Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

QUOTE(ruutka @ 2007 05 10, 23:10)
kai aš tabletkas žiedu keičiau, daktarė sakė žiedą įsidėti pirmą ciklo dieną, t.y. tą dieną kai pasirodo mėnesinės. ai, dar daktarė sakė (arba aš taip supratau  blush2.gif ), kad visai nesvarbu kokias tabletes prieš tai gėrei, vis tiek žiedą dėtis reikia pirmą cikl dieną  smile.gif

QUOTE(liepsnele @ 2007 05 11, 01:14)
Regulon yra kombinuotos Kt, is dvieju hormonu, kaip ir dauguma KT. Tik su progestagenu buna taip vadinamos mini piliules, jos LT ir kitur nera labai populiarios.

aciu jums labai 4u.gif rolleyes.gif

beje, nusipirkus nustebau, nemaniau kad jis toks kietas yra... bijau akd galiu ji jausti.... ir kazkaip keista kaip reikes ji isidet kad jis manyje gerai prisitaikytu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(daiwuliuke2 @ 2007 05 11, 13:14)
aciu jums labai  4u.gif  rolleyes.gif 

beje, nusipirkus nustebau, nemaniau kad jis toks kietas yra... bijau akd galiu ji jausti.... ir kazkaip keista kaip reikes ji isidet kad jis manyje gerai prisitaikytu  unsure.gif

pirmas kelias dienas ir as taip galvoju - dabar jau nebe, man tai tikras atradimas thumbup.gif viskas bus gerai
Atsakyti
Pergyvenu dėl pašalinių poveikių, tokių kaip neištirtas poeikis būsimiems vaikams, širdies ligos ir pan.. pašalinis poveikis
Įsidėjau žiedą vakar ir jaučiu perštėjimą, ar gali būti, kad man pienligė? blink.gif paskutinį kartą ja sirgau gal daugiau nei preš metus, negi ji dėl žiedo atsinaujino? g.gif
Ir dar - gal aš blogai įsidėjau jį, bet su pirštuku lengvai jaučiu blush2.gif

Elipse, mano nuomone, po Regulono žiedą reikėtų dėti tą dieną, kai turėtum gerti pirmą tabletę, t.y. po 7 dienų pertraukos. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Gėlyte @ 2007 05 11, 13:22)

Ir dar - gal aš blogai įsidėjau jį, bet su pirštuku lengvai jaučiu  blush2.gif

man irgi buvo keista ko jis cia taip netoli ir arti biggrin.gif bet pasirodo viskas ok.
Atsakyti
Bet juk mylintis gali ir išsiimti jis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlyte @ 2007 05 11, 14:47)
Bet juk mylintis gali ir išsiimti jis  biggrin.gif

Man taip buvo blush2.gif šįryt lotuliukas.gif bet nieko, nulėkiau, nuploviau ir atgal sugrūdau hah.gif bet taip tik vieną kartą nutiko blush2.gif
Atsakyti
[quote=Gėlyte,2007 05 11, 14:22]
Pergyvenu dėl pašalinių poveikių, tokių kaip neištirtas poeikis būsimiems vaikams, širdies ligos ir pan.. pašalinis poveikis
Įsidėjau žiedą vakar ir jaučiu perštėjimą, ar gali būti, kad man pienligė? blink.gif paskutinį kartą ja sirgau gal daugiau nei preš metus, negi ji dėl žiedo atsinaujino? g.gif

nu tai cia apie salutini poveiki parasyta kad blink.gif blink.gif blink.gif doh.gif tokiu dalyku dar negirdejau
nu negali buti kad tas ziedas sukeltu tokias komplikacijas ir issuktu tokius dalykus, nu bl** pasaluio pabaiga butu mirst nuo to doh.gif doh.gif blink.gif

idomu kaip lietuvos gydytojai tai komentuoja g.gif
Atsakyti
4u.gif kas liecia isemima "tam tikrom aplinkybem" tai manau saugu smile.gif nors.... Mano drauge visada issima, poto vel issideda, ir taip jau metus laiko "treniruojasi" lotuliukas.gif
Tiesa sia is savo patirties galiu dar pasakyti, kas naudoja Ob, ir pan. reikia stebeti ar kartu neistrauki... mirksiukas.gif Man taip nutiko kad nepamaciau ir vaiksciojau kokias tris dienas (nors buvau tik viena diena dar tik isidejus), gerai kad veliau pamaciau bigsmile.gif ( nes info raso kad galima isideti 5d laikotarpi ir dar poto saugotis) taigi... Va kaip net kartais buna, nors tikrai nesitikejo net man paciai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlyte @ 2007 05 11, 14:22)
Į

