mezgu ir aš vyrui liemenę .iš natūralios tikros avies vilnos kad būtų žiemą šilta kas gausis pasirodysim
megztukas labai grazus bet MB tokios spalvos megztinio neapsirengtu jis sako kad mes visos trys PINK
QUOTE(sigridaU @ 2009 09 09, 16:45)
megztukas labai grazus bet MB tokios spalvos megztinio neapsirengtu jis sako kad mes visos trys PINK
Kaip gražu visokie tokie oranžiniai, avietiniai, žydri... Bet manajam nei per kur
QUOTE(Skarlet @ 2009 07 02, 23:02)
QUOTE(Ligvita @ 2009 07 03, 19:44)
Pabandžiau megzti, na niekaip nesigauna
Kaip ten tie ženklai mezgasi? Kaip išmegzti tas dalis, kur schemoj trikampiukai, kaip pridėti akių?
Ačiū
QUOTE(arite @ 2009 09 15, 22:07)
Pabandžiau megzti, na niekaip nesigauna
Kaip ten tie ženklai mezgasi? Kaip išmegzti tas dalis, kur schemoj trikampiukai, kaip pridėti akių?
Ačiū
Ačiū
kur trikampiukai reikia sumegzti dvi akis
o kur kaip L raides prideti akis
nzn ar supratai, ten ir aprasyta rusiskai yra
QUOTE(daivulka78 @ 2009 09 03, 16:34)
O vat mano vyrai atsisakė nešioti megztus rūbus. Tiek vyresnis sūnus, tiek MB. Likau tik aš ir mažylis. Vyrui - visi kanda, tiesiog ėste ėda, o sūnus nepanoro išsskirti iš klasės berniukų, nes, pasirodo, klasėje vienintelis nešioja megztus rankomis rūbus. Dabar paaugliai tik ir žiūri kur koks bliuzonas, džinsai ir kedai. Beje, pirmą kartą nusipirko per dvyliką metų kedus, visada buvo tik batai. Keičiasi tie vaikai ir tenka su tuo susitaikyti
Toks amžius ir stilius.Mano sūnai vertina tik mano megztinius.Ir svarbiausia vis juos pastebi ir gimnazijoje ir universitete(atrodo tiek studentų,o vat dėstytojos pastebi ir klausia,kas mezgė?) Jie greižtai prieš bet kokius džemperius,mėgsta daugiau klasikinius rūbus.
Dabar va turiu plonus siūlus ir ieškau būtenet modelio ir rašto.O panelė (13 metų),kaip tik tik džemperiai,jokių suknelių jokių megztinių.
QUOTE(IngridaB @ 2009 09 21, 11:36)
Toks amžius ir stilius.Mano sūnai vertina tik mano megztinius.Ir svarbiausia vis juos pastebi ir gimnazijoje ir universitete(atrodo tiek studentų,o vat dėstytojos pastebi ir klausia,kas mezgė?) Jie greižtai prieš bet kokius džemperius,mėgsta daugiau klasikinius rūbus.
Dabar va turiu plonus siūlus ir ieškau būtenet modelio ir rašto.O panelė (13 metų),kaip tik tik džemperiai,jokių suknelių jokių megztinių.
Geras, net keista, kai vyrukai taip megzta mezginius, mano seimoje viskam grieztas ne. Sveikinu geri vaikai
sveikos auksarankes, darbstuoliukes. jau 2 metai vyras praso megztinio. zadu kaledoms bandyti numegzti. kaip manot kokie cia siuliukai ir kokio nr. virbalu reiktu? tas sukeitimas tikriausiai labai lengvas, bet kaip man tai ir jis sudetingas yra. gal schema kuri turit? daug klausimu bet tikiuosi labai jusu neapsunkinsiu.
na va užbaigiau vyrui darbinę šiltą natūralios vilnos paprastutę liemenę . nieko mandro bet pasirodom
Bus šilta
Dovyda, megztinis super. ir nieko ten mažinti nereikia. Kaip jau atrodytų aptemptas sportinis megztinis su mažutėlaičiu kapiušonu.
Vogels, miela šilta žieminė liemenė.
Vogels, miela šilta žieminė liemenė.