Radau sename žurnale:
Maudymukas "Drugelis", schemos nėra.
Nu cia tai geras
nu jau su tokiu tai neisdrysciau niekur iseit
nu jau su tokiu tai neisdrysciau niekur iseit
QUOTE(M.Jolanciukas @ 2006 05 17, 18:50)
jei norėtum nerti štai tokius , galiu atsiųsti schemutę
schemutę taip pat galėtum panaudoti ir nerdama panašias palaidinukes, kokios yra duotoje nuoruodoje
schemutę taip pat galėtum panaudoti ir nerdama panašias palaidinukes, kokios yra duotoje nuoruodoje
oi būčiau labai dėkinga jei man schemutę atsiųstum ( gidrute@gmail.com )
varvinu ir aš dėl tokių seilę
QUOTE(saldainia @ 2006 04 21, 22:30)
cia ir nerti daug nereikia, apsiraizgai siulais ir pirmyn
Bet dauguma tai labai zavus, reiks ir man bandyt
QUOTE(M.Jolanciukas @ 2006 05 17, 16:50)
jei norėtum nerti štai tokius , galiu atsiųsti schemutę
Jei gali, idek gal cia ta schemute, nes jauciu, kad daug kas noretu nusinert tokius. O jei negali, tai atsiusk ir man ania.aniuta@gmail.com
QUOTE(mindira @ 2006 05 26, 13:42)
Man tai labai gražus Turint gražią figūrą , pasivelki stringiukus ir pirmyn į pliažą Ne tik vyrams seilė tįstų , bet ir pavyduolės pažaliuotų
QUOTE(alaniukomama @ 2006 06 01, 00:27)
Jei gali, idek gal cia ta schemute, nes jauciu, kad daug kas noretu nusinert tokius. O jei negali, tai atsiusk ir man ania.aniuta@gmail.com
žinoma, kad galiu, jau esu kažkur dėjusi senose užrakintose temose čia mano albumo nuoruoda kurioje sudėjau ką radau ir schemutės bus 43, 44 pav. tad prašom nerti ir girtis savo darbeliais
QUOTE(M.Jolanciukas @ 2006 06 01, 11:41)
žinoma, kad galiu, jau esu kažkur dėjusi senose užrakintose temose čia mano albumo nuoruoda kurioje sudėjau ką radau ir schemutės bus 43, 44 pav. tad prašom nerti ir girtis savo darbeliais
Labai labai aciu. As kaip tik prisipirkau ivairiausiu spalvu Iriso siulu, tai dabar bandysiu kurt apatinukus Jei gerai iseis, tada pasigirsiu
QUOTE(M.Jolanciukas @ 2006 06 01, 14:41)
Čia tai superiškai atrodo apatiniai.
Sveikos mezgejeles,
Norejau paklausti, ar imanoma butu nusimegzti virbalais maudymosi kostiumeli. Ar jis neissitampys, ar laikys forma. Gal yra kokie specialus siulai maudimukams megzti?
Dekoju uz atsakymus.
Norejau paklausti, ar imanoma butu nusimegzti virbalais maudymosi kostiumeli. Ar jis neissitampys, ar laikys forma. Gal yra kokie specialus siulai maudimukams megzti?
Dekoju uz atsakymus.
QUOTE(Donny @ 2006 05 05, 23:39)
Neturiu aprasymo, tad papaisiau ant popieriaus schemute kaip as neriau. Tikiuosi bus aisku...
Siaip labai paprasta: nuneri pynute (7 cm, mano atveju tai buvo 30 pynutes akiu. Neriau lininiais siulais, 1,5 nr vaseliu) ir neri po stulpeli su uzmetimu i kiekviena pynutes aki. I paskutine aki papildomai nuneri 2 stulpelius su uzmetimu, pynutes akis ir 2 stulpeliai su uzmetimu, toliau - kita puse pynutes po stulpeli su uzmetimu i kiekviena aki. Kai nuneri iki pynutes galo - apsisuki ir vel tas pats.
Siaip labai paprasta: nuneri pynute (7 cm, mano atveju tai buvo 30 pynutes akiu. Neriau lininiais siulais, 1,5 nr vaseliu) ir neri po stulpeli su uzmetimu i kiekviena pynutes aki. I paskutine aki papildomai nuneri 2 stulpelius su uzmetimu, pynutes akis ir 2 stulpeliai su uzmetimu, toliau - kita puse pynutes po stulpeli su uzmetimu i kiekviena aki. Kai nuneri iki pynutes galo - apsisuki ir vel tas pats.
Galvoju pabandyti nerti pagal šią schemą. Tik man vis toks klausimas ramybės neduoda.
Čia parašyta, kad nerta lininiais siūlais, kokiais dar galima? Ar netrina užsidėjus ir pabuvus keletą valandų?
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2006 06 09, 15:13)
Galvoju pabandyti nerti pagal šią schemą. Tik man vis toks klausimas ramybės neduoda.
Čia parašyta, kad nerta lininiais siūlais, kokiais dar galima? Ar netrina užsidėjus ir pabuvus keletą valandų?
aš tai esu įsimylėjusi irisus manau jie būtų