Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrams

QUOTE(RSebes @ 2008 10 28, 13:33)
as ir tik uzmetus aky pamaniau kad koriukas, bet vienoj vietoj matosi kad lyg ir ne bigsmile.gif  dar kitaip ripsiuka perliniu vadina mirksiukas.gif  o turbut zinai kaip jy megzt biggrin.gif  ar paaiskint g.gif bet ir su koriuku turetu graziai atrodyt thumbup.gif

Koriuka tai zinau kaip megzt, smile.gif o perliuka nezinau, kaip megzt ax.gif gal gali paaiskint???? 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dalytuke @ 2008 10 28, 12:17)
Koriuka tai zinau kaip megzt, smile.gif  o perliuka nezinau, kaip megzt  ax.gif gal gali paaiskint???? 4u.gif  ax.gif

na 1eile: mezgasi viena gera kita isvirkscia, viena gera kita isvirkscia ir t. t...
2eile: kur buvo megzta gera mezgasi gera,o kur isvirkscia-isvirkscia...
na ir taip gaunasi toks misinys bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RSebes: 28 spalio 2008 - 14:45
QUOTE(RSebes @ 2008 10 28, 15:44)
na 1eile: mezgasi viena gera kita isvirkscia, viena gera kita isvirkscia ir t. t...
      2eile: kur buvo megzta gera mezgasi gera,o kur isvirkscia-isvirkscia...
na ir taip gaunasi toks  misinys bigsmile.gif

Ai sitaip bigsmile.gif bigsmile.gif kaskada mezgiau taip liemene ,bet nezinojau kaip sitas rastas vadinasi ax.gif blush2.gif
Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Pagaliau baigiau karsta.gif

user posted image

Daug kartų taisytas ir permegztas, nes tokio kaprizingo modelio dar nemačiau. Tiesą sako, jog kiekviena dora žmona savo vyrui turi bent vieną megztinį numegzti... Va, numezgiau - esu dora nail.gif žmona. Bet daugiau vargu ar ryšiuosi tokiai avantiūrai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dalytuke @ 2008 10 28, 14:10)
Ai sitaip  bigsmile.gif  bigsmile.gif  kaskada mezgiau taip liemene ,bet nezinojau kaip sitas rastas vadinasi  ax.gif  blush2.gif
Aciu  mirksiukas.gif

nera uz ka mirksiukas.gif gero mezgimo 4u.gif paskui pasirodyk kaip ten gavosi smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Laisvė @ 2008 10 28, 14:47)
Pagaliau baigiau  karsta.gif

Daug kartų taisytas ir permegztas, nes tokio kaprizingo modelio dar nemačiau. Tiesą sako, jog kiekviena dora žmona savo vyrui turi bent vieną megztinį numegzti... Va, numezgiau - esu dora  nail.gif  žmona. Bet daugiau vargu ar ryšiuosi tokiai avantiūrai  schmoll.gif

nulabai grazus thumbup.gif 4u.gif man rastas patiko wub.gif
as saviskiui jau 2 numezgus bigsmile.gif laukiu siulus kol atsius treciajam biggrin.gif
Atsakyti
Laisve,laibai grazus ir tvarkingas megztukas thumbup.gif Tikrai sauni zmona 4u.gif As saviskiui mezgiau viena ,antro nesiryztu doh.gif Mat jam atrodo ,kad rankom megzti megztiniai storina lotuliukas.gif
Atsakyti
Pamacius Laisves megztuko rasta prisiminiau, kaip tokiu rasteliu pilkai baltai melynai dryzuota buvau pradejus megzti vienam kavalieriui, galvodam, jei jau numegsiu, tai bus mano ( vyras) lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet taip ir nenumezgiau anam, tai pribaigiau SB , kuris keletametu nesiojo, o dabar ji pribaigineja mano tetis lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2008 10 28, 17:47)
Pagaliau baigiau  karsta.gif

user posted image

Daug kartų taisytas ir permegztas, nes tokio kaprizingo modelio dar nemačiau. Tiesą sako, jog kiekviena dora žmona savo vyrui turi bent vieną megztinį numegzti... Va, numezgiau - esu dora  nail.gif  žmona. Bet daugiau vargu ar ryšiuosi tokiai avantiūrai  schmoll.gif

labai noreciau mezgejeliu paklausti,kaip manot ar kaip pradedanciai iseitu sis megztukas? labai suzavejo tiek stilius,tiek rastas, net ir spalvytes super thumbup.gif , kiek mazdaug gramu siulu reikia,kokio jie turetu but storumo, kokie virbalai,ar labai stori? tai bus mano pirmas rimtas darbelis, labai reikia patarimu... norisi grazaus megztuko,o ne siulu gadinimo blush2.gif

