Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrams

Ačiū bazuka, Mylia. Kimbu į darbą. Tikiuosi pavyks. Bet tikiu, kad ne iš pirmo karto biggrin.gif
Atsakyti
Virbalai niekaip nerandu tavo psl va sito megztinio rasto, jei turi atliekamo laiko, gal pasufleruotum va sito megztuko
Atsakyti
QUOTE(Rife @ 2007 12 02, 17:04)
Gal bus norinčių palaikyti kompaniją mezgant šį megztinį

user posted image

As jungčiausi- labai jau gražus megztukas wub.gif , bet mano turimo rusiško aprašymo neįkertu, nes ten tokie sutrumpinimai, kad doh.gif neįmanoma, beveik aklai reikia megzti doh.gif blink.gif , gal kuri mergaitė turi lietuvišką vertimą ax.gif , gal galėtumėt pasidalinti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(hakura @ 2007 12 09, 22:47)
Virbalai niekaip nerandu tavo psl va sito megztinio rasto, jei turi atliekamo laiko, gal pasufleruotum va sito megztuko

Hakura, atsiprasau, kad tik dabar pamaciau tavo klausimuka blush2.gif Deja, sio megztuko schemos tikrai neturiu ax.gif Tiesiog jis man grazutis pasirode, tai parsisiunciau, norint galima bandyt fantazuojant panasiai megzt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Virbalai @ 2007 12 15, 19:38)
Hakura, atsiprasau, kad tik dabar pamaciau tavo klausimuka  blush2.gif Deja, sio megztuko schemos tikrai neturiu  ax.gif Tiesiog jis man grazutis pasirode, tai parsisiunciau, norint galima bandyt fantazuojant panasiai megzt  g.gif

dekui jau fantazuoju, galvojau kad schema gal turi, butu lengviau 4u.gif
Atsakyti
sveikutes. kiek mazdaug akiu reikia deti rankovem? ir iki kiek platint?rasatas pas mane 4geros ir 2 blogos visalaika.
Atsakyti
QUOTE(achela @ 2007 12 17, 11:00)
sveikutes.  kiek mazdaug akiu reikia deti rankovem? ir iki kiek platint?rasatas pas mane 4geros ir 2 blogos visalaika.

Gal kas tiksliau pasakys, bet as siulyciau paimti jau numegzta nugaros ar priekio "gabala", prideti (apvynioti) apie riesa ir ziureti kokio plocio norisi ir kiek akiu toki ploti sudaro. O paskui megzdama as visada kartas nuo karto nuimu mezgama rankove ant virbalu su valu, kur yra siules - sudaigstau su tiesiu virbalu ir taip uzsimaunu bei pasimatuoju, ir ziuriu kiek dar reikia platint, ar jau uztenka. Niu bet cia labai primityviai, tik manau visiems megztiniams vienodo akiu skaiciaus nera ax.gif
Atsakyti
Rife@, gal galėtum užvesti mane ant kelio ax.gif - kaip megzti nugaros dalį nuo pažastų iškirpimo? Kaip mezgamas reglanas? Priekyje suprantu, kad daromos reglano rankovės ir taip pat nuleidžiamos akys vidurinio rašto schemoje g.gif , o kaip tada su nugara,- jei tik reglanas, tai ji gausis platesnė nei priekis doh.gif - nesusigaudau doh.gif , patark ir pasidalink patirtimi, prašau 4u.gif

kalbu apie šį megztinuką -

Papildyta:
QUOTE(Rife @ 2007 12 02, 17:04)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tecer: 23 gruodžio 2007 - 18:53
QUOTE(tecer @ 2007 12 23, 19:51)
Rife@, gal galėtum užvesti mane ant kelio  ax.gif  - kaip megzti nugaros dalį nuo pažastų iškirpimo? Kaip mezgamas reglanas? Priekyje suprantu, kad daromos reglano rankovės ir taip pat nuleidžiamos akys vidurinio rašto schemoje  g.gif , o kaip tada su nugara,- jei tik reglanas, tai ji gausis platesnė nei priekis  doh.gif - nesusigaudau  doh.gif , patark ir pasidalink patirtimi, prašau  4u.gif

kalbu apie šį megztinuką -

Papildyta:

Aš mezgiau priekį ir nugarą vienodai su pyne viduryje. Ir man nepatiko kaip atrodo pagrindinis raštas 3 geros 3 išvirkščios, tai dariau po dvi ir dar kai dariau rankovių išlaidymą tai pagal aprašymą man nusilaidė per greitai ir gavosi labai mažai akių prie kaklo. Po švenčių ardysiu iki pažastų ir megsiu iš naujo, rečiau nulaidydama. Vyras kuriam mezgu yra plačių pečių ir visai neatitinka aprašymo.
Atsakyti
Sveikos,

gal kuri esat mezgusi vyr. liemene su rombukais?
Labai reiktu modeliuko pavyzdelio smile.gif

Ir dar klausimukas - kaip mezgant keliu spalvu siulais tuos rombukus reikia padaryti, kad mezginio ir kita puse butu grazi, o ne tiesiai ishtampyti siulai, kurie net pati mezgini kiek traukia paskui sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bagyra @ 2008 01 03, 10:05)
Sveikos,

gal kuri esat mezgusi vyr. liemene su rombukais?
Labai reiktu modeliuko pavyzdelio smile.gif

Ir dar klausimukas - kaip mezgant keliu spalvu siulais tuos rombukus reikia padaryti, kad mezginio ir kita puse butu grazi, o ne tiesiai ishtampyti siulai, kurie net pati mezgini kiek traukia paskui sad.gif

Kad nebūtų ištampytų siūlų, reikia kiekvieną rombiuką megzti iš atskirų kamuoliukų
Atsakyti
QUOTE(Rife @ 2008 01 03, 13:38)
Kad nebūtų ištampytų siūlų, reikia kiekvieną rombiuką megzti iš atskirų kamuoliukų

o tada nebuna plyseliu tarp tu rombuku?
Ar siulai kaskart vis apsukami vienas su kitu - priesingu?
Atsakyti