Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrams

Papuosiau savo vyrukus kaledoms, vienas megsta pozuoti, kitas ne lotuliukas.gif
Bandysiu pasirodyt
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2008 12 19, 10:11)
Drįsau įlįsti ir radau schemutę labai gražaus megztinuko, ačiū  4u.gif
Papildyta:
RSebes, OHO!!!  4u.gif

QUOTE(Raflezija @ 2008 12 19, 12:06)
Labai jau simpatiskas  wub.gif

QUOTE(saldainia @ 2008 12 19, 12:17)
Labai jau kruopščiai numegstas, šaunuolė

aciu blush2.gif labai greitai nusimezge, gal kad pynutes lengvos g.gif biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(svoba @ 2008 12 20, 11:24)
Papuosiau savo vyrukus kaledoms, vienas megsta pozuoti, kitas ne  lotuliukas.gif
Bandysiu pasirodyt
user posted image

user posted image

nu jau graziai vyrukai bus papuosti wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu patirtimi. Numezgiau megztini, atrodo gerai, ale dydis isskalbus gavosi milziniskas, issitempe nerealiai.
user posted image
Nors pasirinkau vidutini dydi is aprasymo blink.gif ir mezgiau visai normaliai. greiciausiai teks ardyti...

o modeli susiradau per sio forumo nuorodas, tad aciu kazkam is jusu 4u.gif
Papildyta:
user posted image

bandau det didesne foto, dar tik mokausi blush2.gif
Atsakyti
o čia mano Kalėdinis mezginys,tai bus vienos klientės dovana draugui

user posted image

user posted image
Atsakyti
Cia daug visko thumbup.gif
http://www.garnstudi...t.php?kat=Herre
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2008 12 23, 17:27)
o čia mano Kalėdinis mezginys,tai bus vienos klientės dovana draugui

Labai fainutis, labai stilingas vyrukas bus thumbup.gif
Atsakyti
zodziu pradejau liemene blush2.gif paskui vyras uzsumane megztnio g.gif dabar jau reikalauja kapisono doh.gif gal kuri kur matet kaip ji numegzt g.gif as radau kelis,bet rusiskai nesuprantu.man geriau,kad butu ne aprasymas,o kazkas panasaus i brezini.tikiuos kelniu neuzsimanys verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2008 12 29, 01:48)
tikiuos kelniu neuzsimanys verysad.gif

lotuliukas.gif o tai vyras thumbup.gif vertina žmonos sugebėjimus thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, Kaledom gavau dovanu mezgimo enciklopedija, tai vyras uzsigeide, kad jam megstini numegsciau doh.gif Norejau paklaust, kiek panasiai reikia siulu vid. kuno sudejimo vyrui kad numegst megstuka ax.gif

bet jau kiek cia grozybiu wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(siaudukes @ 2008 12 29, 10:27)
lotuliukas.gif o tai vyras thumbup.gif vertina žmonos sugebėjimus  thumbup.gif

kokie ten pas mane sugebejimai baikit juokus.o kapisono man tikrai reikia help.gif
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2008 12 29, 00:48)
man geriau,kad butu ne aprasymas,o kazkas panasaus i brezini.tikiuos kelniu neuzsimanys verysad.gif

Aš radau prie vieno palto labai paprastą kapišono aprašymą. Nuleidi (palieki neišmegztas) akis apykaklei, kaip paprastam megztiniui. Jas surenki ir mezgi tiesiai apie 40 cm. Tada mezginį lenki per pusę ir tarpusavy susiuvi akis, taip net siūlės nelieka 4u.gif

QUOTE(Inetux @ 2008 12 29, 09:41)
sveikos, Kaledom gavau dovanu mezgimo enciklopedija, tai vyras uzsigeide, kad jam megstini numegsciau doh.gif 

drinks_cheers.gif aš irgi gavau thumbup.gif Tik maniškis, tai nesižavi mano hobiu rolleyes.gif schmoll.gif Na, bet Kalėdos, stebuklų metas....
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2008 12 29, 12:09)
drinks_cheers.gif  aš irgi gavau  thumbup.gif  Tik maniškis, tai nesižavi mano hobiu  rolleyes.gif   schmoll.gif  Na, bet Kalėdos, stebuklų metas....

Maniskiui tai pavydas paeme, kad vaikam neriu, mezu ir sau si ta esu nusinerus, o jam nieko. Vis teisindavaus, kad nemoku graziai megst, ir ant tokio didelio darbo labai gerai matysis nelygumai. O dabar kai gavau mokomaja knyga, tai ir zirzia doh.gif biggrin.gif Nors knyga ne jis padovanojo cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inetux: 29 gruodžio 2008 - 15:46