labai labai jums aciu 4u.gif
Papildyta:
beje o kaip ar rankovems ant priekines bei galines megztinio dalies reik islenkimus ismegzti, ar tiesiai ra megzta? bei kaip jus apskiaciuojat ant kiek akiu megzti? jei pavyzdziui mano vyras vidutinio sudejimo,ne storulka bet ir ne kudas, bet su pilvuku, ar pilvukui irgi reikia apskaiciuot akis ... blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
as irgi del rankoviu noriu paklausti: ar darot paprastai - mezgat tiesiai prieki ir nugara be isemimu rankovems ir paskui rankoves tokias staciakampes prisiuvat, ar isiminejat kaip ir moteriskiems modeliams? g.gif
Atsakyti
as vyriskiems beveik visada darau reglano rankoves- man graziausi megztiniai: nei rasto ypatingo nereikia, reglano rankoves tikrai puosia mezgini mirksiukas.gif
Papildyta:
prisiminiau, kad as irgi turiu keleta megztiniu numezgus saviskiui- sakau gal reiks irgi cia jums pasirodyti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zvirble @ 2008 10 29, 11:23)
as vyriskiems beveik visada darau reglano rankoves- man graziausi megztiniai: nei rasto ypatingo nereikia, reglano rankoves tikrai puosia mezgini mirksiukas.gif
Papildyta:
prisiminiau, kad as irgi turiu keleta megztiniu numezgus saviskiui- sakau gal reiks irgi cia jums pasirodyti? blush2.gif

pasirodyk drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif lauksim drinks_cheers.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(janike1 @ 2008 10 28, 23:50)
Laisve,laibai grazus ir tvarkingas megztukas thumbup.gif Tikrai sauni zmona 4u.gif As saviskiui mezgiau viena ,antro  nesiryztu doh.gif  Mat jam atrodo ,kad rankom megzti megztiniai storina  lotuliukas.gif

Man užteko šito vieno mezgimo doh.gif Norėjo šilto, žiūrėjau, kokių tam turiu siūlų. Skuduryne buvau pirkusi naujų siūlų (tie balto - pilko melanžas), bet jų nebuvo pakankamai. Pilkų buvo likę nuo mano megztinio, baltos naminės vilnos įmezgiau į rankoves tik bėdai prispyrus - pamačiau, kad vis viena siūlų nepakaks. Žodžiu, numezgiau šiltą - pirminis variantas buvo su golfo apykakle. Ale netiko - būk smaugia tokia apykaklė doh.gif Nuardžiau. Bet įtariu, kad mezginys puoš lentyną - per šiltas, per storas ir dar visokių "per" buvo priskaičiuota lotuliukas.gif

QUOTE(Lusasita @ 2008 10 28, 23:57)
Pamacius Laisves megztuko rasta prisiminiau, kaip tokiu rasteliu pilkai baltai melynai dryzuota buvau pradejus megzti vienam kavalieriui,  galvodam, jei jau numegsiu, tai bus mano ( vyras)  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  bet taip ir nenumezgiau anam, tai pribaigiau SB , kuris keletametu nesiojo, o dabar ji pribaigineja mano tetis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Raštelis man labai patinka ir labai tinka vyriškiems megztiniams - pamenu jį iš vaikystės, nes mama tokiu raštu vis broliui megztinius megzdavo.

QUOTE(Imen @ 2008 10 29, 01:45)
kiek mazdaug gramu siulu reikia,kokio jie turetu but storumo, kokie virbalai,ar labai stori? tai bus mano pirmas rimtas darbelis, labai reikia patarimu... norisi grazaus megztuko,o ne siulu gadinimo  blush2.gif

beje o kaip ar rankovems ant priekines bei galines megztinio dalies reik islenkimus ismegzti, ar tiesiai ra megzta? bei kaip jus apskiaciuojat ant kiek akiu megzti? jei pavyzdziui mano vyras vidutinio sudejimo,ne storulka bet ir ne kudas, bet su pilvuku, ar pilvukui irgi reikia apskaiciuot akis ...  blush2.gif  blush2.gif

Dėl siūlų. Nesvėriau jų, paaiškinau jau anksčiau, jog dalį pirkau, dalį derinau pagal spalvą prie jau turimų. Ir virbalų numerio nežinau. Kadangi turiu jų gausybę, tai, kai mezgu, derinu prie konkrečių siūlų ir rašto.
Jei nori rimto darbelio, manau, neturi bijoti ir nuardyti pamezgus ką netinkamai. Nors nesu mėgėja ardyti mezginį, tačiau retas kuris darbas (na, nebent šalikas) pavyksta numegzti nepaardžius jei ne viso ar pusės gabalo, tai bent kelių eilių. Galbūt mezgėjos - profesionalės sugeba viską iš karto ir vienu ypu padaryti. Man, narpliotojai - mėgėjai, tas kolei kas nepavyksta.
Dėl rankovių. Šitam megztiniui buvo mezgama tiesiai, be jokių rankovių ar pažastų išėmimų.

QUOTE(`delfine` @ 2008 10 29, 09:15)
as irgi del rankoviu noriu paklausti: ar darot paprastai - mezgat tiesiai prieki ir nugara be isemimu rankovems ir paskui rankoves tokias staciakampes prisiuvat, ar isiminejat kaip ir moteriskiems modeliams?  g.gif

Aš ir moteriškiems bei vaikiškiems megztiniams, jei jie laisvi, mezgu tiesiai, be išėmimų mirksiukas.gif
Atsakyti