Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrams

QUOTE(Virbalai @ 2006 10 24, 18:48)
Jagu, deja, stulpeliu numegztas megztinis tikrai pabrėš apvaliąsias vietas... verysad.gif
Gal geriau kas nors tokio  [/IMG]http://images16.fotk....jpg?1160232087

arba  http://images16.fotk....jpg?1160232168

t.y. kad raštas būtų vertikalus.

Ačiū Virbalai už patarimą. 4u.gif Vakar visą vakarą išbraidžiau internetą ir dar keletą modeliukų radau. Kartu su tavaisiais dabar reikės brangiajam parodyti tegu renkasi. O kaži kai megsiu ar reikės kaip nors priekį pailginti (dėl pilvuko) ar dar kokie yra ypatumai mezgimo dičkiams? g.gif
Atsakyti
Siūlau tiesiog nenusiaurinti megztuko, taip pat ir nenutrumpinti, t.y. kad ilgis slėptų pilvuką. Taip pat jei pradėsi mezginį stulpeliais, nesutrauk apačios, kad ,,neįrėmintų". biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū Virbalai 4u.gif , tik dar biški aš tave pakamkinsiu savo klausimais, jei galima blush2.gif
Va čia mūsų išrinktas modeliukas
Modeliukas

Tik kaži kaip tas rankoves galiu tais stulpelias megzti ar ne? Ir kaip su tuo kapišonu, gal irgi storina? g.gif
Atsakyti
Nu nežinau, bet man atrodo, kad su užtrauktuku ir tokio fasono jis irgi storins mastau.gif, o tuo labiau tokios rankovės. Kažkaip man atrodo , kad stambesniam vyrukui labiau toks tiktų user posted image
Atsakyti
O man atrodo, kad tiktų tavo, Jagu, pasirinktas variantas g.gif Ypač, jei priekis ir nugara bus tamsesnio tono, nei rankovės. Rankoves gali megzt stulpeliais, jei tau patinka. Skonio reikalas, nes man šiaip sau ax.gif megzčiau tuo pačiu raštu...
Ir kapišonas - liuks, jis tai tikrai pilnumo nepriduoda biggrin.gif
Nors Neglaites pasiūlytasis variantas irgi geras, nes išilginės pynės tarsi ,,ištempia" į ilgį thumbup.gif
Ir visai tu čia nieko nekankini, tik ne visada spėju laiku atsakyt flirt.gif
Atsakyti
Tikrai, pakeitus rankovių raštą, kitas fasonas gautųs šiek tiek thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū Neglaite ir Virbalai 4u.gif Jūs mane pradžiuginot bigsmile.gif Dėl rankovių aš dar tiesa ir pati abejoju ar taip megsiu, kaip ir dėl kapišono(man kažkaip jis nelabai, o MB patinka) g.gif . Einu šiandien siūlų ieškoti, tik žinau kad jie bus nelabai stori, kad nestorintu. O šiaip pirksiu ką gausiu, nes mano "kaime" tai perdaug nepasirinksi doh.gif
Atsakyti
jagu,tavo modeliukas thumbup.gif ir greitai megztis turėtų,tik uztrauktuką graziai įsiūti reiks kad nesiraitytų
Atsakyti
QUOTE(siaudukes @ 2006 10 27, 09:11)
jagu,tavo modeliukas thumbup.gif ir greitai megztis turėtų,tik uztrauktuką graziai įsiūti reiks kad nesiraitytų

Aha, va čia tai bus problemu, nes man su siuvimu,o dar su užtrauktukų nekas doh.gif
Aš jau pradėjau galvoti, kad nešiu siuvėjai kokiai. Gal ten kokią juostelę reikia po apačia prisiūti , kad nesiraitytų? g.gif
Atsakyti
Sveikos Mezgėjėles. stai čia yra verena vyrams. man atrodo dar nebuvo pamineta. radau keleta graziu modeliuku.

tačiau vieno modeliuko nr 22 aprašymo neradau. gal kuri nors turite. buciau labai dekinga.
Atsakyti
Laba, reikia jusu pagalbos. Forumus daug perziurejau, bet niekur nerandu vyrisku liemeniu modeliuku verysad.gif ( su schemutem blush2.gif ), gal turite kokiu pasiulymu, o gal dabar tokio nemadingos. Noriu teciui numegsti kaledom, labai jau nemegstu rankoviu megsti blush2.gif blush2.gif blush2.gif tai sakiau gal liemene bus kaip tik tokiu atveju g.gif g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Parsisiuntimui vyriškų modelių žurnaliukas
1 dalis, RAR archyve, 7.43 MB
2 dalis, RAR archyve, 9.67 MB
user posted image
megaupload-e neretai parodo pranešimą:
All download slots (100) assigned to your country (Lithuania) are in use.
tai tiesiog praėjus kažkiek laiko vėl reikia pabandyti...
Atsakyti