Sveikos,
Gal kas galit padėt, kaip čia tas raštas mezgamas? Liemenė AČIŪ
QUOTE(Peperoni @ 2004 12 29, 15:27)
Na va, reiškiasi daviau gerą idėja... Jau įkėliau į 2 temas tad keliu ir čia - į tikrąją ir geriausiąja vietą...
Sveikos darbstuoles,manuskiui labai oatiko sitas megztuko modelis.Gal kuri turi mezgimo shema?
Prisegtas paveikslėlis
Papildyta:
Nu niekaip neiseina prisegti to megztuko modeliuko . Jis pirmam sios temos puslapyje,toks zydros spalvos su pynem priekyje ir ant rankoviu.
QUOTE(Stiuardese @ 2006 11 16, 18:14)
as kaip tik sitokia liemene numezgiau kraitej pernai metu buvo berots 12men.rastukas sudetingas,man i schema iki pat pabaigos ziuret reikejo bet vargelis atsipirko vyras labai mielai nesioja ir ziurisi labai graziai
QUOTE(siaudukes @ 2006 12 04, 16:33)
as kaip tik sitokia liemene numezgiau kraitej pernai metu buvo berots 12men.rastukas sudetingas,man i schema iki pat pabaigos ziuret reikejo bet vargelis atsipirko vyras labai mielai nesioja ir ziurisi labai graziai
Ir kaip tikra lietuvė rašto neduosi, ania Juokauju, numezgiau dabar kitokią, bet vsi dar norėčiau ir šitos Rusaičių forume radau visą temą apie jį, bet ten rašto irgi nėr, ten diedukui viena mezgė, tai labai super ant to žmogelio atrodė
MATAI SKANERIO NETURIU.bet,jei labai reik, eisiu pas draugaite tai bandysim ikelt ta schemuke.
QUOTE(siaudukes @ 2006 12 08, 16:23)
MATAI SKANERIO NETURIU.bet,jei labai reik, eisiu pas draugaite tai bandysim ikelt ta schemuke.
Nu būt labai super Šiaip neskubu, bet jei galėtum tai džiaugčiaus labai
QUOTE(Stiuardese @ 2006 12 09, 14:19)
Nu būt labai super Šiaip neskubu, bet jei galėtum tai džiaugčiaus labai
Radau aš tokio rašto moterišką megztinį (jei tau tik rašto paaiškinimo reikia).Bet kadangi nemoku įdėti į forumą, tai atsiusiu į a.ž. Parašyk, jei negausi, ar kitaip man nepasiseks.
QUOTE(Ladute @ 2005 09 21, 09:36)
Aš tai galvos per daug nelaužau - mezgu pagal schemą ir tiek...
Pas mumi irgi jau artėja eilė megztiniui vyrui, tik kad jis renkasi kaip nuotaka vestuvinę suknelę Bet šitie tikiuosi jam patiks
Pas mumi irgi jau artėja eilė megztiniui vyrui, tik kad jis renkasi kaip nuotaka vestuvinę suknelę Bet šitie tikiuosi jam patiks
Aš tą kur dešinėj pusėj esu vyrui numezgus, prie progos nufotkinsiu
Labai lauksim.
galvoju apie megztini ir pasimeciau tarp dydziu... jei modeliukai pateikti su schemomis tai visur raso 50 / 52 / 54... o kaip vercias i kitus dydzius pagal raides? M, L, XL?
QUOTE(Meilė @ 2006 10 31, 18:45)
Sveikos, mezgejėlės
Perskaičiau visą temą ir susigundžiau numegzti savo vyreliui megztinėlį ant Kalėdų (o gal ir greičiau ) Išsirinkau tą juodai baltą, su kvadratu per vidurį. Kai baigsiu, galėsiu parodyti koks gavosi :
Perskaičiau visą temą ir susigundžiau numegzti savo vyreliui megztinėlį ant Kalėdų (o gal ir greičiau ) Išsirinkau tą juodai baltą, su kvadratu per vidurį. Kai baigsiu, galėsiu parodyti koks gavosi :
QUOTE(jutta @ 2006 12 18, 21:41)
Aš tą kur dešinėj pusėj esu vyrui numezgus, prie progos nufotkinsiu
Ir aš pagaliau numezgiau... bet ne megztinį, o liemenę (pagal pageidavimą). Jei kam įdomu, galėsiu nufotkint
Tai aišku, kad įdomu. Prašom įdėk savo kūrybos nuotrauką.