maniskis uzsisake sita
o as manau,kad geriausiu atveju iseis sitas
[quote=Dianuka,2008 01 23, 18:17]
maniskis uzsisake sita
as sita sunui pazadejau numegzt kad tik ziema nesibaigtu kol iveiksiu
maniskis uzsisake sita
as sita sunui pazadejau numegzt kad tik ziema nesibaigtu kol iveiksiu
Aciu uz linines palaidines pvz.
Galvoju,kad megzti reiktu bet kokiu kiaurarasciu,tik trumpomis rankovemis.
Juk palaidine niekuo nesiskiria nuo megztinio
Galvoju,kad megzti reiktu bet kokiu kiaurarasciu,tik trumpomis rankovemis.
Juk palaidine niekuo nesiskiria nuo megztinio
Sveikos mezgėjėlės.
Neišlaikė ir mano širdis. Kiek galima skaityti-vartyti-žiūrėti ir nepagirti jūsų visų už nuostabius darbelius.
Aš irgi lengvai "pačiuožusi" ant mezgimo. Vyras sakė, kad tuoj reikės siūlams atskirą spintą įtaisyt. O kad mažiau jų mėtytųsi, tai dabar MB mezgu. Tiesą sakant, tai prieš mezgant perverčiau visus jūsų pasiūlymus parodžiau MB teismui ir ant galų galo teko pačiai sukurpti paprastą raštą. Gerai, kad tuoj pabaigtuvės , nes jau 3 variantai megztinių-suknelių-kepurių guli galvoje ir trukdo eismui.
Neišlaikė ir mano širdis. Kiek galima skaityti-vartyti-žiūrėti ir nepagirti jūsų visų už nuostabius darbelius.
Aš irgi lengvai "pačiuožusi" ant mezgimo. Vyras sakė, kad tuoj reikės siūlams atskirą spintą įtaisyt. O kad mažiau jų mėtytųsi, tai dabar MB mezgu. Tiesą sakant, tai prieš mezgant perverčiau visus jūsų pasiūlymus parodžiau MB teismui ir ant galų galo teko pačiai sukurpti paprastą raštą. Gerai, kad tuoj pabaigtuvės , nes jau 3 variantai megztinių-suknelių-kepurių guli galvoje ir trukdo eismui.
dabar pradejau toki SB megzt, kazin kada baigsiu
QUOTE(irisas @ 2008 01 28, 19:01)
labai idomus megztinis paprastas, bet grazus
QUOTE(Almita @ 2008 01 29, 18:52)
ot fainutė Nors gal ir pagal nuotraukytę atsekčiau, bet gal netyčiom ir aprašymas yra???
pasirodom savo "vyriska" darba
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 02 02, 20:26)
Kažkodėl man nesimato
Nu va papuosiau savo abu vyrus
Dydziajam
ir mazyliui
Dydziajam
ir mazyliui
Labai kruopščiai numegztas grožis!