Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

g.gif tai gal ir man taip buvo.... bet mano gyd. atlikus tyrimus nieko nerado, tik suverete kalte kad Antra puse turetu pasitikrinti g.gif bet tik nustojau naudotis ir problemos baigesi. Vel viskas super, tik va viena beda saugotis reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleurette @ 2007 05 05, 07:29)
Klausykit, mergaitės, o gal kam nors yra buvę taip, kad po sekso "ten" perštėtų? Na, jausmas panašus kaip naudojant a la pharmatex, patentex ir pan., t.y. toks nemalonus graužimas. MB ant savo pasididžiavimo irgi tą pajuto, bet jau po akto. Kur čia šuo pakastas, problema žiede ar dar kur kitur? g.gif

Niu zinok man irgi taip neseniai buvo! doh.gif *****, kaip as issigandau, nes anksciau niekad taip ner buve, o anksciau ir ziedo nenaudojau...tai net nzn ka ir galvot...cia ziedo kalte, ar ne... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievaa @ 2007 05 06, 21:17)
Niu zinok man irgi taip neseniai buvo! doh.gif  *****, kaip as issigandau, nes anksciau niekad taip ner buve, o anksciau ir ziedo nenaudojau...tai net nzn ka ir galvot...cia ziedo kalte, ar ne... g.gif

Niu ir as kazka tokio neseniai pajauciau g.gif nors jau pusmetis, kai zieda naudoju... nu gal cia sutapimas, gal kad po menesiniu... o gal kad lubrikantus naudojam g.gif bet kad jau kuris laikas tuos pacius naudojam... nu nezinau... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Spragtukas @ 2007 05 06, 22:35)
Niu ir as kazka tokio neseniai pajauciau g.gif nors jau pusmetis, kai zieda naudoju... nu gal cia sutapimas, gal kad po menesiniu... o gal kad lubrikantus naudojam g.gif bet kad jau kuris laikas tuos pacius naudojam... nu nezinau... unsure.gif

g.gif g.gif nu man taip darr nebuvo, bet as dar tik pirma menesi naudoju.. tai nezinau..
man tik kazkaip pastapejo ten, nes kai vartojau KT buvo daug sausiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 05 08, 09:21)
g.gif  g.gif  nu man taip darr nebuvo, bet as dar tik pirma menesi naudoju.. tai nezinau..
man tik kazkaip pastapejo ten, nes kai vartojau KT buvo daug sausiau  blush2.gif

man irgi kartais pašlepėja blink.gif . ne visada, bet būna g.gif . dar n esupratau ir neatradau nuo ko ir kas tai įtakoja nors jau senokai apsižiedavus doh.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Aš žiedą pradėjau naudoti prieš dvi savaites.Prieš tai vartojau jeanine.Žiedą įsidėjau tą dieną kai turėjau gerti naują tabletyčių pakuotę.Kažin ar nepavėlavau,ar žiedas pradėjo veikti nuo pirmos įsidėjimo dienos blink.gif Ir dar gal kuri žinot ar žiedo poveikis susilpnėja vartojant antibiotikus,nes kiek žinau,tablečių tai susilpnėja g.gif
Atsakyti
QUOTE(astoldita @ 2007 05 09, 13:39)
Sveikutės 4u.gif Aš žiedą pradėjau naudoti prieš dvi savaites.Prieš tai vartojau jeanine.Žiedą įsidėjau tą dieną kai turėjau gerti naują tabletyčių pakuotę.Kažin ar nepavėlavau,ar žiedas pradėjo veikti nuo pirmos įsidėjimo dienos blink.gif Ir dar gal kuri žinot ar žiedo poveikis susilpnėja vartojant antibiotikus,nes kiek žinau,tablečių tai susilpnėja g.gif

sako, kad gali susilpneti...
o man si menesi nebuvo menesiniu blink.gif rytoj deduos nauja zieda, o kaip nieko taip nieko blink.gif
Atsakyti
QUOTE(egle_83 @ 2007 05 09, 14:46)
o man si menesi nebuvo menesiniu  blink.gif  rytoj deduos nauja zieda, o kaip nieko taip nieko  blink.gif

blink.gif Tai testą gal reikėtų pasidaryti prieš dedant kitą žiedą g.gif Jau dabar ir aš išsigandau doh.gif Bijau,kad per vėlai nebūčiau įsidėjusi,o dar tie antibiotikai blink.gif Kažkaip dar nelaikas būtų antram mažyliui unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ruutka @ 2007 05 09, 11:10)
man irgi kartais pašlepėja  blink.gif . ne visada, bet būna  g.gif . dar n esupratau ir neatradau nuo ko ir kas tai įtakoja nors jau senokai apsižiedavus  doh.gif

na taip as tai galvoju kad pasikeite gal hormonu kiekis - nu pamazejo tai ir paslapejo iskart g.gif nu gal ir gerai, bet kazkaip geriau kai sausiau ir nieks neslampa kai nereiia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egle_83 @ 2007 05 09, 14:46)
o man si menesi nebuvo menesiniu  blink.gif  rytoj deduos nauja zieda, o kaip nieko taip nieko  blink.gif

Pas mane situacija tokia pati. Panaudojau žiedą, tepliojo 2 savaites, išsiėmiau kaip nurodyta instrukcijoje ir toliau nenaudosiu. Jau antra savaitė laukiu mmm, o jų dar nėra. Įdomu, ar čia taip išsibalansavo viskas, ar kitur problema g.gif
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2007 05 10, 09:21)
Pas mane situacija tokia pati. Panaudojau žiedą, tepliojo 2 savaites, išsiėmiau kaip nurodyta instrukcijoje ir toliau nenaudosiu. Jau antra savaitė laukiu mmm, o jų dar nėra. Įdomu, ar čia taip išsibalansavo viskas, ar kitur problema  g.gif

o gal leliukas pilvely jau gyvena

bet gali buti taip kad mm dingo del KZ nes man dienos iki minimumo sutrumpejo ir siaip gi buna kad nuo kontraceptiku jos dingsta ir tik nezymiai teplioja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 05 10, 11:23)
o gal leliukas pilvely jau gyvena

bet gali buti taip kad mm dingo del KZ nes man dienos iki minimumo sutrumpejo ir siaip gi buna kad nuo kontraceptiku jos dingsta ir tik nezymiai teplioja mirksiukas.gif

Gyventi negali, nes po žiedo išėmimo santykių neturėjom. Negi reiks pirkti testą g.gif
Atsakyti