Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrams

LIGVITA-megztukas ir salikelis thumbup.gif wub.gif ,na ir katiniukas fainuolis ax.gif wub.gif
Atsakyti
labai grazus mezginukai biggrin.gif

as irgi mezgu kaledom SB liemene... pasiziuresim kaip gausis smile.gif
Atsakyti
na katinas tai visur be konkurencijos praeina, kur nepraeina - prasibruka biggrin.gif
Atsakyti
Gal žinot kokių modeliukų paaugliams? g.gif
Atsakyti
va mano dovana MB

user posted image
Atsakyti
vobliene kaip grazu wub.gif o gal kas turit vyrisku megztiniu nertu g.gif maniskis terorizuoja mane blink.gif nori megztinio bet va rasto neturiu nei modelio
Atsakyti
Jau einu į pabaigą su šaliku. Mezgu tą tokį raštuota, kur ripsu megasi į plotį. Bet kiek parduotuvėse žiūrėjau, tokie šalikai turi labai idomius kutus... lyg nerti butu, bet tokie apvaloki... net nežinau kaip paaiškint... O kokius jūs kutus darot tokiems šalikams? g.gif
Atsakyti
QUOTE(meiles-asarele @ 2009 12 18, 14:26)
Jau einu į pabaigą su šaliku. Mezgu tą tokį raštuota, kur ripsu megasi į plotį. Bet kiek parduotuvėse žiūrėjau, tokie šalikai turi labai idomius kutus... lyg nerti butu, bet tokie apvaloki... net nežinau kaip paaiškint... O kokius jūs kutus darot tokiems šalikams? g.gif

imesk rastuka jeigu nesunku, turiu uzduoti iki nauju aisku geriau iki kaledu padaryt vyriska salika bet neisivaizduoju koki net doh.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Rinesa @ 2009 12 14, 02:02)
Gal žinot kokių modeliukų paaugliams?  g.gif

pasidairyk cia mirksiukas.gif

http://club.osinka.r...68817?&start=15

http://club.osinka.r...68817?&start=15
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2009 12 18, 15:30)
imesk rastuka jeigu nesunku, turiu uzduoti iki nauju aisku geriau iki kaledu padaryt vyriska salika bet neisivaizduoju koki net  doh.gif  cool.gif

Tai, kad čia be rašto. Užsidedi tiek akių, kokio ilgio bus šalikas ( aš berods 500 dėjau), ir tada visada gerosiomis akimis mezgi, tokiom juostom.. Ėmiau tris spalvas ir pakaitom dariau tų spalvų juostas.
Tik nežinau kaip kutus daryt...
Atsakyti
QUOTE(meiles-asarele @ 2009 12 18, 20:34)
Tai, kad čia be rašto. Užsidedi tiek akių, kokio ilgio bus šalikas ( aš berods 500 dėjau), ir tada visada gerosiomis akimis mezgi, tokiom juostom.. Ėmiau tris spalvas ir pakaitom dariau tų spalvų juostas.
Tik nežinau kaip kutus daryt...

aciu, as galvojau kad tu koki mandra rasta mezgi ax.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti