Megztinis tikrai ne tas rūbas, kuris lieknina
Siaubute, aišku, kad stori siūlai nelabai tiks, taikyk bet kokį vertikalų raštą...o svarbiausia - kad tai bus tavo rankų darbas, šiltas, mielas ir patogus rūbas tavo ,,burbuliukams". Ir nereikia rengti vyrukų tamsiomis spalvomis...nuobodu...
Siūlyčiau megzt iš tokios spalvos, kuri yra mėgiama
QUOTE(ju gagaga @ 2007 02 01, 21:35)
na stai, dedu nuotraukyciu nuorodas, nes ten jos bus dideles, geriau rastas matysis
http://img250.images.../img0353uq2.jpg
http://img250.images.../img0358mp5.jpg
http://img250.images.../img0353uq2.jpg
http://img250.images.../img0358mp5.jpg
Ačiū už nuotraukas .Labai gražus megztukas,ir antroje nuotraukoje man labai patiko spalva .Megsiu būtinai Pabaigsiu savo būsimam kleckui kostiumėlį ir darbuosimės toliau su XXXL dydžio mezginiais
Mielosios Mezgejeles, noriu uzduoti toki apykvaili klausimuka mezgu savo vyrui megztini dovanu grizimo proga, bet bijau del ismieros.mezgu su 4 nr virbalais ir siulai yra atitinkami siam didziu, mano vyras nesioja M-L dydi, tai kiek man akiu uzdeti???? prasau padekit, nes uzdejau 100 kaip kito megztinio , bet tikrai bijau, kad bus siauras. gal kas gali suskaiciuoti panasaus megztuku akis???? is anksto labai dekaju uz pagalba
QUOTE(besyte @ 2007 02 04, 17:00)
Mielosios Mezgejeles, noriu uzduoti toki apykvaili klausimuka mezgu savo vyrui megztini dovanu grizimo proga, bet bijau del ismieros.mezgu su 4 nr virbalais ir siulai yra atitinkami siam didziu, mano vyras nesioja M-L dydi, tai kiek man akiu uzdeti???? prasau padekit, nes uzdejau 100 kaip kito megztinio , bet tikrai bijau, kad bus siauras. gal kas gali suskaiciuoti panasaus megztuku akis???? is anksto labai dekaju uz pagalba
Aš tai dažniausiai darau taip:
užmetu tam tikrą skaičių akių, numezgu kokias 4 eiles ir tada pridedu tą mezginį prie kokio kito vyro megztinio ar liemenės, ar šiaip kokio drabužio Jei nesutampa, išardau Ir taip, kol pataikau Jau geriau šimtą kartų ardyti, nei numegzti blogai
QUOTE(Meilė @ 2007 02 04, 16:08)
Aš tai dažniausiai darau taip:
užmetu tam tikrą skaičių akių, numezgu kokias 4 eiles ir tada pridedu tą mezginį prie kokio kito vyro megztinio ar liemenės, ar šiaip kokio drabužio Jei nesutampa, išardau Ir taip, kol pataikau Jau geriau šimtą kartų ardyti, nei numegzti blogai
as visa tai puikiai suprantu, bet mezgu kitokia tipo:)pyne per viduri ir 6 geros 2 blogos, todel jis siek tiek siaureja, tai galvoju, kad reiktu daugiau, kad neatrodytu perdaug siauras ir atpemptas:)
QUOTE(Meilė @ 2007 02 04, 16:20)
Sunku pasakyti, nematant siūlų
siulai storoki, mezgu 4 nr virbalais:)
Aš darau taip:
1.Apsimetu 20 akių ir pamezgu tuo rašteliu kokius 5-8 cm.
2.Pamatuoju koks gaunasi plotis .
3.Kadangi žinau koks turės būti naujo mezginio plotis, paskaičiuoju keli gabalėliai sudarys tą plotį.
Linkiu sėkmės
3.Kadangi žinau koks turės būti naujo mezginio plotis, paskaičiuoju keli gabalėliai sudarys tą plotį.
Linkiu sėkmės
QUOTE(barbuse @ 2007 02 04, 17:48)
Aš darau taip:
Linkiu sėkmės
Linkiu sėkmės
ačiū
Sveikos,gaila kad anksciau neaptikau cia sios temos.Jau nuo gruodzio pradzios uziu visiems ausis, nes ieskau modelio vyriskam megztiniui. Kuris butu uztraukiamas arba susagstomas, bet klasikinio tipo. Jis i darba vaikisto su svarku(kostiumuotas zodziu) Bet buna kartais visokiu niuansu, tai dave man uzuomina, kad butu gerai, jei as pasistengciau. Istiesu tai labai noreciau taipadaryti. Ir dar vienas dalykelis, noreciau megzti is vilnos ar pusvilnes. Aciu uz visokeriopa pagalba.
QUOTE(Jurgita&P @ 2007 02 15, 00:25)
Sveikos,gaila kad anksciau neaptikau cia sios temos.Jau nuo gruodzio pradzios uziu visiems ausis, nes ieskau modelio vyriskam megztiniui. Kuris butu uztraukiamas arba susagstomas, bet klasikinio tipo. Jis i darba vaikisto su svarku(kostiumuotas zodziu) Bet buna kartais visokiu niuansu, tai dave man uzuomina, kad butu gerai, jei as pasistengciau. Istiesu tai labai noreciau taipadaryti. Ir dar vienas dalykelis, noreciau megzti is vilnos ar pusvilnes. Aciu uz visokeriopa pagalba.
Tai ir megzk paprastai,lygiuoju raštu,primegzi kalneriuką,įsiūsi užtrauktuką štai ir klasikinis megztukas,parinksi ryškesnius,spalvotus siūlus bus laisvalaikiui,jei imsi tamsesnius,vienspalvius,tiks ir į darbą
QUOTE(Jurgita&P @ 2007 02 15, 00:25)
ieskau modelio vyriskam megztiniui. Kuris butu uztraukiamas arba susagstomas, bet klasikinio tipo.
tiesa pasakius nelabai supratau ko tiksliai reikia...
mano manymu tai klasikinis megztinis labai skiriasi nuo klasikinio kostiumo... ar tau reikia klasikinio megztinio modelio, ar tau reikia kuklaus megztinio, kuris tiktu prie klasikinio stiliaus?
va cia kazkas panasaus kaip siulo @asta turbut http://news.knitting...40139/discuss/0