Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrams

user posted image

Siūlas iš arčiau
Atsakyti
Labai gražūs siūlai thumbup.gif

Aš kaip tik per savaitgalį baigiau sūnui megztinį iš lietuviškos avies vilnos. Būna pirkti tokie siūlai pereinamų spalvų - balta, pilka, juoda (100gr - 6,60 Lt). Labai gražus megztinis gavosi thumbup.gif Tik nežinau ar nesivels g.gif Anksčiau, prieš kelis metus, buvau dukrai numezgusi megztinį iš panašių, tai labai gerai nešiojosi, o dabar gal siūlų kokybė suprastėjo, nes kai išskalbiau, tai megztinis labai nutyso ir reikėjo išnaujo permegzti. Bet kol kas rezultatu patenkinta ir aš ir sūnus.
Atsakyti
sveikutes!sugalvojau numegzti vyrui artejancio gimtadienio proga megztini, bet jis labai isrankus, prasto neikisi verysad.gif niekur nerandu, kad butu jau tikrai super, gal jus turite, kokiu dabar madingu megztinuku nuotraukeliu ar nuorodu?buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sraige @ 2006 01 22, 15:29)
sveikutes!sugalvojau numegzti vyrui artejancio gimtadienio proga megztini, bet jis labai isrankus, prasto neikisi verysad.gif niekur nerandu, kad butu jau tikrai super, gal jus turite, kokiu dabar madingu megztinuku nuotraukeliu ar nuorodu?buciau labai dekinga 4u.gif

Pats gražiausias megztinis kokį esu mačius ax.gif ax.gif Net ir mano vyrui patiko lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidullka: 22 sausio 2006 - 15:48
QUOTE(Vaidullka @ 2006 01 22, 16:46)

Pats gražiausias megztinis kokį esu mačius  ax.gif  ax.gif Net ir mano vyrui patiko  lotuliukas.gif

user posted image

Aha... lotuliukas.gif ir man labai gražus,vis pasvajoju tokį vyrui numegzti,tik jis vis eilės nesulaukia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Havana @ 2005 01 28, 15:07)
Sveikos,

Mezgu vyrišką megztinį. Visada man sunkiausia mezgimo dalis - rankovės  sad.gif  Gal kuri paprastai liaudiškai galėtų paaiškinti kaip megzti tas rankoves? Tie 1x2, 7x1  aprašyme  man iš vis neaiškūs  sad.gif  Čia tas 16 modelis.

As visada mezgu rankoves vienodai.Pradejus megzti nuo apacios po stulpelio kas antra eile didinu is abieju pusiu po 1 aki.Ir taip mezgu iki alkunes.po to priklauso nuo rankos tiksliau nuo raumenu tada mezgu kas ketvirta eile uzdedu.Taip iki pazasties,o pazasti imu is nugaros 4.3.2.1 o is priekio 3.2.1. Pamezgus puse galvutes kiekviena eile po viena is abieju pusiu nuleidziu ,o kai lieka kokie 3 cm iki galo tai likusias akis dalinu is 5 ir nuleidineju.Nezinau ar suprasi,bet gal kiek paaiske
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2006 01 22, 15:46)
user posted image[/color][/font]

gal turit šito megztuko aprašymą ax.gif
linceris@yahoo.com dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ladute @ 2005 09 21, 09:36)

ir šitų 4u.gif
Atsakyti
Jei kas turit ir galit, įmeskit ir man tų paskutinių juodų- baltų megztukų su raštais scemutes į gugix@one.lt
ačiukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eimi @ 2006 01 28, 19:45)
Jei kas turit ir galit, įmeskit ir man tų paskutinių juodų- baltų megztukų su raštais scemutes į gugix@one.lt
ačiukas 4u.gif

oi, man irgi bigsmile.gif blush2.gif
bliudukas@mail.ru

dėėkuii wub.gif
Atsakyti
Gaila, kad skyrelis truputi primirstas.
Padesiu ji prikelti biggrin.gif
Mano brangusis siuo metu toli, bet kovo 1 sves savo gimtadieni. Taigi, ta proga sugalvojau jam suregsti megztuka pasinaudojus viena is sios temos ideju ir jau siandien jis iskeliavo pas branguji. \Tikiuosi, jam patiks blush2.gif
(atsiprasau uz nuotraukos kokybe - fotkinta su telefonu)

user posted image

Ant manekeno jis atrodo graziau, bet kai fotkinau, neturejau jokio vyriskio po ranka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opa: 20 vasario 2006 - 22:21
QUOTE(Ingaterla @ 2005 11 04, 13:49)
As irgi situ chemu labai noriu thumbup.gif

as irgi- jingute@gmail.com
Atsakyti