Sveikos mezgejeles,prisijungiau ir as.Mezgiau mezgiau sau megztukus,nieko ipatingo tiesiog uzsiemimas.Siuliau ir saviskiui,bet nenorejo.Dabar mezgiau ir maniskis sako:sau tai mezgi,o man tai nieko.Tai va,gryzus ir jam megsiu.Radau cia tiek grozybiu.Pirmi du tai tokie kokie maniskiui patinka,tai bus pirmi numegzti.Tiesiog nuostabu,kad pas jus uzklydau,nes jau galva skaudejo nuo nezinojimo ka idomaus jam numegzt.
ir as noreciau tu megstuku schemu gal kam nesunku i urasyte@gmail.com
Sveikos mergaitės
Aš labai ieškau vyriškų modelių megztiniui su užtrauktuku. Jei kas turit kažko panašaus, atsiųskite į mano pašto dėžutę: arita14@one.lt
Aš labai ieškau vyriškų modelių megztiniui su užtrauktuku. Jei kas turit kažko panašaus, atsiųskite į mano pašto dėžutę: arita14@one.lt
Kažko neatidaro taip,bandom kitaip
http://www.supermama...showtopic=18198
http://www.supermama...showtopic=18198
aciu uz pagalba.))labai daug graziu megztuku prisiziurejau ir jau zinau ko noreciau:))bet gal kas nors gali man atsiusti schema su visais cm kada reikia nuimineti akis rankovei, kaip mezgamas kaklas ir t.t. mano adresas satrijota@yahoo.com labai aciu, o gal yra tokiu adresu. esu pradziamokslis tai baisu ka ne taip padaryti:)
Sveikos mezgejeles!
Jau baigiu sau megztuka ir kirba mintis numegzti ka nors savo vyrams: didziajam ir mazajam...Noriu kokio nors dryzuoto megztuko, gal turite kokiu ideju?
Jau baigiu sau megztuka ir kirba mintis numegzti ka nors savo vyrams: didziajam ir mazajam...Noriu kokio nors dryzuoto megztuko, gal turite kokiu ideju?
Yra pirkt siūlų,kuriais mezgant lygiu mezgimu išeina labai gražios juostelės,stai pavyzdys,tik nuotraukytė mažoka
QUOTE(Palergonija @ 2006 01 17, 12:14)
Yra pirkt siūlų,kuriais mezgant lygiu mezgimu išeina labai gražios juostelės,stai pavyzdys,tik nuotraukytė mažoka
Pasidarė labai įdomu ir noriu paklausti kas tai per siųlai ir kiek jie kainuoja.
QUOTE(Dusiukas @ 2006 01 17, 13:21)
Pasidarė labai įdomu ir noriu paklausti kas tai per siųlai ir kiek jie kainuoja.
Aš pirkau Kaune,bazėj,kainavo apie9 lt,nepamenu jau,bet labai neblogi siulai,smagiai mezgės,šilti,neblogai nešiojas.