Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrams

na as tai tiek vyriskam tiek vaikiskam darau su isemimu, nemezgu staciakampiu... biggrin.gif
Atsakyti
kiek mazdaug reikia akiu uzsimesti pradedant megzti vyriska megztini g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Imen @ 2008 10 30, 01:45)
kiek mazdaug reikia akiu uzsimesti pradedant megzti vyriska megztini  g.gif ?

Iš akies čia nepasakysi, kaip ir mezgant mot. megztinį reikia megztis pavyzduką ir matuoti, skaičiuoti. Nes mezginio plotis priklauso nuo siūlo, nuo virbalų storio, nugi aišku ir nuo vyro pločio mirksiukas.gif
Atsakyti
Tikra tiesa: iš debesio pasakyti mezginio akių skaičių, nepamačius siūlų, rašto ir vyriuko, neįmanoma.
Atsakyti
QUOTE(zvirble @ 2008 10 29, 11:23)
as vyriskiems beveik visada darau reglano rankoves- man graziausi megztiniai: nei rasto ypatingo nereikia, reglano rankoves tikrai puosia mezgini mirksiukas.gif
Papildyta:
prisiminiau, kad as irgi turiu keleta megztiniu numezgus saviskiui- sakau gal reiks irgi cia jums pasirodyti? blush2.gif

kas ta reglano rankove? blush2.gif blush2.gif blush2.gif
o pasirodyti BUTINA 4u.gif biggrin.gif

QUOTE(Laisvė @ 2008 10 29, 12:10)
Aš ir moteriškiems bei vaikiškiems megztiniams, jei jie laisvi, mezgu tiesiai, be išėmimų  mirksiukas.gif

taip man butu biski lengviau hihihi.gif na ir kazkaip maniskis turi megzta megztini su isemimu, dar aptemptas, dar jis liesas toks....nu kazkaip nelabai vyriskai atrodo...sakau gal reikia be isemimo daryti, biski gal pecius paplatintu? g.gif

QUOTE(Imen @ 2008 10 30, 01:45)
kiek mazdaug reikia akiu uzsimesti pradedant megzti vyriska megztini  g.gif ?

as tau is savo pradedanciosios patirties pasakysiu:
issimatavau, uzdejau akis...pamezgiau, pradejau daryti pynes...ir supratau kad pynes valgo daug akiu biggrin.gif ir mano megztinis sutrumpejo 10 cm doh.gif
tai tu paimk, uzsidek kokias 20 akiu, pamezk savo busima rasta ir ismatuok kiek cm tos 20 akiu uzima. Tada issimatuoji kokio plocio tau reikia megztinio ir issprendi matematine lygti kiek akiu uzdeti biggrin.gif
padejo mano aiskinimas? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo `delfine`: 30 spalio 2008 - 12:34
na as tai kai mezgu, tai visada pasiziuriu ant siulu kiek y 10cm yeina akiu biggrin.gif ir tada zinau kiek det ... bigsmile.gif na jei labai daug pyniu darau tai uzmetu dar truputy... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2008 10 28, 15:47)
Pagaliau baigiau  karsta.gif

user posted image

Daug kartų taisytas ir permegztas, nes tokio kaprizingo modelio dar nemačiau. Tiesą sako, jog kiekviena dora žmona savo vyrui turi bent vieną megztinį numegzti... Va, numezgiau - esu dora  nail.gif  žmona. Bet daugiau vargu ar ryšiuosi tokiai avantiūrai  schmoll.gif

labai grazus modelis ir atlikta labai kruopsciai
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2008 10 30, 09:10)
Tikra tiesa: iš debesio pasakyti mezginio akių skaičių, nepamačius siūlų, rašto ir vyriuko, neįmanoma.

drinks_cheers.gif Tikra tiesa... neseniai ishmezgiau sunui megztuka emiau 96 akis ax.gif Vaikui 2,5 metu biggrin.gif dabar mezgu vyrui is kitokiu siulu, ir kitokiu rastu, uzmeciau 102...Skirtumas nedidelis sakyciau, bet vyras pas mane didelis tongue.gif ax.gif O sau mezgiau tunika, uzteko 80 akiu bigsmile.gif Tai kad, tikrai viskas priklauso nuo siulu, virbalu, rasto, bei pacios mezgejos mezgimo stiliaus mirksiukas.gif
Sekmes 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 02 lapkričio 2008 - 23:42
SŪNUI

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2008 11 03, 20:59)

nu labai fainuolis thumbup.gif wub.gif man rankoves super patiko 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif ,

didelia aciu miargytes uz patarimus aciuks.gif siandien jau pradesiu megzti smile.gif

QUOTE(`delfine` @ 2008 10 30, 14:33)
as tau is savo pradedanciosios patirties pasakysiu:
issimatavau, uzdejau akis...pamezgiau, pradejau daryti pynes...ir supratau kad pynes valgo daug akiu biggrin.gif ir mano megztinis sutrumpejo 10 cm  doh.gif
tai tu paimk, uzsidek kokias 20 akiu, pamezk savo busima rasta ir ismatuok kiek cm tos 20 akiu uzima. Tada issimatuoji kokio plocio tau reikia megztinio ir issprendi matematine lygti kiek akiu uzdeti biggrin.gif
padejo mano aiskinimas?  blush2.gif

pasinaudosiu jusu patarimais, bandymukais thumbup.gif
kai baigsiu butinai pasirodysiu, tik ziuresiu kaip eisis blush2.gif , jeigu ten gausis koks tysalas, tai geda bus deti blush2.gif

viliuteee super tavo megztukelis thumbup.gif bigsmile.gif labai grazutis . As labai panasu uzvakar sunui nupirkau, toks pat modelis, tik kelios pynes tokios ant priekio smile.gif , tai suplojau uz megztinuka virs 50 skaiciuojant litais, siaip manau kai pramogsti megzti kiek sutaupai,o ir pramoga sau pasidarai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2008 11 03, 20:59)

norejau paklaust kaip tas rankoves mezgei blush2.gif rolleyes.gif ir kaip ta isemima darai rankovem, kad taip graziai gaunasi thumbup.gif
Atsakyti