Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

4u.gif as prie jusu, naudojau apie metus, bet turejau nutraukti... verysad.gif Kaip pripranti tai poto nekaip jautiesi, bet vardan sveikatos galima ir pasiaukoti... smile.gif
Nors pas gyd. kaip kreipiausi tai jie nieko nenustate kad butent nuo jo man viskas prasidejo.. bet kaip nutraukiau naudojus tai iskarto pajauciau skirtuma.
Atsakyti
QUOTE(zukse @ 2007 05 04, 19:11)
4u.gif as prie jusu, naudojau apie metus, bet turejau nutraukti... verysad.gif  Kaip pripranti tai poto nekaip jautiesi, bet vardan sveikatos galima ir pasiaukoti...  smile.gif
Nors pas gyd. kaip kreipiausi tai jie nieko nenustate kad butent nuo jo man viskas prasidejo.. bet kaip nutraukiau naudojus tai iskarto pajauciau skirtuma.

o kas butent buvo?
Atsakyti
smile.gif+2007 05 04, 22:06-->
QUOTE(Ievute smile.gif @ 2007 05 04, 22:06)
o kas butent buvo?

aga, kas buvo???? unsure.gif
Atsakyti
Trukinejo oda verysad.gif , i ka astik nenaudojau. Ir geriau visokius papildus specialai odai, gyd. pasake kad gal pas antra puse yra problemos- kad jis eitu pasitikrinti, bet nustojus vartoti, pati problema issisprende mirksiukas.gif
Atsakyti
Klausykit, mergaitės, o gal kam nors yra buvę taip, kad po sekso "ten" perštėtų? Na, jausmas panašus kaip naudojant a la pharmatex, patentex ir pan., t.y. toks nemalonus graužimas. MB ant savo pasididžiavimo irgi tą pajuto, bet jau po akto. Kur čia šuo pakastas, problema žiede ar dar kur kitur? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleurette @ 2007 05 05, 07:29)
Klausykit, mergaitės, o gal kam nors yra buvę taip, kad po sekso "ten" perštėtų? Na, jausmas panašus kaip naudojant a la pharmatex, patentex ir pan., t.y. toks nemalonus graužimas. MB ant savo pasididžiavimo irgi tą pajuto, bet jau po akto. Kur čia šuo pakastas, problema žiede ar dar kur kitur? g.gif

nu mum tai taip nebuvo ir KZ nejutom ir jokiu tokiu poveikiu kad perstetu nebuvo
gal buvo ten per sausa todel biski nusizulino ir persti dabar abiem g.gif
Atsakyti
Ne, sausa nebuvo. Todėl ir keista g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleurette @ 2007 05 05, 07:29)

QUOTE(Fleurette @ 2007 05 05, 08:49)
Ne, sausa nebuvo. Todėl ir keista g.gif

Aš manau, kad čia pienligės darbas, tiesiog naudojant hormoninius kontraceptikus ji dažniausiai suaktyvėja ax.gif dėl to trūkinėja makšties oda ir peršti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kačiukė @ 2007 05 05, 09:11)
Aš manau, kad čia pienligės darbas, tiesiog naudojant hormoninius kontraceptikus ji dažniausiai suaktyvėja ax.gif dėl to trūkinėja makšties oda ir peršti blush2.gif

na jo del to tai ir gali buti pienlige ... nesmagu kai ji puola smile.gif bet ka ir vyram buna pienlige?
Atsakyti
O kaip su šiuo dalyku kovoti? Ar čia tik gydytojas gali padėti, o gal galima ir pačiai pamėginti ją išsigydyti (gal kuri buvot su tuo susidūrusi)? ax.gif Nes kiek gėriau KT, to nebuvo, o dabar antras mėnuo kaip naudoju KŽ, ir pasigavau pienligę verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleurette @ 2007 05 05, 09:02)
O kaip su šiuo dalyku kovoti? Ar čia tik gydytojas gali padėti, o gal galima ir pačiai pamėginti ją išsigydyti (gal kuri buvot su tuo susidūrusi)? ax.gif Nes kiek gėriau KT, to nebuvo, o dabar antras mėnuo kaip naudoju KŽ, ir pasigavau pienligę verysad.gif

o as kaip tik vargdavau su pienlige wink.gif .... o va kiek turiu zieda nei karto nebuvo ..... manau padejo jis man netgi.... g.gif

O vyrai uzsikrecia nuo moteru ir jeigu gydytis rimtai tai turi abu partneriai, nes jeigu gydosi tik moteris tai gydymas neveiksmingas arba trumpalaikis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleurette @ 2007 05 05, 10:02)

Na čia buvo tik mano nuomonė 4u.gif gal visai ne pienligė. prieš imdamasi priemonių, turėtum apsilankyti pas ginekologą ax.gif
Atsakyti