labuka sugalvojau ir as draugei mergvakario proga padovanot maudoma, su liemenuku viskas aisku, bet va kaip kelnaites nert nelabai sugalvoju, gal kas kokia nesudetinga schemute turit??? labai prasau padekit, nes liko tik kelios dienos
QUOTE(bauzione @ 2008 06 18, 21:52)
labuka sugalvojau ir as draugei mergvakario proga padovanot maudoma, su liemenuku viskas aisku, bet va kaip kelnaites nert nelabai sugalvoju, gal kas kokia nesudetinga schemute turit??? labai prasau padekit, nes liko tik kelios dienos
vat man irgi ta pati problema, liemenele jau nunerta, o triusikeliu niekaip nesugalvoju...
o kitokiu pvz nera
matot ji stringu labai nemegsta
o as is rutuliuku nenoriu, nes mano kauseliai vientisi, ryt idesiu foto, gal bus aiskiau, o iki tol bandysiu pati ka nors "gimdyt"
aciu labai visoms
Papildyta:
sita kaip ir tiktu tik nelabai suprantu ka reiskia tie zenklai schemoje
Papildyta:
dar vienas dalykas, kadangi tikslaus dydzio nezinau , tai darysiu surisamus sonuose
matot ji stringu labai nemegsta
o as is rutuliuku nenoriu, nes mano kauseliai vientisi, ryt idesiu foto, gal bus aiskiau, o iki tol bandysiu pati ka nors "gimdyt"
aciu labai visoms
Papildyta:
QUOTE(Lusasita @ 2008 06 19, 00:32)
sita kaip ir tiktu tik nelabai suprantu ka reiskia tie zenklai schemoje
Papildyta:
dar vienas dalykas, kadangi tikslaus dydzio nezinau , tai darysiu surisamus sonuose
labai grazu su tuo raisteliu
labukas k-margo koks grąžus
o čia prisviles mano pirmas blynas
o čia prisviles mano pirmas blynas
QUOTE(butke @ 2008 06 25, 15:24)
o man labai grazu, tik kelnaites gal kiek didokos atrodo pagal liemenele nors manau cia todel, kad foto
o as savo sedevro niekaip nepabaigiu, ties kelnaitem stringu...
QUOTE(butke @ 2008 06 25, 15:24)
Aciu aciu
Man atrodo visai neblogas tavo darbelis, ir spalva vasariska.
sveikos, nzn i kuria tema rasyt, tai si pati artimiausia mano "problemai"
Gal kas turit vyrisko nerto apatinio trikotazo, butent kelnaiciu, schemu ar bent pavyzdziu
Gal kas turit vyrisko nerto apatinio trikotazo, butent kelnaiciu, schemu ar bent pavyzdziu