labai gražus, o kaip iš nugaros?
Eik tu sau koks grozis KAd man kas toki nunertu
QUOTE(prunskiene @ 2009 04 03, 11:29)
Merginos, o kas jum draudzia ir maudymukus/apatinius is 100% naturaliu medziagu nerti/megzti?
Yra labai plonu siulu, galima nusinerti labai patogiu apatinius/maudymukus, minkstus, plonus, grazius. Tik reikia ideti darbo ir pinigeliu. Yra ir specialiu siulu ir viso ko tik sirdis geidzia.. tik noret reikia.
O as is patirties galiu pasakyti, kad maidymukai puikiai tinka ir maudytis, ir degintis ir papludimio tinklini zaist, reikia juos protingai sutvarkyti tik. O tai jau nuo ismones ir ranku miklumo priklauso, tad jei kas blogai- telieka tik save kaltint..
Yra labai plonu siulu, galima nusinerti labai patogiu apatinius/maudymukus, minkstus, plonus, grazius. Tik reikia ideti darbo ir pinigeliu. Yra ir specialiu siulu ir viso ko tik sirdis geidzia.. tik noret reikia.
O as is patirties galiu pasakyti, kad maidymukai puikiai tinka ir maudytis, ir degintis ir papludimio tinklini zaist, reikia juos protingai sutvarkyti tik. O tai jau nuo ismones ir ranku miklumo priklauso, tad jei kas blogai- telieka tik save kaltint..
Nuostabus visu darbeliai !!!
Noriu paklausti, is kokiu konkreciai, specialiu, maudymukams nerti skirtu siulu ( pavadinimas ), tinka nerti maudymukus
aciu
QUOTE(bastinga @ 2010 06 01, 17:06)
gal schemutę turi ir iš kokių siūliukų nėrei?
QUOTE(bastinga @ 2010 06 01, 16:12)
Kelintasyk studijuoju sio apdarelio virsutine dali Ar cia tik man taip atrodo, ar tikrai isiuti pamusaliukai ties krutine Ketinu tokia suknike papludimiui nusinarplioti..
QUOTE(Kiurtė @ 2010 06 02, 16:00)
Kelintasyk studijuoju sio apdarelio virsutine dali Ar cia tik man taip atrodo, ar tikrai isiuti pamusaliukai ties krutine Ketinu tokia suknike papludimiui nusinarplioti..
Taip, tikrai viršuje yra įsiūti pakietinimai ir raštukas labai tankus
Sėkmės neriant
O tai SOS kokius siulus naudojat?
QUOTE(jolitag @ 2010 06 03, 16:53)
O tai SOS kokius siulus naudojat?
As ketinu is Java siulu nerti, nes juos jau nekart "patikrinau"-labai kokybiski
bastinga, o kaip tuos pakietinimus graziai prisiuti?..Ir is kur juos gauti?
QUOTE(juodauoga @ 2010 06 02, 12:28)
Noriu paklausti, is kokiu konkreciai, specialiu, maudymukams nerti skirtu siulu ( pavadinimas ), tinka nerti maudymukus
aciu
aciu
As irgi i sita klausima laukiau laukiau atsakymo, bet panasu kad taip ir nesulauksim