Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrams

Sveikos mezgejeles,prisijungiau ir as.Mezgiau mezgiau sau megztukus,nieko ipatingo tiesiog uzsiemimas.Siuliau ir saviskiui,bet nenorejo.Dabar mezgiau ir maniskis sako:sau tai mezgi,o man tai nieko.Tai va,gryzus ir jam megsiu.Radau cia tiek grozybiu.Pirmi du tai tokie kokie maniskiui patinka,tai bus pirmi numegzti.Tiesiog nuostabu,kad pas jus uzklydau,nes jau galva skaudejo nuo nezinojimo ka idomaus jam numegzt.
Atsakyti
ir as noreciau tu megstuku schemu ax.gif gal kam nesunku i urasyte@gmail.com 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif

Aš labai ieškau vyriškų modelių megztiniui su užtrauktuku. Jei kas turit kažko panašaus, atsiųskite į mano pašto dėžutę: arita14@one.lt
Atsakyti
sveikos, mamos, narsiau po interneta ir niekaip nesugebejau rasti schemos kaip reikia megzti vyriska megztuka noriu padaryti draugui staigmema, bet jei nerasiu schemos tai ji nepavyks schmoll.gif gal galite kuri atsiusti, mano adresas satrijota@yahoo.com
Atsakyti
Daug vyriškų megztukų yra cia
Atsakyti
Kažko neatidaro taip,bandom kitaip
http://www.supermama...showtopic=18198
Atsakyti
aciu uz pagalba.))labai daug graziu megztuku prisiziurejau ir jau zinau ko noreciau:))bet gal kas nors gali man atsiusti schema su visais cm kada reikia nuimineti akis rankovei, kaip mezgamas kaklas ir t.t. mano adresas satrijota@yahoo.com labai aciu, o gal yra tokiu adresu. esu pradziamokslis tai baisu ka ne taip padaryti:)
Atsakyti
Sveikos mezgejeles!
Jau baigiu sau megztuka ir kirba mintis numegzti ka nors savo vyrams: didziajam ir mazajam...Noriu kokio nors dryzuoto megztuko, gal turite kokiu ideju?
Atsakyti
Kaip tau šitas?

user posted image

Ir šitas?

user posted image

Pabandyk pasidairyt čia

My Webpage
Atsakyti
Yra pirkt siūlų,kuriais mezgant lygiu mezgimu išeina labai gražios juostelės,stai pavyzdys,tik nuotraukytė mažoka
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Palergonija @ 2006 01 17, 12:14)
Yra pirkt siūlų,kuriais mezgant lygiu mezgimu išeina labai gražios juostelės,stai pavyzdys,tik nuotraukytė mažoka
user posted image

Pasidarė labai įdomu ir noriu paklausti kas tai per siųlai ir kiek jie kainuoja. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusiukas @ 2006 01 17, 13:21)
Pasidarė labai įdomu ir noriu paklausti kas tai per siųlai ir kiek jie kainuoja. g.gif

Aš pirkau Kaune,bazėj,kainavo apie9 lt,nepamenu jau,bet labai neblogi siulai,smagiai mezgės,šilti,neblogai nešiojas.
Atsakyti