Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrams

user posted image

mano pirmas viešai demonstruojamas blynas smile.gif
Atsakyti
bijou, oho, koks grazus smile.gif wub.gif
Atsakyti
bijou, labai gražus megztinis clap.gif
Atsakyti
bijou, ohooooo user posted image, Labai grazus megstukas. Kiek ir kokiu siulu sunaudojai? ax.gif
Atsakyti
Bijou labai gražus
Atsakyti

megztuką mezgiau va iš šitų BBB New Master siūliukų. čia 82% merino lana ir 18% akrilanas. 50g yra 125m. sunaudojau beveik 13.
user posted image
Atsakyti
labai noriu numegzti vyrui gražų šiltą šaliką - pynėm, airišku raštu - nu nežinau..... Niekaip nerandu tinkamo rašto. Megsiu iš merinosų vilnos.

Gal pasidalintumėt idėjomis.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viketa: 18 sausio 2009 - 16:37
Merginos, sukūriau temą, kurioje kelkime tik schemutes, bus lengviau ir greičiau viską rasti

Viskas vyrams (schemos), be komentarų
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2009 01 02, 11:43)
na as sugalvojau draugui padaryti Kaledine stai tokia dovana  4u.gif
labai vargau nes tai buvo pirmas megztinis mano megztas  doh.gif

user posted image

tiesiog super thumbup.gif
Papildyta:
viskas labai gražu thumbup.gif , o štai ir mano kūrinys, nors lyg ir dėjau jūsų teismui, bet gal kitoje temoje g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bijou @ 2009 01 14, 21:03)
user posted image

mano pirmas viešai demonstruojamas blynas smile.gif

Labai gražu biggrin.gif gal galetum rašteli įmesti? 4u.gif
o čia mano megztukas vyrui
user posted image
Atsakyti
Fainuciai megztukai thumbup.gif Saunuoles 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Pirma karta megzu savo vyrui wacko.gif Numezgiau su ziauriom pynem prieky, ant rankoviu, nugaroj...ir blink.gif Jam nepatiko, nors rasta rinkom kartu fool.gif Reik ardyt verysad.gif Nofotkinau pries ardant prisiminimui, nes daugiau tikrai jokiu pyniu vyrui schmoll.gif Tik sunui ax.gif 4u.gif
Dar nelabai gaila, nes ir su dydziu nepataikiau doh.gif Nezinau ka daryti, ....vyras turi pilvuza sioki toki, ir pecius.... jei atitaikau pagal pilva, ir sumazinu rankovem, tada gaunasi siaura per pecius doh.gif Jei uzmetu iskart , tada kabo ant pilvo doh.gif
Ka daryti....
Vyras piksta , nes visiem ir sau gaunasi puikiai, o jam kaip tycia ne unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 21 sausio 2009 - 20:48
Ju.Ju, tai platink pečių vietoj g.gif
Kaip moterim krūtinei, klubam mezginiai platinami, taip ir vyrui pečiam pridėk akių kas kelias eiles ir viskas ok bus mirksiukas.gif
(aš sau paltą kai mezgiau, tai irgi pečiam du kartus akių papildomai dėjau, šiek tiek matosi foto)
Atsakyti