Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrams

Sunus darbeliai,o jau pyniu dailumas 4u.gif Grazu thumbup.gif
Atsakyti
Nors cia airiskas mezgimas ir gaila schemu nera, bet galima pasiziuret ir ikvepimo pasisemt biggrin.gif .
http://www.clanarans...ff272f3c8e7d875
Paspaudus ant pavardes ismeta megztinius, labai grazius wub.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo morta-sigita: 02 kovo 2008 - 15:42
Sveikutės, norėčiau paklausti jusu patarimo.... 4u.gif Mezgu MB štai tokį megztinį
user posted image

Tik vat man iškilo klausimas su nugarine dalimi ties kaklo iškirpte. Ar ta pečių stulpelinė juosta taip ir praeina per visą mezginio plotį g.gif ? Tikiuosi supratote, ką norėjau paklausti...

O čia to megztinio aprašymas

user posted image

Kaip iš aprašymo matau mezgant rankoves priekyje išsiima kaklo dalis, o nugaroje lygtais ir ne, tai ta juosta nugaroje kaip ir praeina po iškirpte, na nelabai man aiški ši dalis....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diudas: 04 kovo 2008 - 22:01
QUOTE(diudas @ 2008 03 04, 22:00)
Tik vat man iškilo klausimas su nugarine dalimi ties kaklo iškirpte. Ar ta pečių stulpelinė juosta taip ir praeina per visą mezginio plotį  g.gif ? Tikiuosi supratote, ką norėjau paklausti...

Man atrodo,kad praeina,o nugaroje susijungia-susisiuva smile.gif Kažkada mezgiau panašų modelį,tai nugaroje gaunasi kaip vyriškų marškinių ,tokia papetė
Atsakyti
Aš tai manau, kad per visą nugarą šita raštelio juosta nepraeina, mezgasi per pečius tik iki kaklo, išlaidant priekinę dalį kaklo iškirptei.Kažkada vyrui mezgiau panašų, tik gaila , kad jau sunešiotas ir ''sunaikintas'' ,tai vaizdžiai negaliu parodyt smile.gif
Atsakyti
Numezgiau vyrui ir sūneliui iš bambukinių siūlų

user posted image
Atsakyti
QUOTE(anny @ 2008 05 28, 20:17)

Gražus duetas thumbup.gif . Man labai gražu tokie derinukai tėčio ir sūnaus
Atsakyti
QUOTE(anny @ 2008 05 28, 19:17)

Šaunuolė 4u.gif labai grazus darbelis ir abu tavo vyrukai atrodys wub.gif thumbup.gif va ir spejai dovanele padaryt thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

prisižiūrėjau pas jus grožybių ir nusprendžiau sunarplioti MB liemenę ax.gif tik vat raštas tai ne mandras, bet ir nesuprantamas g.gif gal kas pagelbės blush2.gif

user posted image

user posted image

bučiau dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Na pagaliau uzbaigiau vyriska megztuka
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Sveikos, gal kas turit vyrisku kelnaiciu schemu ar bent pavyzdziu. tinka ir stringai. kazkur pati turejau uzsisaugojus, bet neberandu doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2005 01 13, 12:12)
megalol.gif  megalol.gif  megalol.gif

Nu bandau vėl...

sveikos,turiu prasyma.Gal kuri galit atsiust sio megstinio aprasyma.Labai jau vyras nori mano numegzto megztinio smile.gif Kaip tik ir ruduo arteja ir jo gimtadienis butu gera dovana.Jei kas rasit aprasyma apsiuskit i vitalija001@yahoo.com acius.
Ir dar gal patarsit kokius siulus naudot ax.gif tik ne vilnonius,ir kad neissitampytu. g.gif blush2.gif
Atsakyti