Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrams

QUOTE(Lusasita @ 2008 10 29, 00:57)
Pamacius Laisves megztuko rasta prisiminiau, kaip tokiu rasteliu pilkai baltai melynai dryzuota buvau pradejus megzti vienam kavalieriui,  galvodam, jei jau numegsiu, tai bus mano ( vyras)  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  bet taip ir nenumezgiau anam, tai pribaigiau SB , kuris keletametu nesiojo, o dabar ji pribaigineja mano tetis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif Lusasita, kokia tai meksikietiska istorija lotuliukas.gif
ar mezgei visa megztini dryzuota tokiu principu,kaip Laisves rankoviu motyvas? gal turi megztinio foto?

Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2008 10 28, 15:47)
Pagaliau baigiau  karsta.gif

Daug kartų taisytas ir permegztas, nes tokio kaprizingo modelio dar nemačiau. Tiesą sako, jog kiekviena dora žmona savo vyrui turi bent vieną megztinį numegzti... Va, numezgiau - esu dora  nail.gif  žmona. Bet daugiau vargu ar ryšiuosi tokiai avantiūrai  schmoll.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
aš vedybų primaisiais metais esu numezgus 3-4 iš tiftiko (tada didelio siūlų pasirinkimo nebuvo) ir vernito vilnos, gal reiik išlupti iš lentynos ir bent nufotkint (pradžioj nešiojo, o dabar gal jau nebeįtepla g.gif blush2.gif ) ir dabar kalėdoms viena rezgu patyliukais g.gif pasijaučiau tiesiog dorybės įsikūnijimas lotuliukas.gif

Atsakyti
su vyriškais megztukais,tai geriau neprasidėt rolleyes.gif mezgi mezgi,o apsirengia tik kartą kitą doh.gif ir tai tik iš mandagumo tongue.gif
jau geriau liemenės cool.gif MB kažikaip jos geriau patinka tongue.gif
Atsakyti
maniskis mielai nesioja storus megztinius saltuoju metu laiku , jie turi but aukstu kaklu, kad jokiu saliku nebereiktu mirksiukas.gif o vat liemenes neuzvilkciau
Atsakyti
O mano vyras, kaip tik atvirksciai, kai noriu numegzt grazu su pynemis megztini su aukstu kaklu, sako kad tokio nenesios(ir is tikruju nenesioja). Megsta su trumpuciu, priglundanciu kalkeliu ir kuo paprastesniu rastu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(siaudukes @ 2008 11 07, 18:20)
su vyriškais megztukais,tai geriau neprasidėt rolleyes.gif mezgi mezgi,o apsirengia tik kartą kitą doh.gif ir tai tik iš mandagumo tongue.gif
jau geriau liemenės cool.gif MB kažikaip jos geriau patinka tongue.gif

Maniškis vyriškos liemenės kaipo rūbo nepripažįsta iš viso schmoll.gif Vieną po kitos mezgu jau trečią liemenę, tai pamatęs iš karto pasitikslino: "Tik jau man Kalėdom nesugalvok liemenės..." lotuliukas.gif
Atsakyti
Kazkodel vyrai tikrai tu liemeniu nenesioja schmoll.gif Maniskis griestai pries gun_bandana.gif Tipo liemenes tik senuoliams! Pasiseke prikalbinti jog reikia megztinio su uztrauktuku ,bet tikriausiai panesios ,kaip Siaudukes sako tik is mandagumo rolleyes.gif Gal geriau isvis jiems tik ziemines kojines megzt lotuliukas.gif
Atsakyti
na o maniskis kazkaip kaip tik praso kad numegzciau lotuliukas.gif pirma kai mezgiau buvo ydomu,o dabar jau beveik ir atsibodo g.gif dar vieno nedabaigiau,o jau apie kita sneka,kad butu su uztrauktuku biggrin.gif ...
Atsakyti
tiems brangiesiems, kurie mėgsta liemenes 4u.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
na vat dabaigiau jau vyro megztinuka smile.gif reikes pasirodyt kai nufotkinsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
kai pasibėdavojau nete,žiūriu ogo MB nešioja megztinį blink.gif lotuliukas.gif
o ta pilkoji liemenės lb thumbup.gif
Atsakyti
na man ir grazu liemenes thumbup.gif ,bet maniskis sako kai buisu senas ir pilvotas tai tada galesi megzt lotuliukas.gif tai mezgu megztinius rolleyes.gif
Atsakyti