Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrams

QUOTE(just me @ 2008 08 17, 23:36)
sveikos,turiu prasyma.Gal kuri galit atsiust sio megstinio aprasyma.Labai jau vyras nori mano numegzto megztinio smile.gif Kaip tik ir ruduo arteja ir jo gimtadienis butu gera dovana.Jei kas rasit aprasyma apsiuskit i vitalija001@yahoo.com acius.
Ir dar gal patarsit kokius siulus naudot ax.gif  tik ne vilnonius,ir kad neissitampytu. g.gif  blush2.gif

neidejau nuotraukos blush2.gif Prisegti paveikslėliai
Prisegtas paveikslėlis
Papildyta:
QUOTE(just me @ 2008 08 18, 21:54)
neidejau nuotraukos blush2.gif Prisegti paveikslėliai
Prisegtas paveikslėlis

nemoku nuotraukos idet blush2.gif ax.gif doh.gif megztinis baltas su kaklu 16nr.Labai vyrui patiko
Atsakyti
Sveikutes, mezgejeles! Gal kas turi pavyzdeliu paaugliniam megstukui su spalvotais kvadratukais arba rombais! ACIU!
Atsakyti
na matau moterys nelabai mylit savo vyru smile.gif kazkaip nelabai mezgat savo brangiausiem tongue.gif aisku pirmiausiai reikia save papuosti, o tik paskui vyrus lotuliukas.gif
na pasirodysiu koky megztinuka numezgiau savo vyrui praeita ziema smile.gif
user posted image
o cia vakar pabaigiau lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
GAl kas turiut megstų vyriškų megstinių schemų?
Atsakyti
http://picasaweb.goo...eurikav/Vyrams#
Atsakyti
QUOTE(RSebes @ 2008 09 18, 07:38)
na pasirodysiu koky megztinuka numezgiau savo vyrui praeita ziema smile.gif

Cia tas pats rastas abiejuose,ane? Gal schemute gali imest ax.gif ?

As pati neturiu kantrybes mezgimui(nors jau senokai bandziau doh.gif ),bet MB sesuo sedevrus narplioja wub.gif
Atsakyti
QUOTE(afera @ 2005 01 13, 16:09)
Kazkada delfyje radau vieno pradedancio lietuvio dizainerio megztini-siutini smile.gif , kuris man super patiko  megalol.gif  ... siuvu "sunkiai", tad sugalvojau kam nors toki numegzti, bet ...  mad.gif neradau ne vieno norincio tokio megztinio  unsure.gif . Svainis pagaliau sutiko su supaprastintu variantu  thumbup.gif . Dedu abieju nuotraukas  blush-anim-cl.gif
user posted image
user posted image

labai grazus wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(erika55 @ 2008 09 21, 11:38)
Cia tas pats rastas abiejuose,ane? Gal schemute gali imest ax.gif ?

As pati neturiu kantrybes mezgimui(nors jau senokai bandziau doh.gif ),bet MB sesuo sedevrus narplioja wub.gif

nea cia skirtingi biggrin.gif bet panasus bigsmile.gif o schemute tai pati galvojau, prisirinkau rastu ir deliojau viena prie kito smile.gif gaila tik ant popieriaus teturiu... schmoll.gif kompe ne neturiu, net nezinau kaip galeciau parodyt... g.gif
Atsakyti
Gal kils kokių idėjų 4u.gif
http://gyvenimas.del...php?id=18721295
Atsakyti
[quote=norali,2008 01 23, 20:37]
[quote=Dianuka,2008 01 23, 18:17]
maniskis uzsisake sita
user posted image
as sita sunui pazadejau numegzt rolleyes.gif kad tik ziema nesibaigtu kol iveiksiu g.gif
[/quote]
gal galetumet duoti aiskesni aprasyma sio grozio:)
aciu
Atsakyti
Aš jau įveikiau biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(polo @ 2008 10 16, 07:51)
Aš jau įveikiau  biggrin.gif

user posted image

nu labai jau fainas thumbup.gif 4u.gif man labai patiko, gal ir man reiks ka nors panasaus numegzt saviskiui g.gif
Atsakyti