anglijoje tai tikrai be recepto jokiu kontraceptiku negausi..niekur nieko ;(
QUOTE(Sejle @ 2007 05 03, 11:26)
receptiniai.. bet kai vykau i uzsieni ir nuejau pas gydytoja recepto pasijutau durnes vietoj... taaaaaaip nuziurejo sako nieko as neisrasinesiu.. nereikia visai
vaistinese tas pats... neteko niekur susidurt, kad kontraceptikams receptu prasytu.. cia nebent uzsieny.. ir tai kaip kur
vaistinese tas pats... neteko niekur susidurt, kad kontraceptikams receptu prasytu.. cia nebent uzsieny.. ir tai kaip kur
va va, man daktarė išrašė receptą, tai pirkdama žiedą pakišu lapuką vaistininkei po nosim ir laukiu . vieną kartą (neatsimenu kokioj vaistinėj) pakišau tą lapuką ir stoviu laiminga laukiu. vaistininkė irgi stovi ir žiuri į lapuką . man jau neramu pasidarė tai paklausiau kas negerai. vaistininkė atsakė, kad pirmą kartą kažkas (t.y. aš) perka kontraceptikus pagal receptą . net visos vaistininkės subėgo pažiūrėt
QUOTE(ruutka @ 2007 05 03, 12:42)
va va, man daktarė išrašė receptą, tai pirkdama žiedą pakišu lapuką vaistininkei po nosim ir laukiu . vieną kartą (neatsimenu kokioj vaistinėj) pakišau tą lapuką ir stoviu laiminga laukiu. vaistininkė irgi stovi ir žiuri į lapuką . man jau neramu pasidarė tai paklausiau kas negerai. vaistininkė atsakė, kad pirmą kartą kažkas (t.y. aš) perka kontraceptikus pagal receptą . net visos vaistininkės subėgo pažiūrėt
QUOTE(ruutka @ 2007 05 03, 11:42)
cia tai geras bet siaip ir as dar nesu girdejus kad Lietuvoj su receptu reiktu pirkti kontraceptikus gal seniau taip buvo, o dabar niekas net nereikalauja
QUOTE(doviliux* @ 2007 04 23, 04:31)
O kada reikia įsidėti žiedą, kelintą ciklo dieną ar kai prasideda mmm, tada ir dėti
O koks jausmas ji isidejus? Ar jauciasis kaip nors, ar patogu... O kaip isideti? pasidalinkit..
ar tiesa as girdejau kad ziedas tik plonoms o as apie 80 sveriu
ir kiek kainuoja menesiui kas savaite kito ziedo nreikia ar kaip?
QUOTE(raganaite2 @ 2007 05 03, 18:24)
ar tiesa as girdejau kad ziedas tik plonoms o as apie 80 sveriu
kas čia per bajeris ? pirmą kartą girdžiu . esu girdėjus, kad stambios moteriškės (nu apie 100kg) naudojančios stebuklingus pleistrus negauna visos 99 (ar kiek ten )% apsaugos, nes veikliosios medžiagos sunkiau pasisavinamos, bet kad žiedas netiktų ... keista... žiedas kainuoja 40-45lt . priklauso nuo vaistinės. vienas žiedas vienam ciklui. įsidedi ir 3 savaites ramu
P.S. kas yra tos plonos ? manau, kad plonumas ar storumas yra sąlyginis dalykas. viena sverdama 40kg gali jaustis baisi storulė, o kita turėdama 120kg gali lakstyt kaip gazelė .
Papildyta:
+2007 05 03, 18:13-->
QUOTE(Ievute @ 2007 05 03, 18:13)
cia tai geras bet siaip ir as dar nesu girdejus kad Lietuvoj su receptu reiktu pirkti kontraceptikus gal seniau taip buvo, o dabar niekas net nereikalauja
visi kontraceptikai yra receptiniai vaistai, tik visiem dzin, kad jiem recepto reik
Papildyta:
QUOTE(vetreja @ 2007 05 03, 18:18)
O koks jausmas ji isidejus? Ar jauciasis kaip nors, ar patogu... O kaip isideti? pasidalinkit..
jokio . bent jau aš tikrai nieko nejaučiu ! ir brangiausiasis nieko nejaučia . patogumas neapsakomas . nereikia gert tabletkų kiekvieną vakarą, gali sportuot, plaukiot, kaitintis pirtyse ir t.t. aplamai žiedą aš prisimenu tik kai telefone priminimas sučirškia, kad jau reikia jį išsiimt . įsidėti reikia kaip tamponą. įkiši ir tiek
kad pleistrai rekomenduojami iki 90 kg tai zinau.. bet del ziedu nzn
tipo poveikis mazeja, jei svoris didesnis nei 90
QUOTE(Sejle @ 2007 05 03, 22:36)
kad pleistrai rekomenduojami iki 90 kg tai zinau.. bet del ziedu nzn
manau visų vaistų ir preparatų poveikis mažėja, jei svoris didesnis
QUOTE(bambyte @ 2007 05 03, 12:04)
anglijoje tai tikrai be recepto jokiu kontraceptiku negausi..niekur nieko ;(
o kazkokdel ne viena forumiete buvo pasisakius kad anglijoj nemokamai duoda
QUOTE(ruutka @ 2007 05 04, 11:18)
manau visų vaistų ir preparatų poveikis mažėja, jei svoris didesnis
na bet is ziedo tiesiai i krauja issiskiria tai nzn
gal nesigincyju, nzn
QUOTE(Ramune B. @ 2007 05 02, 13:04)
ziedui recepto tikrai nereik, pati nesenai pirkau.dar norejau paklaust ar nepajutot jokiu salutiniu pozymiu?nes mane tai labai isbere:visa nugara ir veida su kaklu, tai jau net nzn ko griebtis nes tableciu gert negaliu, o del spirales abejoju, nes man migrena daznai buna tai oj oj oj
man tas pats buvo pirmus 2 menesius kai zieda pradejau naudoti, jau norejau ji mesti lauk ir naudoti kazka kito, bet ginekologas patare islaukti. islaukiau ir is tiiesu berimai ir migrena dingo, jau naudoku ji apie metus ir viskas ciki