Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrams

QUOTE(Dusiukas @ 2009 03 07, 15:21)

QUOTE(anny @ 2009 03 07, 16:25)
puikus darbas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  , as labai panasiu rastu buvau pries kelis metus numezgusi  4u.gif

ačiū mergaitės 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2009 03 07, 10:45)
sveikos 4u.gif
nu vat, įmetu savo užvakar pabaigtą vyrui megztuką...
P.S. ne ant manekeno, nes nesifotkino (sako eik tu piaaaaaklan su sava sm'u lotuliukas.gif )

blink.gif As ir beveik tokiu pat rastu mezgu vyrui biggrin.gif Pasirodysim butinai tongue.gif
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif niu ka ...pakibau ir as su vyriskio megztiniu lotuliukas.gif nusibodo klausyti, kad mezgu sau ir sau , tai liepiau issirinkt ko nori .... o jau, kad issirinko doh.gif gal kas galit padet issiaiskint kaip tokias rankoves megzt? neatrodo kad butu labai sudetinga, bet kokia scemute ar kitas pavyzdys butu thumbup.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 15 kovo 2009 - 13:33
dovyda, kaip sekasi narpliot megztinį? gražus modelis, ir aš tokio nebrokyčiau biggrin.gif
pasirodau kaip saviški "papuošiau": nieko "blatno", bet už tai nešioja thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
na narplioju, rastas tai gi cia nesudetingas visiskai tik va tie mezgimai ir imezgimai kampais mane neramina...ryt gal pafotkinsiu, kaip isemiau rankoves, nes nugara ir dalis priekio jau yra drinks_cheers.gif
o taviskis tai 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2009 04 04, 00:24)
na narplioju, rastas tai gi cia nesudetingas visiskai tik va tie mezgimai ir imezgimai kampais mane neramina...ryt gal pafotkinsiu, kaip isemiau rankoves,  nes nugara ir dalis priekio jau yra  drinks_cheers.gif
o taviskis tai  4u.gif  thumbup.gif

Man atrodo, kad pati rankovė kaip reglanui imta šiek tiek šonuose, o megztinuke rankovėms išimta stačiu kampu g.gif
Atsakyti
labai grazu. truksta zodziu tiesiog
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2009 04 04, 16:14)
Man atrodo, kad pati rankovė kaip reglanui imta  šiek tiek šonuose, o megztinuke rankovėms išimta stačiu kampu  g.gif

va padariau kelias foto ax.gif atrodo dabar taip mirksiukas.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image

siandien jau visa mezgala susiuvau ir mezgu kapisona mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 13 balandžio 2009 - 20:35
QUOTE(dovyda @ 2009 04 13, 21:35)
va padariau kelias foto ax.gif atrodo dabar taip mirksiukas.gif

siandien jau visa mezgala susiuvau ir mezgu kapisona mirksiukas.gif

Labai dailu bus 4u.gif Ir šiek tiek kitaip, nei įprasta wub.gif
Atsakyti
dovyda, nepamirsk idet galutinio rezultato smile.gif
Atsakyti