Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrams

Megztinis tikrai ne tas rūbas, kuris lieknina wink.gif
Siaubute, aišku, kad stori siūlai nelabai tiks, taikyk bet kokį vertikalų raštą...o svarbiausia - kad tai bus tavo rankų darbas, šiltas, mielas ir patogus rūbas tavo ,,burbuliukams". Ir nereikia rengti vyrukų tamsiomis spalvomis...nuobodu... blink.gif
Siūlyčiau megzt iš tokios spalvos, kuri yra mėgiama thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ju gagaga @ 2007 02 01, 21:35)
na stai, dedu nuotraukyciu nuorodas, nes ten jos bus dideles, geriau rastas matysis  ax.gif
http://img250.images.../img0353uq2.jpg
http://img250.images.../img0358mp5.jpg

Ačiū už nuotraukas aciuks.gif .Labai gražus megztukas,ir antroje nuotraukoje man labai patiko spalva mirksiukas.gif .Megsiu būtinai smile.gif Pabaigsiu savo būsimam kleckui kostiumėlį ir darbuosimės toliau su XXXL dydžio mezginiais rolleyes.gif
Atsakyti
Mielosios Mezgejeles, noriu uzduoti toki apykvaili klausimuka bigsmile.gif mezgu savo vyrui megztini dovanu grizimo proga, bet bijau del ismieros.mezgu su 4 nr virbalais ir siulai yra atitinkami siam didziu, mano vyras nesioja M-L dydi, tai kiek man akiu uzdeti???? prasau padekit, nes uzdejau 100 kaip kito megztinio doh.gif , bet tikrai bijau, kad bus siauras. gal kas gali suskaiciuoti panasaus megztuku akis???? is anksto labai dekaju uz pagalba blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(besyte @ 2007 02 04, 17:00)
Mielosios Mezgejeles, noriu uzduoti toki apykvaili klausimuka bigsmile.gif mezgu savo vyrui megztini dovanu grizimo proga, bet bijau del ismieros.mezgu su 4 nr virbalais ir siulai yra atitinkami siam didziu, mano vyras nesioja M-L dydi, tai kiek man akiu uzdeti???? prasau padekit, nes uzdejau 100 kaip kito megztinio doh.gif , bet tikrai bijau, kad bus siauras. gal kas gali suskaiciuoti panasaus megztuku akis???? is anksto labai dekaju uz pagalba blush2.gif

Aš tai dažniausiai darau taip:
užmetu tam tikrą skaičių akių, numezgu kokias 4 eiles ir tada pridedu tą mezginį prie kokio kito vyro megztinio ar liemenės, ar šiaip kokio drabužio rolleyes.gif Jei nesutampa, išardau ax.gif Ir taip, kol pataikau ax.gif Jau geriau šimtą kartų ardyti, nei numegzti blogai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meilė @ 2007 02 04, 16:08)
Aš tai dažniausiai darau taip:
užmetu tam tikrą skaičių akių, numezgu kokias 4 eiles ir tada pridedu tą mezginį prie kokio kito vyro megztinio ar liemenės, ar šiaip kokio drabužio rolleyes.gif Jei nesutampa, išardau ax.gif Ir taip, kol pataikau ax.gif Jau geriau šimtą kartų ardyti, nei numegzti blogai bigsmile.gif

as visa tai puikiai suprantu, bet mezgu kitokia tipo:)pyne per viduri ir 6 geros 2 blogos, todel jis siek tiek siaureja, tai galvoju, kad reiktu daugiau, kad neatrodytu perdaug siauras ir atpemptas:)
Atsakyti
Sunku pasakyti, nematant siūlų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meilė @ 2007 02 04, 16:20)
Sunku pasakyti, nematant siūlų g.gif

siulai storoki, mezgu 4 nr virbalais:)
Atsakyti
Aš darau taip:
1.Apsimetu 20 akių ir pamezgu tuo rašteliu kokius 5-8 cm.
2.Pamatuoju koks gaunasi plotis .
3.Kadangi žinau koks turės būti naujo mezginio plotis, paskaičiuoju keli gabalėliai sudarys tą plotį.

Linkiu sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(barbuse @ 2007 02 04, 17:48)
Aš darau taip:
1.Apsimetu 20 akių ir pamezgu tuo rašteliu kokius 5-8 cm.
2.Pamatuoju koks gaunasi plotis .
3.Kadangi žinau koks turės būti naujo mezginio plotis, paskaičiuoju keli gabalėliai sudarys tą plotį.

Linkiu sėkmės  4u.gif

ačiū
Atsakyti
Sveikos,gaila kad anksciau neaptikau cia sios temos.Jau nuo gruodzio pradzios uziu visiems ausis, nes ieskau modelio vyriskam megztiniui. Kuris butu uztraukiamas arba susagstomas, bet klasikinio tipo. Jis i darba vaikisto su svarku(kostiumuotas zodziu) Bet buna kartais visokiu niuansu, tai dave man uzuomina, kad butu gerai, jei as pasistengciau. Istiesu tai labai noreciau taipadaryti. Ir dar vienas dalykelis, noreciau megzti is vilnos ar pusvilnes. Aciu uz visokeriopa pagalba.
Atsakyti
QUOTE(Jurgita&P @ 2007 02 15, 00:25)
Sveikos,gaila kad anksciau neaptikau cia sios temos.Jau nuo gruodzio pradzios uziu visiems ausis, nes ieskau modelio vyriskam megztiniui. Kuris butu uztraukiamas arba susagstomas, bet klasikinio tipo. Jis i darba vaikisto su svarku(kostiumuotas zodziu) Bet buna kartais visokiu niuansu, tai dave man uzuomina, kad butu gerai, jei as pasistengciau. Istiesu tai labai noreciau taipadaryti. Ir dar vienas dalykelis, noreciau megzti is vilnos ar pusvilnes. Aciu uz visokeriopa pagalba.

Tai ir megzk paprastai,lygiuoju raštu,primegzi kalneriuką,įsiūsi užtrauktuką štai ir klasikinis megztukas,parinksi ryškesnius,spalvotus siūlus bus laisvalaikiui,jei imsi tamsesnius,vienspalvius,tiks ir į darbą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita&P @ 2007 02 15, 00:25)
ieskau modelio vyriskam megztiniui. Kuris butu uztraukiamas arba susagstomas, bet klasikinio tipo.

tiesa pasakius nelabai supratau ko tiksliai reikia... ax.gif
mano manymu tai klasikinis megztinis labai skiriasi nuo klasikinio kostiumo... ar tau reikia klasikinio megztinio modelio, ar tau reikia kuklaus megztinio, kuris tiktu prie klasikinio stiliaus? 4u.gif

va cia kazkas panasaus kaip siulo @asta turbut smile.gif http://news.knitting...40139/discuss/0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ju gagaga: 15 vasario 2007 - 09:41