pagaliau ir aš įtikau MB su margučiu megztuku.gaila fotiko neturiu
QUOTE(Valetka @ 2007 01 30, 17:05)
ju gagaga megztukas tai superinis .Megsiu ir aš tokį.O iš kokių siūlų mezgei?
Maniškui taip pat labai sunku įtikti , nusipirkt neranda,jei megzt,tai ir nebelekoks tiks . Sunku vienu žodžiu,ir dydis pas jį XXXL .Tai vien siūlai turbut kokį 100lt. kainuos .Bet būtinai numegsiu tokį
Maniškui taip pat labai sunku įtikti , nusipirkt neranda,jei megzt,tai ir nebelekoks tiks . Sunku vienu žodžiu,ir dydis pas jį XXXL .Tai vien siūlai turbut kokį 100lt. kainuos .Bet būtinai numegsiu tokį
as tai pirkau maximoj beros tokios nebrangios vilnos... po 3,5 lt gal. tai maniskiui 7 kamuoliu uztenka ) gaunas laaabai pigu - tik 25 lt
o pigiuose rubuose irgi kartais perku tik kartais buna, kad neapsiziuriu gerai ir paaiskeja, kad tas megztinis kirptom siulem, tai tada tenka mest lauk , nes ka tu ten is galiuku numegsi...
nuotraukyte ikelsiu kai padarysiu kaip atrodo siuliukai musu sumegzti... manau kad net su XXXL i 50 lt tikrai sutilptumet
QUOTE(ju gagaga @ 2007 01 31, 18:27)
as tai pirkau maximoj beros tokios nebrangios vilnos... po 3,5 lt gal. tai maniskiui 7 kamuoliu uztenka ) gaunas laaabai pigu - tik 25 lt
o pigiuose rubuose irgi kartais perku tik kartais buna, kad neapsiziuriu gerai ir paaiskeja, kad tas megztinis kirptom siulem, tai tada tenka mest lauk , nes ka tu ten is galiuku numegsi...
nuotraukyte ikelsiu kai padarysiu kaip atrodo siuliukai musu sumegzti... manau kad net su XXXL i 50 lt tikrai sutilptumet
nuotraukytę tai būtinai įmesk .Labai noriu pažiūrėt .
o Maximoj tai kiek mačiau siūlai po 50gr,ir toks matkelis kainuoja 3,99lt.Iš skuduryno tai nebandžiau pirkti,nes maniškis pamatytų iš ko jam mezgu,yai tikrai nenešiotų .Jis pas mane jau toks "inteligentas"
QUOTE(Valetka @ 2007 01 31, 18:19)
o Maximoj tai kiek mačiau siūlai po 50gr,ir toks matkelis kainuoja 3,99lt.Iš skuduryno tai nebandžiau pirkti,nes maniškis pamatytų iš ko jam mezgu,yai tikrai nenešiotų .Jis pas mane jau toks "inteligentas"
Sunku su tais vyriškiais
Maniškis tai nežiūri iš ko mezgu (nes jam nerūpi). Svarbiausia jam, kad tai mano rankų darbas. Jis labai vertina
QUOTE(Meilė @ 2007 01 31, 18:38)
Sunku su tais vyriškiais
Maniškis tai nežiūri iš ko mezgu (nes jam nerūpi). Svarbiausia jam, kad tai mano rankų darbas. Jis labai vertina
mano ir tai pat:) tik ranku darbas terupi na dar kad nelabai griauztu
QUOTE(besyte @ 2007 01 31, 21:43)
mano ir tai pat:) tik ranku darbas terupi na dar kad nelabai griauztu
nu jo ir dar,kad negraustu Maniskis tai viska mato,matytu gi,kad megztuka ardau ir po to,kad mezgu is tokiu pat siulu
merginos,gal galėtut įkelti nuotraukų su pynėm megztukų ten kur nuoroda i parsiustą zurnalą,tai nemoku atsidaryt
QUOTE(siaubute @ 2007 02 01, 13:39)
Gal kas turite pasiulyti megztiniu vyrams apvaluciams jaunesniam ir vyresnio maziaus. Nes maniskiai- tevas ir vyras- i manekenus nepanasus , o vat megztiniu nori.
man tai cia grazus modeliai, kurie galetu tikt: http://www_hideko_ru...rtment_pg1.html
tik beda, kad ten pardavimui jie, tai nera schemu, bet jei fantazijos ir patirties turi, tai kazka panasaus gal susikursi
vyresniam sitas gal nieko: http://img245.images...40893217pu9.jpg
jo schema, tik va 52 dydzio... : http://img245.images...40892700cj4.jpg
Tik kuo stambesnis žmogeliukas, tuo smulkesnės turi būt pynės O pirmam puslapy temos yra pavyzdukai, netinka?
Pirmamae puslapyje ziurejau, bet kad man tokie auksti ir kudi vyrukai. O mano maziukai ir burbuliukai , bet kazka bandysiu sukurti.
Ju gagaga nuorodoje pirmoje neblogu yra.
Kad pynes smulkesnes turi buti- sita taisykle zinau. Dar manau kad tamsesni drabuziai graziau atrodo ir plonesniu siulu ar taip?
Ju gagaga nuorodoje pirmoje neblogu yra.
Kad pynes smulkesnes turi buti- sita taisykle zinau. Dar manau kad tamsesni drabuziai graziau atrodo ir plonesniu siulu ar taip?
QUOTE(Valetka @ 2007 01 31, 17:19)
na stai, dedu nuotraukyciu nuorodas, nes ten jos bus dideles, geriau rastas matysis
http://img250.images.../img0353uq2.jpg
http://img250.images.../img0358mp5.jpg