Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrams

Na, reikalavimus suprast galima.
Ale galėtų ir siūlomą užmokestį parašyt. Kad be reikalo nesikreiptume ir savo netinkamais reikalavimais neerzintume smile.gif
O už tokių nuobodžių mezginių mezgimą užmokestis diiidelis.... Gi nuobodu dirbt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(daivulka78 @ 2009 09 02, 22:05)
Jūs man durnai paaiškinkit kas čia per fruktas g.gif Nu niekaip nespratau schmoll.gif Čia tipo darbą siūlo g.gif O aukštojo nereikia, anglų nereikia g.gif Tik va, studentės nesikreipkit blink.gif Juk tai diskriminacija bigsmile.gif

Trijų užsienio kalbų ir habilituoto daktaro laipsnio lotuliukas.gif

QUOTE(Amanita @ 2009 09 02, 22:08)
Na, reikalavimus suprast galima.
Ale galėtų ir siūlomą užmokestį parašyt. Kad be reikalo nesikreiptume ir savo netinkamais reikalavimais neerzintume smile.gif
O už tokių nuobodžių mezginių mezgimą užmokestis diiidelis.... Gi nuobodu dirbt schmoll.gif

Aš esu už kliento teisę rinktis ir jeigu kažkam norisi, kad mezgėja megztų ant blakstienų stovėdama - jų teisė ieškoti tokios paslaugos. Žinoma, už tokio tipo paslaugas ir atitinkamai susimokėti reikia.
Man tik neįtikėtinas toks reikalavimas, kai mezgėja turi turėti kitą pajamų šaltinį, bet vis tiek pakankamai laiko mezgimui, kuris jai turi būti tik hobis, bet tuo hobiu užsiimti profesionaliai. Ir būtinai iš Vilniaus, ne kokia kaimietė lotuliukas.gif
Tokia mezgėja turėtų būti turtinga paveldėtoja, kuriai nereikia dirbti, todėl turi pakankamai laiko megzti, bet iš mezgimo nesitiki pragyventi.
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2009 09 02, 22:31)
Trijų užsienio kalbų ir habilituoto daktaro laipsnio lotuliukas.gif
Aš esu už kliento teisę rinktis ir jeigu kažkam norisi, kad mezgėja megztų ant blakstienų stovėdama - jų teisė ieškoti tokios paslaugos. Žinoma, už tokio tipo paslaugas ir atitinkamai susimokėti reikia.
Man tik neįtikėtinas toks reikalavimas, kai mezgėja turi turėti kitą pajamų šaltinį, bet vis tiek pakankamai laiko mezgimui, kuris jai turi būti tik hobis, bet tuo hobiu užsiimti profesionaliai. Ir būtinai iš Vilniaus, ne kokia kaimietė lotuliukas.gif
Tokia mezgėja turėtų būti turtinga paveldėtoja, kuriai nereikia dirbti, todėl turi pakankamai laiko megzti, bet iš mezgimo nesitiki pragyventi.

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gerai kad tam skelbimuke bent jau piloto teisiu nereikalauja hihihi.gif Šitoks paprastas ir nuobodus raštas o reikalavimai kaip anglijos karalienei karūna liet doh.gif
Atsakyti
Man vieną kartą siūlė megzti tai už megztinį-60 Lt . Reikalavimų jokių nebuvo tik greitis.
Atsakyti
nu jo... reikalavimai superiniai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ligvita: 03 rugsėjo 2009 - 00:59
Kai perskaičiau reikalavimus ir aš siaubingai juokiausi,bet suvokiau,kodėlgi ne, juk žmogus turi teisę reikalaut ko nori,o gal čia megztinis bus skirtas labai labai alergiškam žmogui g.gif Taip kaip ir mes nuėjusios į batų parduotuvę teikiam avalynei reikalvimus: oda, padas guminis (ne kaučikinis biggrin.gif), aukštas kulniukas ar žemas ir t.t. Tai ir čia tokie reikalavimai. Manau,kad suras,kas numegs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2009 09 03, 09:31)
Kai perskaičiau reikalavimus ir aš siaubingai juokiausi,bet suvokiau,kodėlgi ne, juk žmogus turi teisę reikalaut ko nori,o gal čia megztinis bus skirtas labai labai alergiškam žmogui g.gif Taip kaip ir mes nuėjusios į batų parduotuvę teikiam avalynei reikalvimus: oda, padas guminis (ne kaučikinis biggrin.gif), aukštas kulniukas ar žemas ir t.t. Tai ir čia tokie reikalavimai. Manau,kad suras,kas numegs 4u.gif

