Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrams

RSebes, ačiū 4u.gif . Labai faini tie siūlai ir mezgasi greit, rekomenduoju mirksiukas.gif
Atsakyti
polo, na, tikrai labai šaunus ir gražus megztinis bigsmile.gif , turbūt tavasis apsipatenkinęs tokiu gražiu drabužiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diudas @ 2008 10 16, 10:25)
polo, na, tikrai labai šaunus ir gražus megztinis  bigsmile.gif , turbūt tavasis apsipatenkinęs tokiu gražiu drabužiu  biggrin.gif

Ačiū smile.gif
Atsakyti
[quote=polo,2008 10 16, 07:51]
Aš jau įveikiau biggrin.gif

o kokiais siuliukais mezgei jei nepaslaptis? mirksiukas.gif cia tikriausiai maisei ar ne?
Atsakyti
[quote=RSebes,2008 10 16, 16:19]
[quote=polo,2008 10 16, 07:51]
Aš jau įveikiau biggrin.gif

o kokiais siuliukais mezgei jei nepaslaptis? mirksiukas.gif cia tikriausiai maisei ar ne?
[/quote]
user posted image
čia jie iš savęs margi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(polo @ 2008 10 16, 18:55)
čia jie iš savęs margi  smile.gif

kokie faini!!! O kur Kaune čia tokių gauti? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neringata: 17 spalio 2008 - 07:59
QUOTE(neringata @ 2008 10 17, 08:58)

Aš tokius, tik kitokių atspalvių, pirkau Savanorių pr. kur prie Mituvos stotelės siūlų parduotuvė. Tai jei ten buvo, tai ir prie 25-mečio turgaus turi turėt.
Atsakyti
QUOTE(neringata @ 2008 10 17, 08:58)

Urmo bazėj pirkau , 10 lt- 100 g. (jei važiuosi pirkti, tai parašysiu kur tiksliai yra smile.gif ) buvo ten ir vaikiškų tokių siūlų,tik nelabai apžiūrėjau aš jų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo polo: 17 spalio 2008 - 10:57
QUOTE(polo @ 2008 10 17, 11:55)
Urmo bazėj pirkau , 10 lt- 100 g. (jei važiuosi pirkti, tai parašysiu kur tiksliai yra  smile.gif ) buvo ten ir vaikiškų tokių siūlų,tik nelabai apžiūrėjau aš jų.

parašyk kuriam sand., nes vienąkart tiek grybavau, kol siūlų bazėj radau doh.gif Žinau 6 sand. atrodo vakarinėj rampoj. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(neringata @ 2008 10 17, 12:02)
parašyk kuriam sand., nes vienąkart tiek grybavau, kol siūlų bazėj radau doh.gif Žinau 6 sand. atrodo vakarinėj rampoj. ax.gif

10 sandely, ten iš raudono pasažo, laiptukais (per vidury įėjus)pakilus į dešinę paeit truputy reikia
Atsakyti
QUOTE(polo @ 2008 10 17, 12:29)
10 sandely, ten iš raudono pasažo, laiptukais (per vidury įėjus)pakilus į dešinę paeit truputy reikia

ačiū aciuks.gif
Atsakyti
Gal kuri nors turit šito modelio aprašymą ar schemą ax.gif , kažkokį aprašymą lyg ir radau, bet nežinau tas ar ne tas, g.gif mat labai prastos kokybės. Pačią pynę tai kaip ir sugalvojau kaip megzti, tik vat nesuprantu kaip ją taip dailiai viršuje užbaigti rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti