O čia mano pirmas megztukas... Nuotraukytė maža ir tik tokia, nes draugas labai namo skubėjo, o aš čia su fotiku lindau... Velykų dovana.
QUOTE(apsikabinkim @ 2009 04 15, 00:11)
O čia mano pirmas megztukas... Nuotraukytė maža ir tik tokia, nes draugas labai namo skubėjo, o aš čia su fotiku lindau... Velykų dovana.
labai dailus megztukas matosi kiek darbo ir šilumos įdėta rankoves kartais ne per daug nutrumpinai ar čia tik nuotraukoj taip atrodo
QUOTE(vogels @ 2009 04 15, 08:47)
labai dailus megztukas matosi kiek darbo ir šilumos įdėta rankoves kartais ne per daug nutrumpinai ar čia tik nuotraukoj taip atrodo
Čia ir įdomumas, kad megziau, atrodė gerai, matavau, atrodė gerai, pradėjo nešioti, atrodė gerai, o vėliau, kai megztukas "prigijo", atrodo, kad per trumpos. Bet sakiau, jei vaikinas pageidaus, pataisysiu.
saunuole labai grazus megztukas
Mergaites, stengiausi perziureti temute, bet ne visa, gal ir nepastebejau. Gausiu as lininiu suliuku ir labai noreciau nunerti savo vyrui linine vasarine maikute. Gal kuri turi kokiu schemuciu ar gal kas nuorodele galetu ikelti? Sirdingai dekoju. Man nelabai skubiai, dar turiu sali numegsti
QUOTE(Sigitute @ 2009 04 20, 09:09)
Mergaites, stengiausi perziureti temute, bet ne visa, gal ir nepastebejau. Gausiu as lininiu suliuku ir labai noreciau nunerti savo vyrui linine vasarine maikute. Gal kuri turi kokiu schemuciu ar gal kas nuorodele galetu ikelti? Sirdingai dekoju. Man nelabai skubiai, dar turiu sali numegsti
Dusiukas, aciu, sita labai grazi, bet cia virbalais megsta
O as labai noreciau nunerti
QUOTE(Sigitute @ 2009 04 21, 09:04)
Dusiukas, aciu, sita labai grazi, bet cia virbalais megsta
Gal čia ką tinkamo rasi
http://club.osinka.r...-2223?&start=30
QUOTE(bazuka @ 2009 04 21, 07:57)
aciu sirdingai. Jau MB tevai isvaziavo, kudikeli pagimdziau, bus galima pradeti nerti. Labai nebloga rasteli radau
Labas, labai grazus megztukas. Noreciau ir as toki numegzti. gal turi rasto scema? Gal galetum man persiusti i AZ ? Buciau labai dekinga
Papildyta:
Labas, labai grazus megztukas. Noreciau ir as toki numegzti. gal turi rasto scema? Gal galetum man persiusti i AZ ? Buciau labai dekinga
Papildyta:
QUOTE(Rife @ 2009 02 22, 21:37)
na pabaigiau ta MB megztini bet! o varge!! maniskis sako, kad per ilgas......ir kapisonas gavos kiek didokas... tai net nezinau, jauciu, kad teks ardyt ir taisyt, bet del ilgio tai net nzn gal reikes siula bandyt traukt...ar kas bandet?