Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrams

QUOTE(skarota @ 2007 11 07, 17:41)
Dar norėjau paklausti kiek siūlų sunaudojai tam megztiniu  ax.gif

uuu kad tiksliai atsiminciau, bet ejo tai nemazai..... pasiemiau pradziai 10, bet dar dasipirkau 2, po 50 gramu, bet va metrazo tai neatsimenu, nestori jie tie siuliukai. Casa lanoj pirkau, lygtai 100 proc vilna.
Kakla tai kai numezgiau megztuka, susiuvau, tada kaip kojine mezgiau, bet siaip gi keletas budu yra, atrodo maciau net atskira tema apie kaklo mezgima.
Siltas tik labai, tai vyras salciu laukia kad galetu uzsidet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2007 11 08, 08:35)
uuu kad tiksliai atsiminciau, bet ejo tai nemazai..... pasiemiau pradziai 10, bet dar dasipirkau 2, po 50 gramu, bet va metrazo tai neatsimenu, nestori jie tie siuliukai. Casa lanoj pirkau, lygtai 100 proc vilna.
Kakla tai kai numezgiau megztuka, susiuvau, tada kaip kojine mezgiau, bet siaip gi keletas budu yra, atrodo maciau net atskira tema apie kaklo mezgima.
Siltas tik labai, tai vyras salciu laukia kad galetu uzsidet smile.gif

O tu nuleidimus pažastim darei ar ne?
Atsakyti
Sveikos mezgejeles..

susiruosiau megzti vyriska megztini, o rastas tai lenkiskai schmoll.gif kuri issirinkau, ir nelabai suprantu.. gal kad galetu pagelbeti issifruoti?

beje o kaip ikelti aprasyma???

zinuciu mazai parasiusi tai itariu neiseis sad.gif((

Papildyta:
mano e mailas jolkus@meganet.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svelnuke1: 19 lapkričio 2007 - 23:18
My Webpage

pagaliau pavyko ikelti rasto aprasyma. gal kas pagelbes . nes lenkiskai visai nesuprantu..

na man bent jau mezgimo zenklu aprasymus, o toliau issiaiskinsiu ten jau kaip nors...
Atsakyti
QUOTE(svelnuke1 @ 2007 11 20, 01:32)
My Webpage

pagaliau pavyko ikelti rasto aprasyma. gal kas pagelbes . nes lenkiskai visai nesuprantu..

na man bent jau mezgimo zenklu aprasymus, o toliau issiaiskinsiu ten jau kaip nors...

Bent jau aš su savo dvigubais veizolais nieko neįžiūriu... gal kokią kokybiškesnę foto turi?
Aš turiu tokius ženklus rusiškai ir lietuviškai, pažiūrėk, gal tiks
user posted image
user posted image
Atsakyti
My Webpage

na gal dabar geriau matosi??

dekui kas cia atsiuntet paaikinimus, bet lenkiski zymejimai skiriasi kaip matot smile.gif

tad laukiu pagalbos, mezgejeles smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(svelnuke1 @ 2007 11 20, 12:09)
My Webpage
na gal dabar geriau matosi??

dekui kas cia atsiuntet paaikinimus, bet lenkiski zymejimai skiriasi kaip matot smile.gif

tad laukiu pagalbos, mezgejeles smile.gif))

nusiunčiau į el.paštą 4u.gif
Atsakyti
sos gelbekit, bo isprotesiu, padekit issifruoti rasta...

visai nesuprantgu kaip ten akis apskaiciuoti po "rezinkos" vadinamos , beje rastas lenkiskas.

pati rasteli issimezgiau. viskas gerai, bet va jau kiap pradejau megztini megzt ir stop..

gelbekit smile.gif)

o cia aprasymas....

Papildyta:
[quote=svelnuke1,2007 11 21, 20:23]sos gelbekit, bo isprotesiu, padekit issifruoti rasta...

visai nesuprantgu kaip ten akis apskaiciuoti po "rezinkos" vadinamos , beje rastas lenkiskas.

pati rasteli issimezgiau. viskas gerai, bet va jau kiap pradejau megztini megzt ir stop..

gelbekit smile.gif)

o cia aprasymas....
My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svelnuke1: 21 lapkričio 2007 - 21:32
QUOTE(Peperoni @ 2005 01 13, 11:12)
megalol.gif  megalol.gif  megalol.gif

Nu bandau vėl...

gal kas galit aprasyma idet sito megztuko?noriu vyrui numegzt gimtadienio proga. gal kas lietuviska turetumet, labai gerai butu. gimtadienis ne uz kalnu, tai noreciau spet.
galit ir i emaila: kurita@one.lt
is anksto aciu.

nemoku tos nuotraukos ikelt, jinai pirmam puslapy, 16 uzrasyta ant jos. baltas megztukas su kalku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo achela: 23 lapkričio 2007 - 10:09
QUOTE(achela @ 2007 11 23, 10:07)
gal kas galit aprasyma idet sito megztuko?noriu vyrui numegzt gimtadienio proga. gal kas lietuviska turetumet, labai gerai butu. gimtadienis ne uz kalnu, tai noreciau spet.
galit ir i emaila: kurita@one.lt
is anksto aciu.

nemoku tos nuotraukos ikelt, jinai pirmam puslapy, 16 uzrasyta ant jos. baltas megztukas su kalku.

Issiunciau nuorodas bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Jūs tikros šaunuolės, gal turite kaip megsti vyrišką šaliką. artėja Kalėdos. 4u.gif
Atsakyti
viena akis gera, kita bloga.... ax.gif
aš saviškiui pernai numezgiau tokį storą ilgą ir dviejų spalvų (dryžuotą)
Papildyta:
Papildyta:
Atsakyti