Labai grazus baltas, bet kokius siulus imti kad neissitampytu
QUOTE(lysa @ 2005 01 13, 13:45)
liuks, ypac tas baltas , kaip supratau aprasymo nera, bet kad ten ir taip viskas aisku......
Joooo, jau ten net nereikia aprašymo, nes papraščiau ir nebūna... O siūlus aš išsirinkau vilnonius, tik, kad dar neišsirinkau spalvos,Nes baltą jau vieną turi.
Kazkada delfyje radau vieno pradedancio lietuvio dizainerio megztini-siutini , kuris man super patiko ... siuvu "sunkiai", tad sugalvojau kam nors toki numegzti, bet ... neradau ne vieno norincio tokio megztinio . Svainis pagaliau sutiko su supaprastintu variantu . Dedu abieju nuotraukas
QUOTE(lysa @ 2005 01 13, 13:45)
liuks, ypac tas baltas , kaip supratau aprasymo nera, bet kad ten ir taip viskas aisku......
to balto megstinio aprasymas buvo temoj MEZGIMAS 2 paieskok dar visai neseniai, o jei nenori tai tadaČIA paziurek
QUOTE(lysa @ 2005 01 13, 15:00)
man sitoks bajeris nepraeitu, mano diedas kandanciu siulu bijo kaip velnias kryziaus
Vyrai, kaip vaikai man regis visi labai jautrus siurkshtiems siulams mano neisimtis
Sveikos mamytes. Labai grazus megztiniai, noreciau pradziuginti savo vyriski. Deja,man su rusu kalba sunkokai. Gal kas zino internetiniu psl su lietuviskais aprasymais? (jei tokiu is viso yra, nes man rasti nepavyko...)
Ir dar - gal yra kokie mezgimo kursai ar pan? Mano zinios nuo mokyklos laiku gerokai uzsimirse...
Ir dar - gal yra kokie mezgimo kursai ar pan? Mano zinios nuo mokyklos laiku gerokai uzsimirse...
Auge X, ne ten pataikei
kažkokia pas mus betvarkė gavosi
tokia tema jau yra čia.
p.s. reikia kad kasnors uždarynėtų dvigubas temas
kažkokia pas mus betvarkė gavosi
tokia tema jau yra čia.
p.s. reikia kad kasnors uždarynėtų dvigubas temas