Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrams

QUOTE(Avijacija @ 2007 10 31, 19:41)
user posted image na jei nesimate tai dabar jau turetu matytis tas mano darbas.

Labai grazu, ir taip kruopsciai numegzta. thumbup.gif
Atsakyti
Oranžinis megztukas
http://club.osinka.r...2...;&start=990
http://keep4u.ru/ful...4de447acb46/jpg
Atsakyti
Nady,Avijacja gal kuri galit to oranzinio (balto) megztuko aprasyma ikelt, nes man niekaip nesimato is tos nuotraukos doh.gif (jei turit, tai lietuviskai,)
Labai grazus megztukas, labai noreciau pabandyt numegzti, tik nezinau ar pavyks blush2.gif
Atsakyti
kad 1 gera 1 bloga nelabai šalikui man patinka, o norėčiau tėveliui, kažką įdomesnio, gal kas galėtumėt padėti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelmė @ 2007 11 29, 15:28)
Nady,Avijacja gal kuri galit to oranzinio (balto) megztuko aprasyma ikelt, nes man niekaip nesimato is tos nuotraukos doh.gif (jei  turit, tai lietuviskai,)
Labai grazus megztukas, labai noreciau pabandyt numegzti, tik nezinau ar pavyks blush2.gif

Labas, as mezgiau broliui ta oranzini. Galiu pasakyti, kad pagal schema tai nelabai man gavosi tokia pyne, todel kuriau kol gavau kaip nuotraukoje. Nezinau, gal nebemoku skaityti schemu ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelmė @ 2007 11 29, 15:28)
Nady,Avijacja gal kuri galit to oranzinio (balto) megztuko aprasyma ikelt, nes man niekaip nesimato is tos nuotraukos doh.gif (jei  turit, tai lietuviskai,)

o as tai mezgiau is nuotraukos ne schemos neturejau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Moksliukė @ 2007 11 29, 20:03)
kad 1 gera 1 bloga nelabai šalikui man patinka, o norėčiau tėveliui, kažką įdomesnio, gal kas galėtumėt padėti verysad.gif

Bandyk 4 geros, 4 išvirkščios, kartoji keletą eilučių, o po to keiti - 4 išvirkščios, 4 gerosios - kad gautųsi kvadračiukai ar stačiakampiukai bigsmile.gif Taip šalikutis bus įdomesnis ir nesusiaurės.
Dar labai populiaru megzti iškart visą ilgį, pvz., ripsu, t.y. kai uždedi iškart tiek akių, kokio ilgio nori šaliko ir mezgi tiek eilių, kiek reikia pločio. rolleyes.gif Labai gražiai gaunasi taip mezgant iš kelių spalvų - dryžuotai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Virbalai: 29 lapkričio 2007 - 21:37
Avijacija,
o tai ar as pradziamoksle sugebeciau tokia pyne ismegzt? Gal kokia nuoroda turi? Ar, jei turesi laiko, aprasyt galetum? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelmė @ 2007 11 30, 09:05)
Avijacija,
o tai ar as pradziamoksle sugebeciau tokia pyne ismegzt? Gal  kokia nuoroda turi? Ar, jei turesi laiko, aprasyt  galetum? blush2.gif

nu as tam baltam dariau 4 geras ir 2 blogas akeles. Tai jeigu atsiverstum knygą betkokią mezgimo kur parodytos pyniu mezgimas viskas tikrai butu aišku.
žiurėk kokią pynelę kur jos viduryje yra kelios blogosios akelės. Tai principas lygiai tas pats, į kurią nori pusę į tą ir suki pynę. Nu aš tikrai nesu profė, numezgus gal tik kokius 4 megztukus, tai išeis ir tau tikrai. Kažkaip net nėra kaip paaiškint........ gal kuri turi aiškinimo sugebėjimų geresnių blush2.gif tai paaiškinkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Virbalai @ 2007 11 29, 22:36)
Bandyk 4 geros, 4 išvirkščios, kartoji keletą eilučių, o po to keiti - 4 išvirkščios, 4 gerosios - kad gautųsi kvadračiukai ar stačiakampiukai  bigsmile.gif Taip šalikutis bus įdomesnis ir nesusiaurės.
Dar labai populiaru megzti iškart visą ilgį, pvz., ripsu, t.y. kai uždedi iškart tiek akių, kokio ilgio nori šaliko ir mezgi tiek eilių, kiek reikia pločio.  rolleyes.gif Labai gražiai gaunasi taip mezgant iš kelių spalvų - dryžuotai  thumbup.gif

Va kažką panašaus į šitokį norėjau, gal kas padėtumėt su raštu, nes šios kalbos nesuprantu
user posted image
SCARF
Cast on 38 sts
Rows 1 and 3 *K1, p1; rep from * to end of row.
Rows 2 and 4 *P1, k1; rep from * to end of row.
Row 5 (K1, p1) twice, (k6, p6) twice, k6, (k1, p1) twice.
Row 6 (P1, k1) twice, (p6, 3/3 RC) twice, p6, (p1, k1) twice.
Row 7 Rep Row 5.
Row 8 (P1, k1) twice, (p6, k6) twice, p6, (p1, k1) twice.
Row 9 (K1, p1) twice, (3/3 RC, p6) twice, 3/3 RC,(k1, p1) twice.
Row 10 Rep Row 8.
Row 11 Rep Row 5.
Row 12 Rep Row 8.
Rep Rows 5-12 38 more times.
Rep Rows 5-10 once.
Rep Rows 1-4 once.
bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2007 10 31, 18:41)
user posted image na jei nesimate tai dabar jau turetu matytis tas mano darbas.

Ziuriu sitas modelis populiarus biggrin.gif Grazus darbelis drinks_cheers.gif
As irgi toki rudeni baigiau megzt savo brangiausiam, irgi is baltu siulu smile.gif tik kaklo golfa truputi kitoki dariau, nes buvo kitoks pageidavimas ax.gif
Atsakyti
Nežinau ar jau buvo, bet galima pasižiūrėti vyriškų modelių:
http://picasaweb.goo...key=hWvubuRpj-I
Atsakyti