Sunus darbeliai,o jau pyniu dailumas Grazu
Nors cia airiskas mezgimas ir gaila schemu nera, bet galima pasiziuret ir ikvepimo pasisemt .
http://www.clanarans...ff272f3c8e7d875
Paspaudus ant pavardes ismeta megztinius, labai grazius .
http://www.clanarans...ff272f3c8e7d875
Paspaudus ant pavardes ismeta megztinius, labai grazius .
Sveikutės, norėčiau paklausti jusu patarimo.... Mezgu MB štai tokį megztinį
Tik vat man iškilo klausimas su nugarine dalimi ties kaklo iškirpte. Ar ta pečių stulpelinė juosta taip ir praeina per visą mezginio plotį ? Tikiuosi supratote, ką norėjau paklausti...
O čia to megztinio aprašymas
Kaip iš aprašymo matau mezgant rankoves priekyje išsiima kaklo dalis, o nugaroje lygtais ir ne, tai ta juosta nugaroje kaip ir praeina po iškirpte, na nelabai man aiški ši dalis....
Tik vat man iškilo klausimas su nugarine dalimi ties kaklo iškirpte. Ar ta pečių stulpelinė juosta taip ir praeina per visą mezginio plotį ? Tikiuosi supratote, ką norėjau paklausti...
O čia to megztinio aprašymas
Kaip iš aprašymo matau mezgant rankoves priekyje išsiima kaklo dalis, o nugaroje lygtais ir ne, tai ta juosta nugaroje kaip ir praeina po iškirpte, na nelabai man aiški ši dalis....
QUOTE(diudas @ 2008 03 04, 22:00)
Man atrodo,kad praeina,o nugaroje susijungia-susisiuva Kažkada mezgiau panašų modelį,tai nugaroje gaunasi kaip vyriškų marškinių ,tokia papetė
QUOTE(anny @ 2008 05 28, 20:17)
Numezgiau vyrui ir sūneliui iš bambukinių siūlų
Gražus duetas . Man labai gražu tokie derinukai tėčio ir sūnaus
QUOTE(anny @ 2008 05 28, 19:17)
Šaunuolė labai grazus darbelis ir abu tavo vyrukai atrodys va ir spejai dovanele padaryt
sveikos
prisižiūrėjau pas jus grožybių ir nusprendžiau sunarplioti MB liemenę tik vat raštas tai ne mandras, bet ir nesuprantamas gal kas pagelbės
bučiau dėkinga
prisižiūrėjau pas jus grožybių ir nusprendžiau sunarplioti MB liemenę tik vat raštas tai ne mandras, bet ir nesuprantamas gal kas pagelbės
bučiau dėkinga
Sveikos, gal kas turit vyrisku kelnaiciu schemu ar bent pavyzdziu. tinka ir stringai. kazkur pati turejau uzsisaugojus, bet neberandu
QUOTE(Peperoni @ 2005 01 13, 12:12)
sveikos,turiu prasyma.Gal kuri galit atsiust sio megstinio aprasyma.Labai jau vyras nori mano numegzto megztinio Kaip tik ir ruduo arteja ir jo gimtadienis butu gera dovana.Jei kas rasit aprasyma apsiuskit i vitalija001@yahoo.com acius.
Ir dar gal patarsit kokius siulus naudot tik ne vilnonius,ir kad neissitampytu.