Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrams

QUOTE(kristukass @ 2009 09 27, 12:36)
sveikos auksarankes, darbstuoliukes. jau 2 metai vyras praso megztinio. zadu kaledoms bandyti numegzti. kaip manot kokie cia siuliukai ir kokio nr. virbalu reiktu? tas sukeitimas tikriausiai labai lengvas, bet kaip man tai ir jis sudetingas yra. gal schema kuri turit?  4u.gif daug klausimu bet tikiuosi labai jusu neapsunkinsiu.  blush2.gif

Siūlai čia ko gero storoki vilnoniai, o virbalai pagal siūlą priklauso, gali tiek su 3 tiek su 5 megzt. Aš paprastai pasiimu siūlą ir pasibandau kuriais smagiau mezgasi.

O dėl to sukeitimo tai gali paieškoti čia gal rasi ką panašaus: http://picasaweb.google.lt/LOBODEDOVA (ten kur uzory arba aranskoje viazanije). Man rodos kad čia pirmoj eilėj kryžiuota 2 geros su 2 blogom, 2 blogos su 2 gerom kad 4 geros gautūsi šalia 4 gerų, tada sekančioj 4 su 4 gerom kryžiuota, o dar sekančioj vėl kryžiuota kad gautūsi vėl tie tarpai 2 blogų bet gal ir kitaip daryta, reikia tiesiog pasibandyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elemire: 28 rugsėjo 2009 - 08:05
QUOTE(vogels @ 2009 09 27, 18:44)
na va užbaigiau vyrui darbinę šiltą natūralios vilnos paprastutę liemenę . nieko mandro bet pasirodom  blush2.gif

user posted image

Daili liemenė ir silta atrodo thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(valentinuke @ 2009 09 28, 14:39)
Daili liemenė ir silta atrodo thumbup.gif  4u.gif

pritariu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2008 09 21, 11:01)

ACIU, Pookeli uz nuostabia vyrisku megztiniu kolekcija... man labai padejo:)
Atsakyti
pažiūrėkit, kiek gražių vyriškų šalikų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyna @ 2009 09 27, 19:19)
Bus šilta smile.gif

QUOTE(viosim @ 2009 09 27, 21:04)
Vogels, miela šilta žieminė liemenė.

QUOTE(valentinuke @ 2009 09 28, 15:39)
Daili liemenė ir silta atrodo thumbup.gif  4u.gif

QUOTE(arfineja @ 2009 09 29, 20:57)
pritariu  thumbup.gif

ačiū visoms už įvertinimą, mirksiukas.gif jums visoms po 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2009 09 09, 17:22)
Mano, nesenai baigtas vyriškas megztukas  ax.gif
user posted image

Dovyda, mano akiai, tao tavo vyriškio megztukas idealus  bigsmile.gif nei per ilgas, nei per didelis  tongue.gif

Labai grazus thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Merginos, o gal žinote puslapiukų su vyriškais šalikais, bet kad su mezgimo schemomis būtų.
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Artėja Kalėdos, norisi MB numegzti kokį šaliką. Kiek peržiūrėjau, radau vos pora tinkamų variantų. Bet deja be aprašymų.. Gal jūs galėtumėt kaip nors padėti.
Labiausiai linkstu prie šio varainto. Nors MB labiau mėgsta ne vienspalvius šalikus, bet galvoju, būtų galima daryti arba iš margų siūlų, arba bandyt įkomponuot kokią ryškesnę spalvą.

user posted image

Dar ir šitas visai nieko pasirodė.

user posted image

Bet taip pat be aprašymų... Radau šiuos šalikus osinka Nelabai kokios mano rusų kalbos žinios, bet kiek peržvelgiau aprašymų nebuvo
Atsakyti
QUOTE(meiles-asarele @ 2009 11 02, 22:42)
Sveikos smile.gif
Artėja Kalėdos, norisi MB numegzti kokį šaliką. Kiek peržiūrėjau, radau vos pora tinkamų variantų. Bet deja be aprašymų.. Gal jūs galėtumėt kaip nors padėti.
Labiausiai linkstu prie šio varainto. Nors MB labiau mėgsta ne vienspalvius šalikus, bet galvoju, būtų galima daryti arba iš margų siūlų, arba bandyt įkomponuot kokią ryškesnę spalvą.

Nežinau šituos matei ar ne smile.gif

http://www.club.osin...hlight=#2817678
http://forum.hobbypo...mp;user_id=5067
Atsakyti
Aš irgi dairausi vyriško šaliko. Peržiūrėjau aukščiau nurodytus puslpiukus, bet kad ten aprašymų nėra.
Atsakyti
o gal kas turite su aprašymų vyriškų kepurių -šalmų?
Atsakyti