Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrams

QUOTE(siaudukes @ 2008 11 21, 14:14)
kai pasibėdavojau nete,žiūriu ogo MB nešioja megztinį blink.gif  lotuliukas.gif

Maniškis irgi pakilojo, apsirengė... ale, matyt, dar ne laikas lotuliukas.gif Pasakė, kad per šiltas, ir vėl padėjo doh.gif
Gal teks kurią liemenę iš pasiūlytųjų pabandyti megzti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laisvė: 22 lapkričio 2008 - 00:33
Merginos galit patarti? tokia biski dar zalia esu megztiniu mezgime...dar sau net nenusimezgus megztinio o jau vyriska modeli narplioju doh.gif

taigi pagalvojau kad maniskis vyriskas modelis atrodys geriau su neisimtom rankovem - na tiesiog pagrindine dalis kaip staciakampio formos

o daabr galvoju - kaip man megzti rankove? nes kai rankoves isimtos tai ten yra pagrindine rankoviu forma pagal kuria reikia ir megzti, o kai rankoves neisimtos? kaip megzti? g.gif

ir is viso gal galit patarti kaip rankove man normaliai numegzti kad ji tilptu i jai skirta "skyle" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2008 11 25, 16:27)
Merginos galit patarti? tokia biski dar zalia esu megztiniu mezgime...dar sau net nenusimezgus megztinio o jau vyriska modeli narplioju  doh.gif

taigi pagalvojau kad maniskis vyriskas modelis atrodys geriau su neisimtom rankovem - na tiesiog pagrindine dalis kaip staciakampio formos

o daabr galvoju - kaip man megzti rankove? nes kai rankoves isimtos tai ten yra pagrindine rankoviu forma pagal kuria reikia ir megzti, o kai rankoves neisimtos? kaip megzti?  g.gif

ir is viso gal galit patarti kaip rankove man normaliai numegzti kad ji tilptu i jai skirta "skyle"  doh.gif

na as kaip tik mezgiau dabar vyruibe isemimu, tai rankoves irgi mezgiau staciakampes, tiksliau kaip trapecija, nes vis dadet akiu reikia... juk ranka plateja rolleyes.gif na o kad tilptu y skyle doh.gif tai siulau pirma nusimegzti prieky su nugara ir susiuti, ir mezgant rankoves matysi kokio plocio reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RSebes @ 2008 11 25, 18:36)
na as kaip tik mezgiau dabar vyruibe isemimu, tai rankoves irgi mezgiau  staciakampes, tiksliau kaip trapecija, nes vis dadet akiu reikia...  juk ranka plateja  rolleyes.gif  na o kad tilptu y skyle  doh.gif tai siulau pirma nusimegzti prieky su nugara ir susiuti, ir mezgant rankoves matysi kokio plocio reikia mirksiukas.gif

tai trapecijos formos sakot....
o smailinti i virsu kaip moterisku rankoviu nereikia? blush2.gif
na i ta skyle kaip nors gal sutalpinsiu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2008 11 25, 17:19)
tai trapecijos formos sakot....
o smailinti i virsu kaip moterisku rankoviu nereikia?  blush2.gif
na i ta skyle kaip nors gal sutalpinsiu  doh.gif  biggrin.gif

na as tai nuo rieso pradedu rankoves tai nesmailinu bigsmile.gif g.gif na jei be isemimu darau...
Atsakyti
Rodausi dar "šviežią" vyrišką megztuką (tik gaila, kad demonstruoju ant moteriškės) blush2.gif ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2008 11 27, 15:19)
Rodausi dar "šviežią" vyrišką megztuką (tik gaila, kad demonstruoju ant moteriškės)  blush2.gif  ax.gif
user posted image

nu labai grazus thumbup.gif 4u.gif taip jau buna kad vyrai nenori pozuot schmoll.gif as irsavojo nepriprasau kad nusifotkintu.. jau gal 2sav kaip prasau, irgi noriu pasirodyt...
Atsakyti
na gi pagaliau prisnekinau nusifotografuot savisky lotuliukas.gif tai va toky zebriuka dryziu padariau bigsmile.gif lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Čia naujas žurnalas įvairiausiems vyrų skoniams
http://picasaweb.goo...8/Sm92Mann2010#
Atsakyti
QUOTE(tetulė @ 2008 12 06, 01:02)
Čia naujas žurnalas įvairiausiems vyrų skoniams
http://picasaweb.goo...8/Sm92Mann2010#

Liuks įdėjų pateikei thumbup.gif
Atsakyti
O cia mano gaminys smile.gif