Ne, tai kai kurie reikalavimai teisingai, nes minimas šuo ir pan. Tačiau kodėl netinka studentės g.gif Ir dar taip pabrėžtinai. Juk kita studentė mezga taip, kad kitai moterai tenka pavydėti. Galėjo parašyti ir paprasčiau: tiesiog reikalinga profesionali mezgėja, galinti megzti visą dieną. Ir tada pridėti tam tikrus reikalavimus. Nes sutikit, kad megztukas nors ir gražus, bet nuobodus. Kažin ar kuri norėtų megzti ir megzti tą patį per patį g.gif
Bet , tiesą sakant, temukė ne apie tai schmoll.gif Čia vyriškų megztinukų namai. O vat mano vyrai atsisakė nešioti megztus rūbus. Tiek vyresnis sūnus, tiek MB. Likau tik aš ir mažylis. Vyrui - visi kanda, tiesiog ėste ėda, o sūnus nepanoro išsskirti iš klasės berniukų, nes, pasirodo, klasėje vienintelis nešioja megztus rankomis rūbus. Dabar paaugliai tik ir žiūri kur koks bliuzonas, džinsai ir kedai. Beje, pirmą kartą nusipirko per dvyliką metų kedus, visada buvo tik batai. Keičiasi tie vaikai ir tenka su tuo susitaikyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivulka78: 03 rugsėjo 2009 - 15:36
QUOTE(Lj Martin @ 2009 09 02, 16:26)
Laba diena,

Ieskau mezgejos (arba keliu mezgeju) keliems vyriskiems megztiniams numegzti. Rastas paprastas, nesudetingas. Siulai mano. Jie yra italiski, pusvilne, juodi, balti. Galbut bus ir kt. spalvu. Atvezu i namus, darbas namie. Sumoku numezgus. Swyterio foto pacioj.
Pageidavimai:

* turetu megti, myleti mezgima
* megztini numegzti per savaite
* kad nebutu patalpoje keturkoju augintiniu
* kad, patalpoje negyventu rukantieji
* kd mezgimui galetu skirti pakankamai laiko
* ieskau moters turincios patirties mezgant vyr. megztinius  (ne jaunuoles studentes, ar siaip ziurincios kaip i vos ne vieninteli uzdarbi)
* Vilnius, miesto ribose, arciau Zveryno

Rasykite: 
AZ
tgvip(a)hotmail.com
arba sms: 6 222 39787

user posted image

Vau nu as apakus,biski reikalavimai tik nesuprantu kokiu tikslu g.gif
Atsakyti
QUOTE(valentinuke @ 2009 09 03, 18:00)
Vau nu as apakus,biski reikalavimai tik nesuprantu kokiu tikslu  g.gif

nu jo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2009 05 23, 11:56)
na pabaigiau ta MB megztini ax.gif bet! o varge!! maniskis sako, kad per ilgas......ir kapisonas gavos kiek didokas... schmoll.gif tai net nezinau, jauciu, kad teks ardyt ir taisyt, bet del ilgio tai net nzn g.gif gal reikes siula bandyt traukt...ar kas bandet? doh.gif

Tik dabar užmačiau, kokis tas vyriškio norų megztinis pavyko - nu, labai šauni forma. NERODYSIU MYLIMAJAM, nes ripsu ripsinti TIEK... uaaaaaaaa.... Norrrsssss... kokį sidabriškai pilką su mėlynom detalėm.... BET GAL NE RIPSU... NU GRAŽUS MODELIUKAS LABAI.

O nešioja?
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2009 05 23, 12:56)
na pabaigiau ta MB megztini ax.gif bet! o varge!! maniskis sako, kad per ilgas......ir kapisonas gavos kiek didokas... schmoll.gif tai net nezinau, jauciu, kad teks ardyt ir taisyt, bet del ilgio tai net nzn g.gif gal reikes siula bandyt traukt...ar kas bandet? doh.gif

user posted image
user posted image
user posted image

lABAI DAILUS MEGZTUKAS thumbup.gif wub.gif
Atsakyti