bijou, oho, koks grazus
bijou, labai gražus megztinis
Bijou labai gražus
labai noriu numegzti vyrui gražų šiltą šaliką - pynėm, airišku raštu - nu nežinau..... Niekaip nerandu tinkamo rašto. Megsiu iš merinosų vilnos.
Gal pasidalintumėt idėjomis.....
Gal pasidalintumėt idėjomis.....
Merginos, sukūriau temą, kurioje kelkime tik schemutes, bus lengviau ir greičiau viską rasti
Viskas vyrams (schemos), be komentarų
Viskas vyrams (schemos), be komentarų
QUOTE(`delfine` @ 2009 01 02, 11:43)
na as sugalvojau draugui padaryti Kaledine stai tokia dovana
labai vargau nes tai buvo pirmas megztinis mano megztas
labai vargau nes tai buvo pirmas megztinis mano megztas
tiesiog super
Papildyta:
viskas labai gražu , o štai ir mano kūrinys, nors lyg ir dėjau jūsų teismui, bet gal kitoje temoje
Fainuciai megztukai Saunuoles
Pirma karta megzu savo vyrui Numezgiau su ziauriom pynem prieky, ant rankoviu, nugaroj...ir Jam nepatiko, nors rasta rinkom kartu Reik ardyt Nofotkinau pries ardant prisiminimui, nes daugiau tikrai jokiu pyniu vyrui Tik sunui
Dar nelabai gaila, nes ir su dydziu nepataikiau Nezinau ka daryti, ....vyras turi pilvuza sioki toki, ir pecius.... jei atitaikau pagal pilva, ir sumazinu rankovem, tada gaunasi siaura per pecius Jei uzmetu iskart , tada kabo ant pilvo
Ka daryti....
Vyras piksta , nes visiem ir sau gaunasi puikiai, o jam kaip tycia ne
Pirma karta megzu savo vyrui Numezgiau su ziauriom pynem prieky, ant rankoviu, nugaroj...ir Jam nepatiko, nors rasta rinkom kartu Reik ardyt Nofotkinau pries ardant prisiminimui, nes daugiau tikrai jokiu pyniu vyrui Tik sunui
Dar nelabai gaila, nes ir su dydziu nepataikiau Nezinau ka daryti, ....vyras turi pilvuza sioki toki, ir pecius.... jei atitaikau pagal pilva, ir sumazinu rankovem, tada gaunasi siaura per pecius Jei uzmetu iskart , tada kabo ant pilvo
Ka daryti....
Vyras piksta , nes visiem ir sau gaunasi puikiai, o jam kaip tycia ne