Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrams

user posted image

O čia mano pirmas megztukas... blush2.gif Nuotraukytė maža ir tik tokia, nes draugas labai namo skubėjo, o aš čia su fotiku lindau... ax.gif Velykų dovana. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(apsikabinkim @ 2009 04 15, 00:11)

O čia mano pirmas megztukas...  blush2.gif  Nuotraukytė maža ir tik tokia, nes draugas labai namo skubėjo, o aš čia su fotiku lindau...  ax.gif Velykų dovana.  smile.gif

labai dailus megztukas thumbup.gif matosi kiek darbo ir šilumos įdėta clap_1.gif rankoves kartais ne per daug nutrumpinai ar čia tik nuotraukoj taip atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(vogels @ 2009 04 15, 08:47)
labai dailus megztukas  thumbup.gif  matosi kiek darbo ir šilumos įdėta  clap_1.gif   rankoves kartais ne per daug nutrumpinai ar čia tik nuotraukoj taip atrodo g.gif

Čia ir įdomumas, kad megziau, atrodė gerai, matavau, atrodė gerai, pradėjo nešioti, atrodė gerai, o vėliau, kai megztukas "prigijo", atrodo, kad per trumpos. Bet sakiau, jei vaikinas pageidaus, pataisysiu. ax.gif
Atsakyti
saunuole thumbup.gif labai grazus megztukas 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, stengiausi perziureti temute, bet ne visa, gal ir nepastebejau. Gausiu as lininiu suliuku ir labai noreciau nunerti savo vyrui linine vasarine maikute. Gal kuri turi kokiu schemuciu ar gal kas nuorodele galetu ikelti? 4u.gif Sirdingai dekoju. Man nelabai skubiai, dar turiu sali numegsti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitute @ 2009 04 20, 09:09)
Mergaites, stengiausi perziureti temute, bet ne visa, gal ir nepastebejau. Gausiu as lininiu suliuku ir labai noreciau nunerti savo vyrui linine vasarine maikute. Gal kuri turi kokiu schemuciu ar gal kas nuorodele galetu ikelti?  4u.gif Sirdingai dekoju. Man nelabai skubiai, dar turiu sali numegsti smile.gif

user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Dusiukas, aciu, sita labai grazi, bet cia virbalais megsta smile.gif
O as labai noreciau nunerti smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitute @ 2009 04 21, 09:04)
Dusiukas, aciu, sita labai grazi, bet cia virbalais megsta smile.gif
O as labai noreciau nunerti smile.gif 4u.gif

Gal čia ką tinkamo rasi 4u.gif
http://club.osinka.r...-2223?&start=30
Atsakyti
QUOTE(bazuka @ 2009 04 21, 07:57)

aciu sirdingai. Jau MB tevai isvaziavo, kudikeli pagimdziau, bus galima pradeti nerti. Labai nebloga rasteli radau 4u.gif
Atsakyti
Labas, labai grazus megztukas. Noreciau ir as toki numegzti. gal turi rasto scema? ax.gif Gal galetum man persiusti i AZ ? Buciau labai dekinga 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Rife @ 2009 02 22, 21:37)
Prižadėjau megztinį Kalėdoms tai pavėlavau ir ant antrų
Saviems greičiau nesigauna  blush2.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Labas, labai grazus megztukas. Noreciau ir as toki numegzti. gal turi rasto scema? Gal galetum man persiusti i AZ ? Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2009 05 07, 17:05)
Labas, labai grazus megztukas. Noreciau ir as toki numegzti. gal turi rasto scema?  Gal galetum man persiusti i AZ ? Buciau labai dekinga  4u.gif

Nors ne man buvo prašymas, bet radau ir įdedu
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
na pabaigiau ta MB megztini ax.gif bet! o varge!! maniskis sako, kad per ilgas......ir kapisonas gavos kiek didokas... schmoll.gif tai net nezinau, jauciu, kad teks ardyt ir taisyt, bet del ilgio tai net nzn g.gif gal reikes siula bandyt traukt...ar kas bandet? doh.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti