Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

QUOTE(kondraciukas @ 2007 09 21, 20:23)
As naudojau, man patiko, bet vyras skustis pradejo blush2.gif

g.gif na is tos puses viskas gerai, vyras nesiskuncia, nes jo visai nejaucia ax.gif
Atsakyti

QUOTE(kondraciukas @ 2007 09 21, 20:23)

manajam ir nepatinka, jaucia jis ta zieda ir biski trina jis verysad.gif
tenka isimti ji trumpam, o paskui vel isidedu blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(laurada @ 2007 09 21, 11:05)
Nu perskaiciau vel ta informacini lapeli, nu ir neradau, kad butu parasyta, o kad skaiciau, tai tikrai kazkur skaiciau, nes vyro sesuo klause ar gali isideti ir tikrai buvau radusi, kad negalima  doh.gif  o gal ir zurnale skaiciau  blush2.gif nu bet jei gydytoja leido, vadinasi galima  ax.gif

na prigazdinai doh.gif einu dar karta skaityt lapeli, nes ziuriu ji atnaujino 2006 metais, pries tai pirkau buvo 2002m. info.
Atsakyti
QUOTE(kondraciukas @ 2007 09 21, 18:23)

Sweikutes mirksiukas.gif ,na mums tai abiems jis gerai.Anksciau tai pastoviai klausinedavau ar jautei ka nors,bet viskas thumbup.gif Na tik nezinau ar nuo ziedo,bet labai nuotaikos pradejo keitaliotis ir persteti ten...,skaiciau,kad buna tokiu salutiniu poveikiu,bet jau gan seniai ji naudoju ir nieko nebuvo anksciau g.gif
Atsakyti
kai vyras jaucia zieda- ar negali buti kad ziedas per zemai, na ji istumt reikia labiau?
Atsakyti
O mane jau uzkniso tepliojimas doh.gif nuo isidejimo taip ir nenustojo, jau bus tuoj 3sav. gali but kad net nesuprasiu kada susirgsiu jei nenustos... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(chimera @ 2007 09 24, 10:34)
O mane jau uzkniso tepliojimas  doh.gif nuo isidejimo taip ir nenustojo, jau bus tuoj 3sav. gali but kad net nesuprasiu kada susirgsiu jei nenustos... blush2.gif

tai pradzioj gali visa menesi teplioti, nebent cia jau ne pirmas menuo tai tada nepavydziu smile.gif
Atsakyti
Vat tepliojimas ir mane nervina, tuoj reiks išsiimti o vis dar teplioja doh.gif bet kiek supratau tai pirmą mėnesį tai normalu.
Atsakyti
QUOTE(jolančiukas @ 2007 09 24, 11:10)
Vat tepliojimas ir mane nervina, tuoj reiks išsiimti o vis dar teplioja doh.gif bet kiek supratau tai pirmą mėnesį tai normalu.

taip taip smile.gif normalu čia.pamenu kaip nervavaus,kad teplioja,jau galvojau nebenaudot aš to žiedo,bet įsidėjus antrą žiedą viskas buvo gerai jau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chimera @ 2007 09 24, 10:34)
O mane jau uzkniso tepliojimas  doh.gif nuo isidejimo taip ir nenustojo, jau bus tuoj 3sav. gali but kad net nesuprasiu kada susirgsiu jei nenustos... blush2.gif

man ir tepliojo, visas tris savaites ir dar kai isiemiau kelias dienas, tai taip ir nesupratau persirgau ar ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(simpa @ 2007 09 24, 11:21)
jau galvojau nebenaudot aš to žiedo,bet įsidėjus antrą žiedą viskas buvo gerai jau  smile.gif

nu man ir tokių minčių pradžioj buvo, o dar ta nuotaikų kaita doh.gif na bent jau su tuo geriau pasidarė. Ai dar rašiau kad perštėjimas buvo atsiradęs - pasorodo visai čia ne žiedo kaltė. Gi pakeičiau intymios higienos muilą - pasirodo jis man netinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(simpa @ 2007 09 24, 11:21)
taip taip smile.gif normalu čia.pamenu kaip nervavaus,kad teplioja,jau galvojau nebenaudot aš to žiedo,bet įsidėjus antrą žiedą viskas buvo gerai jau  smile.gif

ir man tas pats buvo, reiskia viskas ok. Man kai pirma zieda idejau, visa menesi tepliojo doh.gif buvau ziauriai issigandus, o kai antra zieda idejau, viskas svaru thumbup.gif
Atsakyti
pirmas menuo, todel kantriai laukiu pasiskaicius jusu patarimu kas bus toliau, tikiuosi antra men to nebebus... smile.gif
Atsakyti