Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

g.gif pasiskaičiau ir nebežinau ką galvoti g.gif dar tik 1 savaitė su KŽ, jaučiuosi normaliai, bet problemos visos tik dėl smileysex.gif nu man jis visų pirma trukdo (MB TAI NE doh.gif ), kitas dalykas, kad iškritinėja akto metu doh.gif nesąmonė kažkokia..tai paskaičiau, kad ir kai kurios taip darote - prieš aktą išsiimat. jaučiu, reikės ir man taip, nes kažkaip ir sausiau man su tuo žiedu ir apskritai, gi plastiko gabalas ne vietoj makaluojasi ir trukdo doh.gif tikiuosi, nepamiršiu po visko įsidėti ax.gif ir tai nepadidins rizikos pastoti g.gif nors toj ilgoj knygelėj nifiga tokių dalykų nerašo doh.gif bet faktas, kad neįmanoma KŽ įkišt giliau, negi piršto ilgis, o akto metu jis gi čiuožinėja blin, judesys elemntarus gi vyksta doh.gif galėjo išrasti kokį lipuką, kad jis ten priliptų ir neiškritinėtų lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
merginos gal galit greitai pagelbeti, pavelavau viena diena isimti zieda, kaip elgtis toliau? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2007 09 25, 23:10)
merginos gal galit greitai pagelbeti, pavelavau viena diena isimti zieda, kaip elgtis toliau?  blink.gif

issiimk. o sekanti dekis ir naudok kaip irma karta. t.y. pirmas dienas naudojant KZ, naudok papildomas apsaugas.
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 09 25, 23:08)
issiimk. o sekanti dekis ir naudok kaip irma karta. t.y. pirmas dienas naudojant KZ, naudok papildomas apsaugas.

Nereikia naudoti papildomų apsaugos priemonių net tada, jei žiedas išbuvo savaite ilgiau ax.gif . Bent jau taip parašyta anotacijoj. Išsiimk, o kitą įsidėk tada, kada ir turi įsidėt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 09 25, 21:56)
Nereikia naudoti papildomų apsaugos priemonių net tada, jei žiedas išbuvo savaite ilgiau ax.gif . Bent jau taip parašyta anotacijoj. Išsiimk, o kitą įsidėk tada, kada ir turi įsidėt 4u.gif

Man irgi taip nutiko karta ,kad pamirsau issiimt.Keleta dienu ilgiau panesiojau ir sveika gyva dar biggrin.gif Paprasciausiai isidejau kita zieda taip kaip priklausytu(po 7 dienu)...
Atsakyti
sveikos, vakar man buvo kaip ir paskutines menesiniu dienos, snd ryte isidejau.... jei negalima gal galiu issimti, ar nieko tokio jei ir veliau isidejau zieda, kaskada naudojau zieda, bet pries vaiko gimima, tai man ir jis patiko,
Atsakyti
QUOTE(Peskute @ 2007 09 26, 03:17)
Man irgi taip nutiko karta ,kad pamirsau issiimt.Keleta dienu ilgiau panesiojau ir sveika gyva dar  biggrin.gif  Paprasciausiai isidejau kita zieda taip kaip priklausytu(po 7 dienu)...

Kad sveika gyva, tai čia nieko tokio irnesakyk.gif. Ale vat, kad vis dar viena, o ne nestuke.gif, tai gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Verseckiukai @ 2007 09 26, 09:15)
sveikos, vakar man buvo kaip ir paskutines menesiniu dienos, snd ryte isidejau.... jei negalima gal galiu issimti, ar nieko tokio jei ir veliau isidejau zieda, kaskada naudojau zieda, bet pries vaiko gimima, tai man ir jis patiko,

reikejo per menesines detis ax.gif niu jei dabar isidejai tai nesiok visas tris savaites, bet pirma savaite saugokis papildomai 4u.gif siaip nezinau kaip cia su tuo isidejimu ne per menesines buna, bet man atrodo, kad jei savaite papildomai pasisaugosi viskas gerai tada bus g.gif
Papildyta:
QUOTE(`delfine` @ 2007 09 25, 22:10)
merginos gal galit greitai pagelbeti, pavelavau viena diena isimti zieda, kaip elgtis toliau?  blink.gif

nu jo, as irgi manau, kad jei pavelavai viena diena, tai nieko cia tokio, tiesiog issiimi ir isidedi tada, kada turi isidet iprastai, papildomai saugotis tikrai nereikia 4u.gif gi ne isidet uzmirsai drinks_cheers.gif
Atsakyti
radau info kad galima detis 1-5 ciklo dienomis, snd 5, ryte dar tepliojo, gal ir nieko, oi teks but atsargesniems...
Atsakyti
QUOTE(Verseckiukai @ 2007 09 26, 11:56)
radau info kad galima detis 1-5 ciklo dienomis, snd 5, ryte dar tepliojo, gal ir nieko, oi teks but atsargesniems...

jo, geriau dar pasisaugoti 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, ar perkant zieda jusu dar neprase recepto?
Atsakyti
neprase, sako kad jiems pakolkas nereikia recepto
Atsakyti