labai visoms ačiū, kad man, vištelei, paaiškinot kaip maudomą reikia nerti, nes kitaip turbūt iki kitų metų vasaros nenunerčiau
QUOTE(Marti @ 2007 07 14, 22:42)
labai visoms ačiū, kad man, vištelei, paaiškinot kaip maudomą reikia nerti, nes kitaip turbūt iki kitų metų vasaros nenunerčiau
ir kaip sekasi? aš pradėjau vakar.. bet nuo triusikėlių pradėjau 3 kartus ardžiau jau
o va dabar kaip tik karščius praneša porą dienų, tai jaučiu nespėsiu išbandyt..
as sededama kurortuose, va toki nusineriau
[quote=pikolina,2007 07 15, 18:41]
Oho Labai grazus tau maudomukas
pikolina labai grazus maudomukas gal gali pasakyti is kokiu siulu neriai
[quote=Jurate123,2007 07 15, 19:38]
[/quote]
Aciukas
Papildyta:
Smagu, kad patiko Neriau is 100% polisterio.
[/quote]
Aciukas
Papildyta:
QUOTE(juga @ 2007 07 16, 10:57)
pikolina labai grazus maudomukas gal gali pasakyti is kokiu siulu neriai
Smagu, kad patiko Neriau is 100% polisterio.
pikolina
o kaip nerei tuos ant kelnaiciu apskritimukus? ta detale atrodo super;)
o kaip nerei tuos ant kelnaiciu apskritimukus? ta detale atrodo super;)
QUOTE(prunskiene @ 2007 07 16, 22:09)
Cia paprasti rutuliukai, nerti zemu stulpeliu, paskui prisiuvau prie pagrindo.Turejo pagal mano fantazijas buti ir liemenuko juosteles is tokiu rutuliuku, bet siulu neuzteko,tai padariau kaip matosi
QUOTE(prunskiene @ 2007 07 13, 18:34)
o kaip jus dedat gymyte? uzlenkiat virsuj ir padarot anga pro kuria praveriat ar prisiuvat?
Hm... įnerti kartu su siūlais plonytę gumytę
QUOTE(Lady_Hatora @ 2007 07 17, 11:11)
Hm... įnerti kartu su siūlais plonytę gumytę
cia rimtai? esat kuri bandziusi?
pikolina, ach vat kaip, del seseliu labai mandrai atrodo tie rutuliukai o tu liemenele uzrii su tokiu plonu, tuo kur eina po krutine toks prinertas jo?
nes as kazkada dariau stora(3-4cm), tai man graziai nepritrauke prie krutines.. siek tiek ties viduriu atskibe buvo
o kaip jus dedat gymyte? uzlenkiat virsuj ir padarot anga pro kuria praveriat ar prisiuvat?
[/quote]
Permatomos gumytes buna pirkt siulu pardej. Ritinelis apie 5 lt kainuoja. Neriant kartu su siulu, guma reikia truputi patempus i nerinet, nes jei laisvai tai neduos jokios naudos.
Papildyta:
QUOTE(prunskiene @ 2007 07 17, 20:43)
cia rimtai? esat kuri bandziusi?
pikolina, ach vat kaip, del seseliu labai mandrai atrodo tie rutuliukai o tu liemenele uzrii su tokiu plonu, tuo kur eina po krutine toks prinertas jo?
nes as kazkada dariau stora(3-4cm), tai man graziai nepritrauke prie krutines.. siek tiek ties viduriu atskibe buvo
As visada ineriu ir tas dryzuotas su gumyte. O del atsikisimo liemenuko , isduosiu paslapti, gal kur ir yra parasyta, bet as pati sugalvojau: pries prisiuvant prie apatinio sniuro pati kauseli(apacia) as apneriu kelias eilutes pirmyn atgal siek tiek suraukdama.Kauselis graziai issigaubia, igauna forma, kadangi mano virsutiniai turtai nedideli, tai net kazkiek vizualiai ir padidina krutine .