Jagu, aš čia tau kaip tik radau patarimų, kaip užtrauktuką įsiūti
QUOTE(JuodaVarna @ 2006 10 30, 00:01)
Jagu, aš čia tau kaip tik radau patarimų, kaip užtrauktuką įsiūti
Ačiukas
Reikės dabar ir pačiai pabandyti įsiūti
Reikia nerandu niekur, nei intery, nei savo lobyne.... esmė man aiški, tik va norėčiau tiksliai žinot kaip tos rankovės darosi, kaip išlaidyt, kaip įstatyt.
Jei kartais kas rasit pas save netyčia, mano meilas: Lilija@nkm.lt
Jei kartais kas rasit pas save netyčia, mano meilas: Lilija@nkm.lt
Nu va matai, man irgi panašiai mintis kirba, bet kai dar tokia mezgėja iš manęs, tai tokį dalyką norėčiau aiškiai juodu ant balto matyt Gal vis dėl to kas turit? Net nebūtinai šito megztinio, bet pvz. su tokiom pat rankovėm....
QUOTE(bartez @ 2006 11 07, 11:12)
Nu va matai, man irgi panašiai mintis kirba, bet kai dar tokia mezgėja iš manęs, tai tokį dalyką norėčiau aiškiai juodu ant balto matyt Gal vis dėl to kas turit? Net nebūtinai šito megztinio, bet pvz. su tokiom pat rankovėm....
Radau rusišką variantą juodu ant balto gal tiks , pati tai dar neskaičiau žiūrėk čia http://keep4u.ru/ful...31cdaac4f3e/jpg
Šiaip man jis ir patiko , reiks pasiūlyt vyrui
QUOTE(bazuka @ 2006 11 08, 10:12)
Radau rusišką variantą juodu ant balto gal tiks , pati tai dar neskaičiau žiūrėk čia http://keep4u.ru/ful...31cdaac4f3e/jpg
Ne, nu auksas - ne žmogus Jetus, kokia dėkinga
QUOTE(bazuka @ 2006 11 10, 09:59)
Malonu pagelbėt ypač kai taip greit radau , tik ''pasicekavysiu'' , ar tokį pat oranžinį megsi ?
Bandysiu, jei siūlų gausiu tokių... Jei ne, tai vis tiek bandysiu kokį ryškesnį, nes koks pilkas gal ne taip įspūdingai atrodytų...a juo labiau ir vyras nesibaido
QUOTE(bartez @ 2006 11 08, 11:11)
Ne, nu auksas - ne žmogus Jetus, kokia dėkinga
Rankdarbių kraitelėje 2004 12 yra lietuviškas variantas. Gaila, neturiu kaip nuskenuoti. Bet ir taip čia viskas aišku.
Sėkmės. Parodyk kai numegsi
mielosios, noriu numegsti sunui megstini,beda kad nezinau koki rasta pasirinkti,mano sunelis yra apkunus todel reikia tinkamo modeliuko,gal galite padeti isrinkti busiu labai dekinga.....