tai man šie apatiniai ar maudymukai - kaip pavadinsi, taip nepagadinsi - nuostabi idėja.
Be to pas mane nemaža krūtinė, tai iš tokių rutuliukų aš manyčiau ir formą geriau išgauti būtų galima.
Na, aš nors ir nepradedančioji, pažengusi, taip sakant, bet nusinerti apatinius iš rutuliukų................. nu man čia super kantrybės reiktų Labai labai labai gražu, bet mano C dydžiui hm, ilgokai užtruktų............. O norisi minimum pastangų ir maximum rezultato................ Ir be to, sąžinė užgraužtų krapštinėtis, kai ne už kalnų rudenėlis, reikia mažajam naujų megztinukų ir t.t., kai guli keletas nepabaigtų darbukų.................... Bet gal kada ir pribręsiu tokiam šedevrui
Taigi nusineri du rutuliukus, prisidengi pagrindines detales ir šniūrelius tarp jų padarai
Čia toms, kurioms kantrybės nėr
Čia toms, kurioms kantrybės nėr
QUOTE(lysa @ 2005 06 22, 15:49)
čia greičiau reiktų ne "du rutuliukus" o "du maišiukus"
Aga ir kad tuos maišiukus kas nors iš apačios palaikytų, kad einant tarp kojų nesimaišytų
QUOTE(rima 55 @ 2005 06 22, 17:34)
Aga ir kad tuos maišiukus kas nors iš apačios palaikytų, kad einant tarp kojų nesimaišytų
Tiek to, galima rutuliukų nedaryti.
Labas visoms,
Šios savaitės žurnale JI mačiau vienos dalies maudymuką, man atrodo nertas. Bandysiu pirkti siūlų ir pasigaminti. Tada demonstruosiu.
Labai gražūs daiktukai.
Šios savaitės žurnale JI mačiau vienos dalies maudymuką, man atrodo nertas. Bandysiu pirkti siūlų ir pasigaminti. Tada demonstruosiu.
Labai gražūs daiktukai.