Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrams

QUOTE(ju gagaga @ 2007 02 15, 09:36)
va cia kazkas panasaus kaip siulo @asta turbut smile.gif http://news.knitting...40139/discuss/0

nius jau nea, čia siūlo lenčui tokį megztuką, o klasikiniai būna trikampiu kaklu ir trijų spalvų vidutinio dydžio rombais su pereinančiomis juostelėmis, jokių pynių, jokių užtrauktukų. Nebent megztukas dėvimas neformalioje aplinkoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sraunius: 15 vasario 2007 - 09:52
labas,

Aš čia su tokiu durnu klausimu: kaip jūs manot, ar tiktų vyriškam megztiniui tokia geltona garstyčių geltonumo spalva? Man taip patiko siūlai.... pasinešiau ant geltonos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(anastazas @ 2007 02 15, 11:15)
labas,

Aš čia su tokiu durnu klausimu: kaip jūs manot, ar tiktų vyriškam megztiniui tokia geltona garstyčių geltonumo spalva? Man taip patiko siūlai.... pasinešiau ant geltonos  bigsmile.gif

Jei vyrui patinka , jis nešios , tai tada tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
hmm, sakyčiau, kad reiktų visų pirma pridėti matkelį prie vaido ir žiūrėt ar išvis tokia spalva tinka, o tik vėliau rinkti modelį bigsmile.gif
Atsakyti
Čia

user posted image
user posted image
user posted image

Gal iš tų kas tiktų Jurgita&P Iš vienų modeliuką, iš kitų raštą ir spalvą tinkamai parinkti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiuardese: 15 vasario 2007 - 14:30
Jo... spalvos įvairiausios 4u.gif grįš vyras po darbo - jungsim "supermamą", rinksim modeliuką smile.gif, bet dar pirma dukrai megstuką reikia sukurpt.... man taip lėtai sekas, o norų 3 metam į priekį jau yra blush2.gif
Atsakyti
Na va, orai vėsta, reiks megzti vyrui liemenę. O ir sūnus naujo megztinio nori. Einu ieškoti siūlų biggrin.gif Gražių modeliukų čia radau 4u.gif
Atsakyti
joooo, kažkaip ilgai neliesta tėmelė.
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2007 02 15, 15:29)

5as modeliukas gražus wub.gif nu ir megztukas nieko lotuliukas.gif bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linjus: 05 spalio 2007 - 08:37
labutis mamytės, laaaaaaaaaaaaaaaaaaaabai norėčiau to megztuko iš šios temelės 2 psl. schemutės. tokio violetinio, kur ir pats manekenas visai neblogas blush2.gif o megztukas tai visai superinis thumbup.gif taip noriu savo MB padaryti staigmeną... na bent Kalėdom, nes kol prisiruošiu, kol numegsiu, tai ir jos ateis blush2.gif
Papildyta:
tai yra tas megztukas 3 psl. blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Prisijungiau prie jusu temos su viltim, kad gal pagaliau rasiu savo brangiajam kokio megztuko pavyzdi. Beda ta, kad jis nemegsta jokiu ten rastu, idomesniu modeliu, o jau mirtinai nusibodo tokius daryti. Visi kaip vienas, tik kad skirtingu spalvu verysad.gif bet cia pasirinkau keleta pavyzdziu gal kas ir jam pagaliau patiks...
Atsakyti
maniškiui irgi jokios pynės nepatinka, tai stengiuosi "žaisti" gerom - blogom akim.
http://news.knitting...41716/discuss/0
Esu numezgus kaip šitoj foto kairėj, tik tamsiai tamsiai žalią, tai gražiau nei originalas gavosi ax.gif , labai patenkintas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neringata: 12 spalio 2007 - 11:22