Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrams

QUOTE(Stiuardese @ 2007 01 28, 19:53)
Rodžiausi jau prie pagyrūnių, bet įdedu ir čia  blush2.gif gal kas ir gavosi nešiojamo  blush2.gif

Megztinis
user posted image
Čia nugara
user posted image
O čia orginalas
user posted image

O šitą baigiau prieš kalėdas, bet turiu priekaištų pati sau  blush2.gif (ir dar modelis per kūdas tik kokias 4 dydžiais  doh.gif )

Priekis
user posted image
Nugara
user posted image

Kažkodėl aš nuotraukų nematau unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(Arijietė @ 2007 01 28, 20:36)
Kažkodėl aš nuotraukų nematau unsure.gif

Atsiprašau, jau matau 4u.gif Gražu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE([LTU]Afre @ 2007 01 28, 20:32)
Tai vat, liemenė būtų super, jeigu kitaip padarytum pečius, kad jie nenukristų, kaip ant moteriškų megztinių mirksiukas.gif čia tik mano nuomonė ir mano akims, tai labai krito mirksiukas.gif
O megztukas, tai  thumbup.gif gražiai numegzta mirksiukas.gif

Ačiū ir už pagyras ir už kritiką mirksiukas.gif O pečius turi omeny siauresnius reiktų daryt, ane? Nors nemačiau kaip atrodo ant to žmogaus kam mezgiau unsure.gif Jei dar kokių blogybių matot tai sakykit, nes kitaip niekad neišmoksiu teisingai megzt blush2.gif
Atsakyti
megztinis kaip nulietas thumbup.gif .
liemenė, kaip ir pati jau sakei, platoka. tokius modelius mano anyta mezga hihihi.gif iš seno patyrimo. bet raštelis labai gražus. o ir platesniam vyrukui manau gražiai atrodytų bigsmile.gif

ir abu darbeliai matosi kruopščiai atlikti, dailiai užbaigti thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū, kiek peržiūrėjau liemenių iškarpų internete, tai visur taip nupiešta, nesismulkinant su nuleidimais g.gif o raštas tai temoje pats pirmas duotas, špargalkės reikėjo iki pat pabaigos, nors jokių mandrių akių ten nėra blush2.gif

QUOTE(Scarlett @ 2004 12 29, 13:21)

Atsakyti
O aš sakyčiau, kad liemenės pečiai gali būti ir žemiau, bet reikėtų rankoves apmezgant mažiau akių uždėti, kad nebūtų pakilę kaip ,,sparniukai''.
O megztinis - puikus thumbup.gif

O dėl raštelio špargalkės tai užjaučiu - esi mezgusi šiuo raštu - taip pat neišmokau jo mintinai schmoll.gif Bet gi gražu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Virbalai: 28 sausio 2007 - 21:45
pagalvojau, kad ir aš kitokių liemenių nelabai mačiusi doh.gif bet kai palyginau su tuo megztuku, tai užtai ir krito į akis, nes megztukas superiniai vykęs- tokio ir aš savo MB norėčiau rolleyes.gif

ir dar... man toks gražus tas vyresnėlės paltas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 28 sausio 2007 - 23:31
o as vyrui toki dabar mezgu

user posted image
labai graziai atrodo rastas thumbup.gif bet jau sakiau rankoves tai paprastas darysiu, nes uzsiknisau, kol prieki su nugara numezgiau biggrin.gif

o siaip maniskiui itikti labai sunku smile.gif megztiniu pirkt jis isvis neranda, tai labai dziaugias kai numezgu blush2.gif ir tai kokia 15 modeliu reik pasiulyt ir be islygu tai ne 1 netinka... visada ka nors biski pakeiciu is akies, kad tik itiktu ir nesiotu paskui good.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ju gagaga: 30 sausio 2007 - 13:36
ačiū dar kartą už pagyrimus mirksiukas.gif

jau gagaga, o tai ten sudėtingai raštuojasi? Kas užkniso, pynės?

Kažkur buvau mačius vyriškų - paaugliškų megztinukų puslapį, su ryškių spalvų detalėm, linijom, gal kas netyčia po ranka turit? Neberandu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ju gagaga @ 2007 01 30, 14:27)
o as vyrui toki dabar mezgu

user posted image
labai graziai atrodo rastas  thumbup.gif  bet jau sakiau rankoves tai paprastas darysiu, nes uzsiknisau, kol prieki su nugara numezgiau  biggrin.gif

Neblogas raštelis...neblogas rolleyes.gif
Namie turiu seną mezgimo žurnaliuką, kuriame yra panašiu stiliumi numegztas moteriškas megztukas. Irgi neblogas ax.gif
Gal dar vieną megztinį numegzti savo meilei mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meilė: 30 sausio 2007 - 13:35
QUOTE(Stiuardese @ 2007 01 30, 13:34)
ačiū dar kartą už pagyrimus  mirksiukas.gif

jau gagaga, o tai ten sudėtingai raštuojasi? Kas užkniso, pynės?

Kažkur buvau mačius vyriškų - paaugliškų megztinukų puslapį, su ryškių spalvų detalėm, linijom, gal kas netyčia po ranka turit? Neberandu  unsure.gif

va - cia jis visas ir aprasytas http://show.7ya.ru/p...?...624408&ob=0

zinok, is pradziu tai galvojau neiveiksiu, bet ipratau paskui kas 3-ia ar 4-a aki perkelinet ax.gif tokia is manes profe... bet uztat tobuleju blush2.gif
Atsakyti
ju gagaga megztukas tai superinis thumbup.gif .Megsiu ir aš tokį.O iš kokių siūlų mezgei?
Maniškui taip pat labai sunku įtikti doh.gif, nusipirkt neranda,jei megzt,tai ir nebelekoks tiks schmoll.gif. Sunku vienu žodžiu,ir dydis pas jį XXXL doh.gif .Tai vien siūlai turbut kokį 100lt. kainuos g.gif .Bet būtinai numegsiu tokį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetka @ 2007 01 30, 18:05)
ju gagaga megztukas tai superinis  thumbup.gif .Megsiu ir aš tokį.O iš kokių siūlų mezgei?
Maniškui taip pat labai sunku įtikti  doh.gif, nusipirkt neranda,jei megzt,tai ir nebelekoks tiks  schmoll.gif. Sunku vienu žodžiu,ir dydis pas jį XXXL  doh.gif .Tai vien siūlai turbut kokį 100lt. kainuos  g.gif .Bet būtinai numegsiu tokį  ax.gif

Jei užtaikau "pigiuose rūbuose" rasti kokį didelį megztą megztinį, būtinai perku. Išskalbiu, išardau ir turiu siūlų blush-anim-cl.gif Kad ir ta liemenė (žiūrėti aukščiau) yra numegzta būtent iš tokios "rūšies" siūliukų ax.gif Beja, tokie siūlai dažniausiai būna geresnės kokybės, nei koks Tiftikas ar dar kokie kiti, parduodami turguje po 5-6 Lt už matkelį rolleyes.gif
P.S. Perkant tokius megztinius būtina atkreipti dėmesį, kad nebūtų nukirptos ir susiūtos siūlės. Reikia, kad būtų paprastai susiūtos, nes kitaip neišardysit tongue.gif
Atsakyti