Stai dar vienas nertas maudimukas i kolekcija manau kad nebutu sunku toki nunerti
Mergaitės gelbėkit. Gal pas kurią kur yra schemute skareles ant bikinio TRIKAMPIO formos? Internete pilna tik kvadratinių.... Padėkit....
Nusipirkau siulus tokios spalvos kaip bikinis- nesitikėjau, kad nerasiu schemos. jei nieks neturit kompe ar nežinot linko, tai gal matėt kokiam žurnaliuke?
Nusipirkau siulus tokios spalvos kaip bikinis- nesitikėjau, kad nerasiu schemos. jei nieks neturit kompe ar nežinot linko, tai gal matėt kokiam žurnaliuke?
Jau mąsčiau apie tai ir ta puslapiuką visa turiu kompe, bet bėda ta, kad aš dar nieko nesu pabaigusi, kas yra iš detalių, neužtenka kantrybės . Jei mezginys ištisas viskas ok, jei tik iš gabaliukų viskas- STOP. jau turiu visą maišelį visokių apskritimų, gėlyčių- reikia gal kaip free form sujungti
Gal visdėlto atsiras kas matė kur tokia skarelę,
gali būti ir šiaip didelė skara, as susimažinčiau schemą.
Gal visdėlto atsiras kas matė kur tokia skarelę,
gali būti ir šiaip didelė skara, as susimažinčiau schemą.
QUOTE(Donny @ 2006 05 05, 22:39)
Patarkit man durnai O čia tą pradinę pinutę nerti maždaug tokio ilgio kiek yra nuo krūtinės apačios iki spenelio ?
QUOTE(Meškuolė @ 2006 07 18, 19:19)
Patarkit man durnai O čia tą pradinę pinutę nerti maždaug tokio ilgio kiek yra nuo krūtinės apačios iki spenelio ?
As manau, kad taip. Beje, pati taip bandau nerti
X-iuke DĖKUI!!!!!!!!!!!!!
QUOTE(ramintas @ 2006 07 19, 15:17)
As manau, kad taip. Beje, pati taip bandau nerti
Aš irgi bandysiu, tik dar abejoju dėl to stulpelio su vienu užmetimu, bet gal nebus per reta
QUOTE(Dzijanka @ 2006 07 18, 10:46)
Beje merginos, tai niekas nesimaude su savo maudymke??? taip idomu. As turiu akriliniu siulu, bet turbut netiks ane?
madziausi su savo nertu maudimuku, man tai visai normaliai buvo tas mano maudimukas buvo su raisteliais, tai tuos raistelius as mazgais uzsirisdavau kad neatsiristu ir viskas buvo OK
sia ziema neriausi kita maudimuka vasarai, tai sitas turejo but su 'knopkem' bet as jo taip ir nenesiojau, nes kol atejo vasara as siek tiek sukudau ir pasidare per didelis maudimukas tai atidaviau puseserei... sake labai fainas
greitu laiku planuoju sau jau normalu (normalaus ir man tinkancio dydzio) nusinerti jeigu ka, tai gal ikelsiu ir i foruma pademonstruoti
Papildyta:
QUOTE(Palomina @ 2006 07 21, 17:04)
madziausi su savo nertu maudimuku, man tai visai normaliai buvo tas mano maudimukas buvo su raisteliais, tai tuos raistelius as mazgais uzsirisdavau kad neatsiristu ir viskas buvo OK
sia ziema neriausi kita maudimuka vasarai, tai sitas turejo but su 'knopkem' bet as jo taip ir nenesiojau, nes kol atejo vasara as siek tiek sukudau ir pasidare per didelis maudimukas tai atidaviau puseserei... sake labai fainas
greitu laiku planuoju sau jau normalu (normalaus ir man tinkancio dydzio) nusinerti jeigu ka, tai gal ikelsiu ir i foruma pademonstruoti
be to, maudimukas buvo nertas is irisiniu siulu...