man pirma menesi ir tepliojo, ypac po buvau ziauriai issigandus
bet kai pradejau naudot antra karta, tai viskas atsistate ir jokiu tepliojimu
Kaip gaila, kad man si priemone netiko Taip patogu isideti ir pamirsti trims savaitems ir jokiu pasaliniu poveikiu nebuvo, tik pirma savaite pradejo teplioti, o po to is viso kraujuoti gausiai pradejau, teko issiimti anksciau laiko
QUOTE(Amie @ 2007 09 02, 10:06)
Kaip gaila, kad man si priemone netiko Taip patogu isideti ir pamirsti trims savaitems ir jokiu pasaliniu poveikiu nebuvo, tik pirma savaite pradejo teplioti, o po to is viso kraujuoti gausiai pradejau, teko issiimti anksciau laiko
tai reikejo dar palaukti, tik pirmas menesis tebuvo
QUOTE(Amie @ 2007 09 02, 10:06)
siaip vienom ilgiau kitom greiciau baigesi tiee kraujavimai, man vos ne puse metu tesesi vis kazkokie nesklandumai, kol as tiksliai jau galejau pasakyti kad man jis tiko, tik po metu islido grybejis (kaip belau suzinojau kad KZ ir padeda nat aktyvinti ji), tada tik teko atsisakyti, bet praejo jau puse metu tai vel bandysiu gryzti prie jo.
Tiktai kai einate i tualetą poto pasižiūrėkite ar po "reikaliuko" neiškrito, mano draugė buvo taip pametusi, gerai kad pastebėjo, galėjo ir neplanuotu pasibaigti
AS VISAI PATENKINTA KZ .
QUOTE(shviesi @ 2007 09 05, 20:27)
Tiktai kai einate i tualetą poto pasižiūrėkite ar po "reikaliuko" neiškrito, mano draugė buvo taip pametusi, gerai kad pastebėjo, galėjo ir neplanuotu pasibaigti
o man taip ir nutiko su "Ob" vaiksciojau 2 dienas be... kol igalva man kazkaip sove pasitikrinti. tai gerai kad nepraejo kokios 5d, nes poto jau nezinau kaip butu buve. Pagal instrukcija tai tie hormonai dar veikia 5d tai galima ir ne , na bet vistiek.... padetis ne kokia kaip pagalvoji.
QUOTE(zukse @ 2007 09 05, 22:42)
o man taip ir nutiko su "Ob" vaiksciojau 2 dienas be... kol igalva man kazkaip sove pasitikrinti. tai gerai kad nepraejo kokios 5d, nes poto jau nezinau kaip butu buve. Pagal instrukcija tai tie hormonai dar veikia 5d tai galima ir ne , na bet vistiek.... padetis ne kokia kaip pagalvoji.
be KŽ galima būti ne ilgiau 3 val.
QUOTE(Gėlyte @ 2007 09 06, 16:41)
be KŽ galima būti ne ilgiau 3 val.
na taip, bet as neturiu dabar prie saves knygutes tos kur rasoma kad 5 dienos kaip dar MM yra tada paskui tik nauja dediesi.
Neprisimenu, kad taip būtų parašyta ten tik rašoma, kad pirmą KŽ galima įsidėti ir 5 MM dieną, bet tada dar reikia savaitę papildomai saugotis. Jei KŽ iškrenta, kuo greičiau jį įsidėti atgal. Nepavojinga tik iki 3 val. būti be KŽ. Jei KŽ pametamas, kuo greičiau įsidėti naują ir papildomai saugotis, jei praėjo daugiau nei 3 val.
Nu daugiau tikrai nieko nėra ten parašyta
QUOTE(Gėlyte @ 2007 09 06, 19:19)
Neprisimenu, kad taip būtų parašyta ten tik rašoma, kad pirmą KŽ galima įsidėti ir 5 MM dieną, bet tada dar reikia savaitę papildomai saugotis. Jei KŽ iškrenta, kuo greičiau jį įsidėti atgal. Nepavojinga tik iki 3 val. būti be KŽ. Jei KŽ pametamas, kuo greičiau įsidėti naują ir papildomai saugotis, jei praėjo daugiau nei 3 val.
Tai man ir buvo kad baigesi MM ir isidejus buvau is karto kaip ten ir parasyta. Tik kazkaip parupo man ji pasitikrinti po 2 dienu ir ka nera, o turejo buti kaip jau 2d su KZ, bet kaip tu gerai ten ir parasei kad isidejus dar pirma karta 7d saugotis, bet kaip extra atveju nuo isemimo galima per 5 dienas isidet na jei buvo iskrites. Paskaityk ten gal koks sakynis tik bus taip uzsiminama. Beto as parasiau net i ta pati ju tinklapi tai tai ji net pasake tokiu atveju kaip jums nutiko labai gerai kad ir padaret, nes 5 dienu laikotarpiu dar hormonai veikia , bet reikalinga saugotis tas 7d.