nugi vat ką radau maudimkė...????
yep...
QUOTE(alexxxx @ 2007 04 05, 00:40)
jau geriau iš viso net nesidėt jos
QUOTE(Scarlett @ 2004 12 29, 14:48)
gal kas galėtų įkelti šito maudymuko schemą?arba bent kažko panašaus?
[quote=Rose Prick,2007 04 26, 08:20]
manau kas sicia yra bent jau dalis aprasymo
Sveikos
ziurekit.. o man iskilo toks klausimelis
tos nertos maudymkes.. kaip su jom islipus is vandenuko? juk siulai prisigeria vandens ir sunkus turetu pasidaryt.. ar nepradeda jis smukti?
ziurekit.. o man iskilo toks klausimelis
tos nertos maudymkes.. kaip su jom islipus is vandenuko? juk siulai prisigeria vandens ir sunkus turetu pasidaryt.. ar nepradeda jis smukti?
QUOTE(ciosyte @ 2007 04 26, 09:59)
kaip su jom islipus is vandenuko? juk siulai prisigeria vandens ir sunkus turetu pasidaryt.. ar nepradeda jis smukti?
nezinau zadu sia vasara isbandyti , tada gal ir galesiu pakomentuoti
na as pati irgi jau ipusejus.. tik dbr imu sukt galvele ka man su juo daryt reikes, jei jis smukt sugalvos juk nelakstysiu persirenginet kas 20min.. nes jau maudynes tai dievinu
[quote=LINUTUKĖ,2007 04 26, 09:08]
[/quote]
gal kas nors galėtų paaiškinti?nemanau,kad daug laiko užimtų...nes aš rusiškai anei kiek nemoku
[/quote]
gal kas nors galėtų paaiškinti?nemanau,kad daug laiko užimtų...nes aš rusiškai anei kiek nemoku
Šiaip tai nertus maudimukus tik gražu pasižiūrėti, o su jais lipt į vandenį tai . Netgi jei siūlai ir netampūs, tai visviena kai sušlampa truputi išsitempia. Ir tikrai tada nepatogu, nes galvoti kad tik trusikėliai nenukrystų . Nertą maudymuką manau galima užsidėt tada, kai eini dėgintis ir žinai, kad į vandenį nelipsi
Pernai nusimezgiau virbalais Ir maudžiausi, ir deginausi Šiemet nusinersiu vašeliu
QUOTE(alexxxx @ 2007 04 05, 00:40)
nieko sau bikinis tik pavadinimas....