nu ir pypt, nesikeikus..........perskaicius tuos komentarus, tai pasijauciau baisiai ohmy.gif dabar taip iseina, kad geriausia yra piliules ir.........prezikai, o ne musu pleistriukai ir ziedukai.....bet jofana, juk 21 amzius yra, o ne akmens amzius, kad nebutu galima sukurti normalios kontracepcijos moteriai, su kuria neturetu kasdieniu problemu, kaip su piliulem, ir kad nebutu tokiu baisiu salutiniu poveikiu, kaip kad su KP ir KZ frusty.gif net nebezinau ka ir bedaryt... frusty.gif *****, ziedas nerealiai patogus ir viskas ok, bet tikiu tokiais salutiniais poveikiais, kad ir ka...musu ****** ginekologes tyli ir nesako, kad cia dviguba rizika kraujo kresuliu ir insultu, bo bapkes geras gauna uz reklama ir t.t. isvis, kas leidzia i gamyba tokius dalykus reik gun_rifle.gif va ka padaryt.........jau nebeturu zodziu.....dabar taip iseina, kad va, gaunu i kisene pinigeliu uz tai, kad "nusiunciu zmogu anapilin"................nu ir po paraliais....esu pikta kaip net nzn kas............... bash.gif
Papildyta:
[quote=mama_gulbe,2007 05 11, 16:49]
[quote=Gėlyte,2007 05 11, 14:22]

idomu kaip lietuvos gydytojai tai komentuoja g.gif
[/quote]

cha, jie tyli susi********* ir nieko nesako, rupuzes...............
p.s. atsiprasau uz negraziu zodzius, ale esu pikta bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievaa @ 2007 05 11, 21:25)
nu ir pypt, nesikeikus..........perskaicius tuos komentarus, tai pasijauciau baisiai ohmy.gif  dabar taip iseina, kad geriausia yra piliules ir.........prezikai, o ne musu pleistriukai ir ziedukai.....bet jofana, juk 21 amzius yra, o ne akmens amzius, kad nebutu galima sukurti normalios kontracepcijos moteriai, su kuria neturetu kasdieniu problemu, kaip su piliulem, ir kad nebutu tokiu baisiu salutiniu poveikiu, kaip kad su KP ir KZ frusty.gif  net nebezinau ka ir bedaryt... frusty.gif  *****, ziedas nerealiai patogus ir viskas ok, bet tikiu tokiais salutiniais poveikiais, kad ir ka...musu ****** ginekologes tyli ir nesako, kad cia dviguba rizika kraujo kresuliu ir insultu, bo bapkes geras gauna uz reklama ir t.t.  isvis, kas leidzia i gamyba tokius dalykus reik gun_rifle.gif  va ka padaryt.........jau nebeturu zodziu.....dabar taip iseina, kad va, gaunu i kisene pinigeliu uz tai, kad "nusiunciu zmogu anapilin"................nu ir po paraliais....esu pikta kaip net nzn kas............... bash.gif
Papildyta:
cha, jie tyli susi********* ir nieko nesako, rupuzes...............
p.s. atsiprasau uz negraziu zodzius, ale esu pikta bash.gif

Na jau taip... ne tu viena cia tokia bash.gif , kartais tuos gyd. atrodo visus galetum gun_bandana.gif , bet kas is to..... jie gauna pinigelius ar dar kaip nors kitaip atsilygina, o mums tenka ju reklama (kuriai mes kartais arba dazniausiai pasiduodam) bash.gif
Atsakyti
ka darysma, mergikes? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievaa @ 2007 05 11, 22:15)
ka darysma, mergikes? g.gif

biggrin.gif o ka mes galime daryti, o gi nieko . Arba nenaudoti ir gyventi sveikai drinks_cheers.gif bigsmile.gif , arba pasirasyti sau ligu nuosprendi ir tada zinosim nuo ko isejom anapilin ... vacation1.gif
Gaila kad tik mums tiek jau dave to "dziaugso", o vyrams mazai verysad.gif
Dar man labai patinka doctor.gif poziuris suversti kalte "kazkam", kad ir Kontr. tik prasitark kad naudoji tai jau viskas ir nuo ju... Nors mano gyd. kaip tik sake kad negali buti nuo KZ taip, bet pasirodo klydo..... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti