pasiskaičiau ir nebežinau ką galvoti dar tik 1 savaitė su KŽ, jaučiuosi normaliai, bet problemos visos tik dėl nu man jis visų pirma trukdo (MB TAI NE ), kitas dalykas, kad iškritinėja akto metu nesąmonė kažkokia..tai paskaičiau, kad ir kai kurios taip darote - prieš aktą išsiimat. jaučiu, reikės ir man taip, nes kažkaip ir sausiau man su tuo žiedu ir apskritai, gi plastiko gabalas ne vietoj makaluojasi ir trukdo tikiuosi, nepamiršiu po visko įsidėti ir tai nepadidins rizikos pastoti nors toj ilgoj knygelėj nifiga tokių dalykų nerašo bet faktas, kad neįmanoma KŽ įkišt giliau, negi piršto ilgis, o akto metu jis gi čiuožinėja blin, judesys elemntarus gi vyksta galėjo išrasti kokį lipuką, kad jis ten priliptų ir neiškritinėtų
merginos gal galit greitai pagelbeti, pavelavau viena diena isimti zieda, kaip elgtis toliau?
QUOTE(`delfine` @ 2007 09 25, 23:10)
merginos gal galit greitai pagelbeti, pavelavau viena diena isimti zieda, kaip elgtis toliau?
issiimk. o sekanti dekis ir naudok kaip irma karta. t.y. pirmas dienas naudojant KZ, naudok papildomas apsaugas.
QUOTE(Stebukle @ 2007 09 25, 23:08)
issiimk. o sekanti dekis ir naudok kaip irma karta. t.y. pirmas dienas naudojant KZ, naudok papildomas apsaugas.
Nereikia naudoti papildomų apsaugos priemonių net tada, jei žiedas išbuvo savaite ilgiau . Bent jau taip parašyta anotacijoj. Išsiimk, o kitą įsidėk tada, kada ir turi įsidėt
QUOTE(Dilma @ 2007 09 25, 21:56)
Nereikia naudoti papildomų apsaugos priemonių net tada, jei žiedas išbuvo savaite ilgiau . Bent jau taip parašyta anotacijoj. Išsiimk, o kitą įsidėk tada, kada ir turi įsidėt
Man irgi taip nutiko karta ,kad pamirsau issiimt.Keleta dienu ilgiau panesiojau ir sveika gyva dar Paprasciausiai isidejau kita zieda taip kaip priklausytu(po 7 dienu)...
sveikos, vakar man buvo kaip ir paskutines menesiniu dienos, snd ryte isidejau.... jei negalima gal galiu issimti, ar nieko tokio jei ir veliau isidejau zieda, kaskada naudojau zieda, bet pries vaiko gimima, tai man ir jis patiko,
QUOTE(Peskute @ 2007 09 26, 03:17)
Man irgi taip nutiko karta ,kad pamirsau issiimt.Keleta dienu ilgiau panesiojau ir sveika gyva dar Paprasciausiai isidejau kita zieda taip kaip priklausytu(po 7 dienu)...
Kad sveika gyva, tai čia nieko tokio . Ale vat, kad vis dar viena, o ne , tai gerai
QUOTE(Verseckiukai @ 2007 09 26, 09:15)
sveikos, vakar man buvo kaip ir paskutines menesiniu dienos, snd ryte isidejau.... jei negalima gal galiu issimti, ar nieko tokio jei ir veliau isidejau zieda, kaskada naudojau zieda, bet pries vaiko gimima, tai man ir jis patiko,
reikejo per menesines detis niu jei dabar isidejai tai nesiok visas tris savaites, bet pirma savaite saugokis papildomai siaip nezinau kaip cia su tuo isidejimu ne per menesines buna, bet man atrodo, kad jei savaite papildomai pasisaugosi viskas gerai tada bus
Papildyta:
QUOTE(`delfine` @ 2007 09 25, 22:10)
nu jo, as irgi manau, kad jei pavelavai viena diena, tai nieko cia tokio, tiesiog issiimi ir isidedi tada, kada turi isidet iprastai, papildomai saugotis tikrai nereikia gi ne isidet uzmirsai
radau info kad galima detis 1-5 ciklo dienomis, snd 5, ryte dar tepliojo, gal ir nieko, oi teks but atsargesniems...
QUOTE(Verseckiukai @ 2007 09 26, 11:56)
radau info kad galima detis 1-5 ciklo dienomis, snd 5, ryte dar tepliojo, gal ir nieko, oi teks but atsargesniems...
jo, geriau dar pasisaugoti
neprase, sako kad jiems pakolkas nereikia recepto