Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrams

QUOTE(*deivė* @ 2007 10 11, 12:04)
labutis mamytės, laaaaaaaaaaaaaaaaaaaabai norėčiau to megztuko iš šios temelės 2 psl. schemutės. tokio violetinio, kur ir pats manekenas visai neblogas  blush2.gif  o megztukas tai visai superinis thumbup.gif  taip noriu savo MB padaryti staigmeną... na bent Kalėdom, nes kol prisiruošiu, kol numegsiu, tai ir jos ateis  blush2.gif
Papildyta:
tai yra tas megztukas 3 psl.  blush2.gif

Senokai tas megztukas buvo keltas, jei neužeis autorė, pabandyk parašyti mergaitėms, kurios davė savo el.paštus, gal dar turės užsilikusias schemas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja-Būrėja @ 2005 11 04, 10:30)
Norėčiau aprašymo  blush2.gif

ir man sis megztukas prie sirdies ax.gif
Atsakyti
Gal ką nors išsirinksite ir savo vyrams smile.gif
Dar ČIA
ir ČIA
ir dar ČIA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimužėX: 17 spalio 2007 - 17:36
QUOTE(laimužėX @ 2007 10 17, 17:08)
Dar ČIA
ir ČIA
ir dar ČIA

labai ačiū,prisirankiojau modeliukų, dabar tik megzt....
Atsakyti
Labukas,

Gal galėtumėt įmesti kokių nors nuorodų į vyriškus šalikus? Draugė nori numegzti vyrui, tai abidvi jau kelias dienas naršom internete, bet vis nerandam nieko tinkamo (matyt, nemokam gerai ieškot). sad.gif

Labai aciu visoms, kurios atsilieps! smile.gif
Atsakyti
Galiu pasidalinti savo lobynu smile.gif
http://public.fotki....ures/page7.html
Pavartyk, yra ten ir daugiau vyriškų šalikų smile.gif

Pati šiuo metu ruošiuosi megzti išilgai dryžuotą - ir nesudėtinga, ir švairiausių spavų galima primegzt, ir mazgus nesunku tarp kutų galuose paslėpti....
Atsakyti
merginos, gal turit kokiu ideju vyriskoms liemenems?
maniskis megztuko nenori-nori liemenes...tai sakau bent jau kad jaunatviska kokia butu norisi, kad neatrodytu kaip senis koks ax.gif
ir nieko idomaus neismastau
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2007 10 19, 20:33)
merginos, gal turit kokiu ideju vyriskoms liemenems?
maniskis megztuko nenori-nori liemenes...tai sakau bent jau kad jaunatviska kokia butu norisi, kad neatrodytu kaip senis koks  ax.gif
ir nieko idomaus neismastau

Bet kokį patikusį vyrišką megztuką galima padaryti liemene.Daugiau akių nuimti pažastyse ir pakoreguoti kaklo iškirptę.
Atsakyti
QUOTE(Rife @ 2007 10 19, 22:56)
Bet kokį patikusį vyrišką megztuką galima padaryti liemene.Daugiau akių nuimti pažastyse ir pakoreguoti kaklo iškirptę.

ta zinau...bet tie kur man patinka megztukai buna aukstais kaklais..nu man tokie vyriski grazus...
o va mb sako kad liemene aukstu kaklu yra bobiska...tokios neisiulysiu...o su v formos iskirpte man atrodo kaip senas diedas sad.gif
uztat ir ieskau kokio nors modernesio modeliuko doh.gif
vienas vargas su tom liemenem kai megztuku tokiu graziu yra sad.gif
Atsakyti
Pagalvojau, kad dar ir cia idesiu nuotraukyte. Masina numezgiau tevui megztini. Paprastutis, bet gal kam ideju reiketu...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(laimužėX @ 2007 10 17, 18:08)
Dar ČIA
ir ČIA
ir dar ČIA
Nuosirdus aciu ,labai geros nuorodos,dabar kai tokie ilgi vakarai,tai tik megzim 4u.gif
Atsakyti
o aš jau iš tos vienos nuorodos papuošiau savo vyrą smile.gif Tik dabar nėra jo šalia, tai negaliu parodyti
Atsakyti