Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrams

QUOTE(dovyda @ 2009 05 23, 11:56)
na pabaigiau ta MB megztini ax.gif bet! o varge!! maniskis sako, kad per ilgas......ir kapisonas gavos kiek didokas... schmoll.gif tai net nezinau, jauciu, kad teks ardyt ir taisyt, bet del ilgio tai net nzn g.gif gal reikes siula bandyt traukt...ar kas bandet? doh.gif

Na nežinau, bet man ilgis geras ir kapišonas liuks, gal ir truputį didokas,bet gražu wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2009 05 23, 11:56)
na pabaigiau ta MB megztini ax.gif bet! o varge!! maniskis sako, kad per ilgas......ir kapisonas gavos kiek didokas... schmoll.gif tai net nezinau, jauciu, kad teks ardyt ir taisyt, bet del ilgio tai net nzn g.gif gal reikes siula bandyt traukt...ar kas bandet? doh.gif

Esu siūlą traukusi. Reikia gražiai praardyti, surinkti akis ir numegzti žemyn, bet man labai gražus megztinis, nieko nekeisčiau.
Atsakyti
Is tiesu grazus megztinis thumbup.gif . As irgi nieko nekeisciau, dabar tokie ypatingai madingi, su padidintu kapisonu ir pailgi. Maciau dainininkas Vaidas Baumila su panasiu net scenoje dainavo. Nebent TB toks stilius netinka.
Atsakyti
g.gif net nzn sako ilgokas...tai bandyt irodyt, kad viskas ok? lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Norejau paklausti, kiek vidutiniskai reikia gramu siulu vyriskam megztiniui.
vyras nesioja L dydi.

Aciu uz ats. 4u.gif
Atsakyti
Priklauso nuo didzio, rasto. Jeigu jokio ypatingo rasto, ir vidutinio dydzio, tai 500g turetu uztekt
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2009 05 23, 10:56)

o, koks fainas megztinis bigsmile.gif . Man tai neatrodo per ilgas ir kapisonas kaip tik - juk nebutinai turi buti "aptazokas" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(svoba @ 2009 06 02, 11:27)
Priklauso nuo didzio, rasto. Jeigu jokio ypatingo rasto, ir vidutinio dydzio, tai 500g turetu uztekt

aciu, bandysiu orientuotis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2009 05 23, 19:44)
Na nežinau, bet man ilgis geras ir kapišonas liuks, gal ir truputį didokas,bet gražu wub.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Neįsivaizduoju siauresnio kapišono ir trumpesnio megztinio schmoll.gif man taip labai gražu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skarlet: 04 birželio 2009 - 15:01
QUOTE(dovyda @ 2009 05 27, 16:42)
g.gif net nzn sako ilgokas...tai bandyt irodyt, kad viskas ok?  lotuliukas.gif

Dovyda, o tu cia juk ripsu mezgei? Gali dar pailgeti benesiojant... gal vis tik is apacios trauk siula... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinka78 @ 2009 06 01, 19:35)
Sveikutes,
Norejau paklausti, kiek vidutiniskai reikia gramu siulu vyriskam megztiniui.
vyras nesioja L dydi.

Aciu uz ats.  4u.gif

Kaip mano vyrui tai reikia viso 1kg.,nes pats aukštas ir rankos ilgos ir dar daug kas priklauso nuo siūlo ir kiek 100g. turi metrų.Pvz.: jeigu 100g. turi 200m. tai tada reikia apie 1000kg.
Atsakyti
QUOTE(zuzana* @ 2009 06 05, 13:46)
Kaip mano vyrui tai reikia viso 1kg.,nes pats aukštas ir rankos ilgos ir dar daug kas priklauso nuo siūlo ir kiek 100g. turi metrų.Pvz.: jeigu 100g. turi 200m. tai tada reikia apie 1000kg.

aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti