tai gal ir man taip buvo.... bet mano gyd. atlikus tyrimus nieko nerado, tik suverete kalte kad Antra puse turetu pasitikrinti bet tik nustojau naudotis ir problemos baigesi. Vel viskas super, tik va viena beda saugotis reikia
QUOTE(Fleurette @ 2007 05 05, 07:29)
Klausykit, mergaitės, o gal kam nors yra buvę taip, kad po sekso "ten" perštėtų? Na, jausmas panašus kaip naudojant a la pharmatex, patentex ir pan., t.y. toks nemalonus graužimas. MB ant savo pasididžiavimo irgi tą pajuto, bet jau po akto. Kur čia šuo pakastas, problema žiede ar dar kur kitur?
Niu zinok man irgi taip neseniai buvo! *****, kaip as issigandau, nes anksciau niekad taip ner buve, o anksciau ir ziedo nenaudojau...tai net nzn ka ir galvot...cia ziedo kalte, ar ne...
QUOTE(Ievaa @ 2007 05 06, 21:17)
Niu zinok man irgi taip neseniai buvo! *****, kaip as issigandau, nes anksciau niekad taip ner buve, o anksciau ir ziedo nenaudojau...tai net nzn ka ir galvot...cia ziedo kalte, ar ne...
Niu ir as kazka tokio neseniai pajauciau nors jau pusmetis, kai zieda naudoju... nu gal cia sutapimas, gal kad po menesiniu... o gal kad lubrikantus naudojam bet kad jau kuris laikas tuos pacius naudojam... nu nezinau...
QUOTE(Spragtukas @ 2007 05 06, 22:35)
Niu ir as kazka tokio neseniai pajauciau nors jau pusmetis, kai zieda naudoju... nu gal cia sutapimas, gal kad po menesiniu... o gal kad lubrikantus naudojam bet kad jau kuris laikas tuos pacius naudojam... nu nezinau...
nu man taip darr nebuvo, bet as dar tik pirma menesi naudoju.. tai nezinau..
man tik kazkaip pastapejo ten, nes kai vartojau KT buvo daug sausiau
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 05 08, 09:21)
nu man taip darr nebuvo, bet as dar tik pirma menesi naudoju.. tai nezinau..
man irgi kartais pašlepėja . ne visada, bet būna . dar n esupratau ir neatradau nuo ko ir kas tai įtakoja nors jau senokai apsižiedavus
Sveikutės Aš žiedą pradėjau naudoti prieš dvi savaites.Prieš tai vartojau jeanine.Žiedą įsidėjau tą dieną kai turėjau gerti naują tabletyčių pakuotę.Kažin ar nepavėlavau,ar žiedas pradėjo veikti nuo pirmos įsidėjimo dienos Ir dar gal kuri žinot ar žiedo poveikis susilpnėja vartojant antibiotikus,nes kiek žinau,tablečių tai susilpnėja
QUOTE(astoldita @ 2007 05 09, 13:39)
Sveikutės Aš žiedą pradėjau naudoti prieš dvi savaites.Prieš tai vartojau jeanine.Žiedą įsidėjau tą dieną kai turėjau gerti naują tabletyčių pakuotę.Kažin ar nepavėlavau,ar žiedas pradėjo veikti nuo pirmos įsidėjimo dienos Ir dar gal kuri žinot ar žiedo poveikis susilpnėja vartojant antibiotikus,nes kiek žinau,tablečių tai susilpnėja
sako, kad gali susilpneti...
o man si menesi nebuvo menesiniu rytoj deduos nauja zieda, o kaip nieko taip nieko
QUOTE(egle_83 @ 2007 05 09, 14:46)
o man si menesi nebuvo menesiniu rytoj deduos nauja zieda, o kaip nieko taip nieko
Tai testą gal reikėtų pasidaryti prieš dedant kitą žiedą Jau dabar ir aš išsigandau Bijau,kad per vėlai nebūčiau įsidėjusi,o dar tie antibiotikai Kažkaip dar nelaikas būtų antram mažyliui
QUOTE(ruutka @ 2007 05 09, 11:10)
man irgi kartais pašlepėja . ne visada, bet būna . dar n esupratau ir neatradau nuo ko ir kas tai įtakoja nors jau senokai apsižiedavus
na taip as tai galvoju kad pasikeite gal hormonu kiekis - nu pamazejo tai ir paslapejo iskart nu gal ir gerai, bet kazkaip geriau kai sausiau ir nieks neslampa kai nereiia
QUOTE(egle_83 @ 2007 05 09, 14:46)
Pas mane situacija tokia pati. Panaudojau žiedą, tepliojo 2 savaites, išsiėmiau kaip nurodyta instrukcijoje ir toliau nenaudosiu. Jau antra savaitė laukiu mmm, o jų dar nėra. Įdomu, ar čia taip išsibalansavo viskas, ar kitur problema
QUOTE(Upokšnis @ 2007 05 10, 09:21)
Pas mane situacija tokia pati. Panaudojau žiedą, tepliojo 2 savaites, išsiėmiau kaip nurodyta instrukcijoje ir toliau nenaudosiu. Jau antra savaitė laukiu mmm, o jų dar nėra. Įdomu, ar čia taip išsibalansavo viskas, ar kitur problema
o gal leliukas pilvely jau gyvena
bet gali buti taip kad mm dingo del KZ nes man dienos iki minimumo sutrumpejo ir siaip gi buna kad nuo kontraceptiku jos dingsta ir tik nezymiai teplioja
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 05 10, 11:23)
o gal leliukas pilvely jau gyvena
bet gali buti taip kad mm dingo del KZ nes man dienos iki minimumo sutrumpejo ir siaip gi buna kad nuo kontraceptiku jos dingsta ir tik nezymiai teplioja
Gyventi negali, nes po žiedo išėmimo santykių neturėjom. Negi reiks pirkti testą