Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrams

QUOTE(niuma @ 2008 12 29, 13:09)
Aš radau prie vieno palto labai paprastą kapišono aprašymą. Nuleidi (palieki neišmegztas) akis apykaklei, kaip paprastam megztiniui. Jas surenki ir mezgi tiesiai apie 40 cm. Tada mezginį lenki per pusę ir tarpusavy susiuvi akis, taip net siūlės nelieka  4u.gif
drinks_cheers.gif  aš irgi gavau  thumbup.gif  Tik maniškis, tai nesižavi mano hobiu  rolleyes.gif  schmoll.gif  Na, bet Kalėdos, stebuklų metas....

atsiprasau uz gal but durna klausima.surenki akis ir mezgi tiesiai,o siule gaunas per virsugalvi?as ne kokia mezgeja todel ir klausiu blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
JUNIGEDA2, tikrai taip mirksiukas.gif
Atsakyti
na as sugalvojau draugui padaryti Kaledine stai tokia dovana 4u.gif
labai vargau nes tai buvo pirmas megztinis mano megztas doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo `delfine`: 02 sausio 2009 - 11:47
Si kart palepinau MB.

user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted image
pagal tai
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GRAŽINA25: 06 sausio 2009 - 18:45
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2009 01 06, 19:40)

koks grazutis, ir rastelis labai fainas wub.gif
reiks issisaugot ateiciai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(svoba @ 2009 01 07, 11:05)
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2009 01 06, 19:40)

koks grazutis, ir rastelis labai fainas wub.gif
reiks issisaugot ateiciai ax.gif

prašom saugokit, mano vyrui labai patiko, tad turejau daryti
Atsakyti
aš irgi nunarpliojau vyrui liemenę kalėdom blush2.gif paprastutė bet iš vilnos tai labai šilta rodomės jūsų teismui ax.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
delfine, Lusasita, vogels, puikūs megztiniai vyriškiams thumbup.gif

O aš štai tokį numezgiau megztinį vyrui. Šį megztinį numezgiau gruodžio viduryje, bet vis neprisiruošiau įdėti

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diudas: 12 sausio 2009 - 21:15
Prisiziurejau vyrisku megstuku puikiausiu sicia ir nusprendziau ir as numegsti savo antrai pusei smile.gif

Biskis as su sunkumasi susiduriau, nes dar pradinuke mezgime esu smile.gif
Padekite prasau kuo greiciau, nei tuoj prieisiu megsti ta vieta, kaur rankoves reikia.
issifruokite man prasau si sakini, o kaip kakla ir visa kita as issisifruosiu pati pagal si.

Pradeti nuleisti akis is abieju pusiu kas antra eile 1*4, 1*2 (3) ir 1*1.

Ka cia reiskia tie skaiciukai? kas galetu man smulkiai pasakyti, kaip tai numegsti? g.gif
As pati suprasciau taip, kad viena eile reikia nuleisti is karto 4 akis, paskui 2arba 3 ir 1? Ar saudau i ta puse? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitute @ 2009 01 13, 19:31)
Prisiziurejau vyrisku megstuku puikiausiu sicia ir nusprendziau ir as numegsti savo antrai pusei smile.gif

Biskis as su sunkumasi susiduriau, nes dar pradinuke mezgime esu smile.gif
Padekite prasau kuo greiciau, nei tuoj prieisiu megsti ta vieta, kaur rankoves reikia.
issifruokite man prasau si sakini, o kaip kakla ir visa kita as issisifruosiu pati pagal si.

Pradeti nuleisti akis is abieju pusiu kas antra eile 1*4, 1*2 (3) ir 1*1.

Ka cia reiskia tie skaiciukai? kas galetu man smulkiai pasakyti, kaip tai numegsti?  g.gif
As pati suprasciau taip, kad viena eile reikia nuleisti is karto 4 akis, paskui 2arba 3 ir 1? Ar saudau i ta puse?  g.gif  biggrin.gif

teisingai galvojat

Atsakyti
QUOTE(Rife @ 2009 01 14, 09:08)
teisingai galvojat

labai aciu. kaip tik reikia man jau sia dali mergsti, o bijojau, kad ardyti nereiketu smile.gif 4u.gif clap.gif
Atsakyti