Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

sveikutes wink.gif va siandien nuejau pas ginekologe, nes vel po pertraukos noriu pradet naudot KT, bet va ginekologe sako o gal zieda nori pabandyt..tai viskas susimale..ziuriu kad daug kam ilgai pakraujuoja.. o klausykit kaip su menesinem - jos trumpesnes buna?kaip skausmai apmazeja? ir dar spuogai? ju ir kaip naudojant KT apmazeja ar ne?... siaip pasiskaicius atrodo patogu ir gerai tik va matau kad brangu vienas minusas... g.gif viskas susibalamutino, gal galite trup aiskumo imesti? 4u.gif rolleyes.gif
Atsakyti
As KZ isidejau pirma menesiniu diena, tai man taip ir kraujavo kol as ji isiemiau ir po isiemimo kokias 2 dienas, tai net nezinau ar as cia vadinasi prasirgau ar ne g.gif dabar nebeteplioja, tai taip gavosi, kad as nesusirgau,kai turejau po 2 dienu,kai isiemiau susirgti,tai man baigesi visi kraujavimai g.gif ar kam tai buvo unsure.gif
Atsakyti
Turiu kl: jau 2a sav kai naudoju KZ, bet kartais buna kad ish ryto pabudus randu ji pasislinkusi...ta prasme ne ishlindusi bet info lapelyje parashyta kad turi buti istumtas iki galo..o man buna kad pasislenka..ar yra kam taip buve?
Atsakyti
QUOTE(bambyte @ 2007 09 08, 07:47)
Turiu kl: jau 2a sav kai naudoju KZ, bet kartais buna kad ish ryto pabudus randu ji pasislinkusi...ta prasme ne ishlindusi bet info lapelyje parashyta kad turi buti istumtas iki galo..o man buna kad pasislenka..ar yra kam taip buve?

Būna ir man taip, bet aš jau dėmesio į tai nekreipiu, svarbu, kad neiškrenta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juratele21 @ 2007 09 07, 16:17)
sveikutes  wink.gif va siandien nuejau pas ginekologe, nes vel po pertraukos noriu pradet naudot KT, bet va ginekologe sako o gal zieda nori pabandyt..tai viskas susimale..ziuriu kad daug kam ilgai pakraujuoja.. o klausykit kaip su menesinem - jos trumpesnes buna?kaip skausmai apmazeja? ir dar spuogai? ju ir kaip naudojant KT apmazeja ar ne?... siaip pasiskaicius atrodo patogu ir gerai tik va matau kad brangu vienas minusas... g.gif  viskas susibalamutino, gal galite trup aiskumo imesti?  4u.gif    rolleyes.gif

man menesines sutrumpejo mirksiukas.gif
del skausmo nezianu, nes man ir pries tai neskaudzios buvo
spuogai irgi dingo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(juratele21 @ 2007 09 07, 17:17)
sveikutes  wink.gif va siandien nuejau pas ginekologe, nes vel po pertraukos noriu pradet naudot KT, bet va ginekologe sako o gal zieda nori pabandyt..tai viskas susimale..ziuriu kad daug kam ilgai pakraujuoja.. o klausykit kaip su menesinem - jos trumpesnes buna?kaip skausmai apmazeja? ir dar spuogai? ju ir kaip naudojant KT apmazeja ar ne?... siaip pasiskaicius atrodo patogu ir gerai tik va matau kad brangu vienas minusas... g.gif  viskas susibalamutino, gal galite trup aiskumo imesti?  4u.gif    rolleyes.gif

Na man ziedas liux. Aisku isidejus pirma menesi keikiau, nes tepliojo ir t.t. Bet pirma karta issiemus, prasirgus ir vel isidejus jokiu salutiniu poveikiu nei kvapo. Ir ramu, nereikia tabletes gert kasdien. Del kraujavimo menesiniu metu, tai ziauriai sumazejo. Kartais uztenku ir tu dieniniu iklotu. ax.gif
O su norfos kortele norfos vaistineje tam tikrom valandom moku 35lt su centais. Ne taip jau is brangiau uz tabletes. bigsmile.gif
Del skausmu nzn ka pasakyti, nes ju niekada ir nejauciau. Del spuogu, na as mano oda tokia i problemine, tai nzn gal siek tiek ir sumazejo. Man dideli vidiniai ant nugaros kildavo, tai tos problemos beveik nebeliko. thumbup.gif

P.S. Kai karta sugalvojau nedaryti savaites pertraukos ir isideti iskarta kita zieda, tai pradejo teplioti ir tai tesesi iki kito prasirgimo. Daugiau toliu bajeriu nedarysiu. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Google: 08 rugsėjo 2007 - 17:05
o kaip del infekciju? niezejimo ir panasiai? ar reikia daryti kokias pertraukas ilgai ji laikant? smile.gif ax.gif ir pvz ar galima ji panaudojus, sakykim pora men, jei netinka be pertraukos pradet naudot KT?
aciu visom uz atsakymus :*
Atsakyti
QUOTE(laurada @ 2007 08 29, 12:35)
Na kaip idomiai, tepliojo iki pat galo visas tris savaites, kai isiemiau zieda, palei viska turejau po keliu dienu susirgti, o man kaip tik baigesi visi tepliojimai g.gif ir dabar neisivaizduoju kaip as cia sirgsiu, kada  doh.gif nu kaip sako 3 menesius pakenteti, tai ir kentesiu  smile.gif bt jei po to dar nepraeis tepliojimai, tai jau nebesidesiu  schmoll.gif

na va,, identiska mano situacija. o as jau puoliau i panika doh.gif: reik reiskias iskentet unsure.gif
Atsakyti
Ir man isidejus pirma karta visa menesi tepliojo,galvojau mesiu lauk, kai isidejau antra kart viskas thumbup.gif .Su kraujavimu menesiniu metu,kosmaras budavo,dabar vos pateplioja rolleyes.gif Zodziu man labai tinka ir patika biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes, as cia kaip ir naujoke,noreciau jusu paklausti, as naudojau
cilesta ( labai daug problemu turejau )tai gydytojas zieda israse, bet as kazkaip labai bijau pastoti su juo,nes kazkaip galvoj sukasi,kad nuo stipresniu vaistu prie silpnesniu perejus leliaus galiu susilaukti
Atsakyti
Aš tai manau, kad nesvarbu jog žiedas šiek tiek silpnesnis, juk jis taip pat gerai apsaugo nuo nėštumo kaip ir tabletės ax.gif
Atsakyti
As du menesius naudojau KZ. Nuo KZ atsirado infekcija, pienlige, tai teko issiimti. Maza to issiderino menesiniu ciklas, dabar pastoviai veluoja verysad.gif Kai naudojau Diane 35, tokiu bajeriu nebuvo blink.gif Siaip KZ man rekomendavo gydytoja, ne pati sugalvojau isbandyti. Manau butinai reikia pasitarti su ginekologe del kontraceptiniu priemoniu, gerai,kad padare su receptu, nes prisibandziusios merginos gali sau pakenkti.
Atsakyti