Nu iš kur dabar aną gausi Nors, ai, aš ir rusų kalba nesipykstu
Pasirodysiu, jei mano manekenas papozuos
QUOTE(aleliuja @ 2006 11 11, 07:55)
Sveikos, mezgejeles Gal galetumet pasiulyti koki rasta vyriskam salikui, nes man be stulpeliu rastu daugiau nieko neina sugalvoti
Kadangi sprendžiu pagal savo vyrą, tai žinau, kad anam netiktų kažkas tokio labai krentančio į akis Todėl parodyk savo vyrui, gal kas patiks iš šių nuotraukų, tada jau galima bus ir pakalbėti apie raštelius :
daugiau yra čia , pažiūrėk, gal kas patiks ( juk nebūtinai turi būti kažkoks įdomus raštelis, galima sužaisti ir spalvomis).
Sraunius, labai aciu uz pagalba Suzaisti spalvomis nelabai iseis, nes turiu tik sviesiai pilku pusvilnes siulu Bet paziurejau, kad visai grazu ir stulpeliai, pameginsiu megzti vadinamu japonisku stulpeliu rastu - greitai mezgasi ir labai minksta
Papildyta:
Nors dabar pradejau paprasta vienspalvi, bet Sraunius pametejo tokiu ideju, kad jau galvoje kirba ivairiaspalviu saliku vaizdiniai ir ju ne vienas Dar karta labai dekoju Kaip smagu, kad cia tokie geranoriski zmones renkasi
Papildyta:
Nors dabar pradejau paprasta vienspalvi, bet Sraunius pametejo tokiu ideju, kad jau galvoje kirba ivairiaspalviu saliku vaizdiniai ir ju ne vienas Dar karta labai dekoju Kaip smagu, kad cia tokie geranoriski zmones renkasi
labai noreciau aprasymo to balto megztinio,kur temeles pradzioje labai aciu
Papildyta:
Peperoni,gal kartais sito megztinio aprasyma turite,jis man labai grazus
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2004 12 29, 15:27)
Na va, reiškiasi daviau gerą idėja... Jau įkėliau į 2 temas tad keliu ir čia - į tikrąją ir geriausiąja vietą...
Peperoni,gal kartais sito megztinio aprasyma turite,jis man labai grazus
Mamytes Shaunuolyte,mezgancios savo Brangiausiems megztukus, man toks klausimas iskilo, kokias spalvas renkates???? noriu megzti, nuejau pirkt siulu ir pasimeciau, kokia spalva???
zinau, kad reikia rinktis kokia patinka, bet as net nzn i kokia ziureti o mano Brangusis toli, sake jam visos spalvos tinka, svarbu, kad bus ranku darbo. todel jauciuosi pasimetus gal galit pasiulyti ideju, kas madinga dabar,o kas ne?????
zinau, kad reikia rinktis kokia patinka, bet as net nzn i kokia ziureti o mano Brangusis toli, sake jam visos spalvos tinka, svarbu, kad bus ranku darbo. todel jauciuosi pasimetus gal galit pasiulyti ideju, kas madinga dabar,o kas ne?????
QUOTE(besyte @ 2006 11 15, 14:13)
Mamytes Shaunuolyte,mezgancios savo Brangiausiems megztukus, man toks klausimas iskilo, kokias spalvas renkates???? noriu megzti, nuejau pirkt siulu ir pasimeciau, kokia spalva???
aš mezgiau mėlyną, baltą bordo, o neseniai numezgiau raudoną - nėr čia ko juodai rengtis - megstu ryškias splavas o kai dar tinka prie veido
o maniskiui labiau patinka matines spalvos.turi marguti ruda,pilka vos ne balta,dabar mezgunei zalias,nei salotinis
Sveikos. Nu maniskiui irgi visos spalvos patinka. Aisku vasarai norisi tokiu kiek tamsesniu spalvu, atsilus oras sviesesniu ir ryskesniu. dabar mezgu jam tamsiai ruda megztini. Kita savaite gimtad., tai noriu padovanoti
Aisku, jis nesitiki to, nes sakiau "nu jau tau niekada nemegsciau". Tik sau iki siol megau megzti.
Susiduriau su viena problemele - reikia numegzti su kapisonu... Zinau, kad jis tokio megztinio labai noretu. Tik nezinau kaip ta kapisona megzti. gal kas turite koki pavyzdeli???
Buciau labai dekinga jei idetumete cia arba atsiustumete i email'a
d_dija24@yahoo.com
Aisku, jis nesitiki to, nes sakiau "nu jau tau niekada nemegsciau". Tik sau iki siol megau megzti.
Susiduriau su viena problemele - reikia numegzti su kapisonu... Zinau, kad jis tokio megztinio labai noretu. Tik nezinau kaip ta kapisona megzti. gal kas turite koki pavyzdeli???
Buciau labai dekinga jei idetumete cia arba atsiustumete i email'a
d_dija24@yahoo.com
aciu Jums Mamytes Shanuolytes, uz pazertas spalvu idejas ,bandysiu rinkti modeliuka ir praduotuvej derinsiu spalva, nes man dar tik reikes pradet po nauju metu megzt padovanoti noriu i LT grizimo proga
aciu visoms
aciu visoms