Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrams

Sveikos,

Gal kas galit padėt, kaip čia tas raštas mezgamas? Liemenė AČIŪ
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2004 12 29, 15:27)
Na va, reiškiasi daviau gerą idėja... thumbup.gif  Jau įkėliau į 2 temas tad keliu ir čia - į tikrąją ir geriausiąja vietą... megalol.gif

Sveikos darbstuoles,manuskiui labai oatiko sitas megztuko modelis.Gal kuri turi mezgimo shema? ax.gif

Prisegtas paveikslėlis
Papildyta:
Nu niekaip neiseina prisegti to megztuko modeliuko doh.gif . Jis pirmam sios temos puslapyje,toks zydros spalvos su pynem priekyje ir ant rankoviu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetka: 04 gruodžio 2006 - 15:19
QUOTE(Stiuardese @ 2006 11 16, 18:14)
Sveikos,

Gal kas galit padėt, kaip čia tas raštas mezgamas? Liemenė AČIŪ

as kaip tik sitokia liemene numezgiau lotuliukas.gif kraitej pernai metu buvo berots 12men.rastukas sudetingas,man i schema iki pat pabaigos ziuret reikejo doh.gif bet vargelis atsipirko vyras labai mielai nesioja biggrin.gif ir ziurisi labai graziai
Atsakyti
QUOTE(siaudukes @ 2006 12 04, 16:33)
as kaip tik sitokia liemene numezgiau lotuliukas.gif kraitej pernai metu buvo berots 12men.rastukas sudetingas,man i schema iki pat pabaigos ziuret reikejo doh.gif bet vargelis atsipirko vyras labai mielai nesioja biggrin.gif ir ziurisi labai graziai

Ir kaip tikra lietuvė rašto neduosi, ania tongue.gif Juokauju, numezgiau dabar kitokią, bet vsi dar norėčiau ir šitos rolleyes.gif Rusaičių forume radau visą temą apie jį, bet ten rašto irgi nėr, ten diedukui viena mezgė, tai labai super ant to žmogelio atrodė ax.gif
Atsakyti
MATAI SKANERIO NETURIU.bet,jei labai reik, eisiu pas draugaite tai bandysim ikelt ta schemuke. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(siaudukes @ 2006 12 08, 16:23)
MATAI SKANERIO NETURIU.bet,jei labai reik, eisiu pas draugaite tai bandysim ikelt ta schemuke. cool.gif

Nu būt labai super mirksiukas.gif Šiaip neskubu, bet jei galėtum tai džiaugčiaus labai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2006 12 09, 14:19)
Nu būt labai super  mirksiukas.gif Šiaip neskubu, bet jei galėtum tai džiaugčiaus labai  rolleyes.gif

Radau aš tokio rašto moterišką megztinį (jei tau tik rašto paaiškinimo reikia).Bet kadangi nemoku įdėti į forumą, tai atsiusiu į a.ž. Parašyk, jei negausi, ar kitaip man nepasiseks.
Atsakyti
QUOTE(Ladute @ 2005 09 21, 09:36)
Aš tai galvos per daug nelaužau - mezgu pagal schemą ir tiek...
Pas mumi irgi jau artėja eilė megztiniui vyrui, tik kad jis renkasi kaip nuotaka vestuvinę suknelę  doh.gif Bet šitie tikiuosi jam patiks  smile.gif

user posted image

Aš tą kur dešinėj pusėj esu vyrui numezgus, prie progos nufotkinsiu blush2.gif
Atsakyti
Labai lauksim.
Atsakyti
galvoju apie megztini ir pasimeciau tarp dydziu... jei modeliukai pateikti su schemomis tai visur raso 50 / 52 / 54... o kaip vercias i kitus dydzius pagal raides? M, L, XL? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Meilė @ 2006 10 31, 18:45)
Sveikos, mezgejėlės hi.gif

Perskaičiau visą temą ir susigundžiau numegzti savo vyreliui megztinėlį ant Kalėdų (o gal ir greičiau ax.gif ) Išsirinkau tą juodai baltą, su kvadratu per vidurį. Kai baigsiu, galėsiu parodyti koks gavosi blush-anim-cl.gif:

QUOTE(jutta @ 2006 12 18, 21:41)
Aš tą kur dešinėj pusėj esu vyrui numezgus, prie progos nufotkinsiu blush2.gif

Ir aš pagaliau numezgiau... bet ne megztinį, o liemenę (pagal pageidavimą). Jei kam įdomu, galėsiu nufotkint blush2.gif
Atsakyti
Tai aišku, kad įdomu. Prašom įdėk savo kūrybos nuotrauką. biggrin.gif
Atsakyti