Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrams

Jagu, aš čia tau kaip tik radau patarimų, kaip užtrauktuką įsiūti mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(JuodaVarna @ 2006 10 30, 00:01)
Jagu, aš čia tau kaip tik radau patarimų, kaip užtrauktuką įsiūti  mirksiukas.gif

Ačiukas 4u.gif
Reikės dabar ir pačiai pabandyti įsiūti ax.gif
Atsakyti
Sveikos, mezgejėlės hi.gif

Perskaičiau visą temą ir susigundžiau numegzti savo vyreliui megztinėlį ant Kalėdų (o gal ir greičiau ax.gif ) Išsirinkau tą juodai baltą, su kvadratu per vidurį. Kai baigsiu, galėsiu parodyti koks gavosi blush-anim-cl.gif:
Atsakyti
Reikia blush2.gif nerandu niekur, nei intery, nei savo lobyne.... esmė man aiški, tik va norėčiau tiksliai žinot kaip tos rankovės darosi, kaip išlaidyt, kaip įstatyt.

Jei kartais kas rasit pas save netyčia, mano meilas: Lilija@nkm.lt 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Mano manymu , visos dalys numegztos iki pažastų , o paskui viskas kartu mezgama virbalais su valu , kaip sakant apvaliai g.gif nuimant akis tipo reglanui . pasididinus nuotrauką gal kažką ir būtų galima įžiūrėt...
Atsakyti
Nu va matai, man irgi panašiai mintis kirba, bet kai dar tokia mezgėja iš manęs, tai tokį dalyką norėčiau aiškiai juodu ant balto matyt biggrin.gif Gal vis dėl to kas turit? blush2.gif Net nebūtinai šito megztinio, bet pvz. su tokiom pat rankovėm.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bartez @ 2006 11 07, 11:12)
Nu va matai, man irgi panašiai mintis kirba, bet kai dar tokia mezgėja iš manęs, tai tokį dalyką norėčiau aiškiai juodu ant balto matyt  biggrin.gif  Gal vis dėl to kas turit?  blush2.gif  Net nebūtinai šito megztinio, bet pvz. su tokiom pat rankovėm....  ax.gif

Radau rusišką variantą juodu ant balto smile.gif gal tiks , pati tai dar neskaičiau tongue.gif žiūrėk čia http://keep4u.ru/ful...31cdaac4f3e/jpg
Šiaip man jis ir patiko , reiks pasiūlyt vyrui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bazuka @ 2006 11 08, 10:12)
Radau rusišką variantą juodu ant balto  smile.gif gal tiks , pati tai dar neskaičiau  tongue.gif žiūrėk čia http://keep4u.ru/ful...31cdaac4f3e/jpg
Šiaip man jis ir patiko , reiks pasiūlyt vyrui  wub.gif

Ne, nu auksas - ne žmogus user posted image user posted image Jetus, kokia dėkinga notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif yahoo.gif
Atsakyti
Malonu pagelbėt mirksiukas.gif ypač kai taip greit radau , tik ''pasicekavysiu'' , ar tokį pat oranžinį megsi ?
Atsakyti
QUOTE(bazuka @ 2006 11 10, 09:59)
Malonu pagelbėt  mirksiukas.gif ypač kai taip greit radau , tik ''pasicekavysiu'' , ar tokį pat oranžinį megsi ?

Bandysiu, jei siūlų gausiu tokių... mastau.gif Jei ne, tai vis tiek bandysiu kokį ryškesnį, nes koks pilkas gal ne taip įspūdingai atrodytų...a juo labiau ir vyras nesibaido
hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(bartez @ 2006 11 08, 11:11)
Ne, nu auksas - ne žmogus user posted image user posted image Jetus, kokia dėkinga  notworthy.gif  notworthy.gif  notworthy.gif  yahoo.gif

Rankdarbių kraitelėje 2004 12 yra lietuviškas variantas. Gaila, neturiu kaip nuskenuoti. Bet ir taip čia viskas aišku.
Sėkmės. Parodyk kai numegsi
Atsakyti
mielosios, noriu numegsti sunui megstini,beda kad nezinau koki rasta pasirinkti,mano sunelis yra apkunus todel reikia tinkamo modeliuko,gal galite padeti isrinkti help.gif busiu labai dekinga..... smile.gif
Atsakyti