Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

man pirma menesi ir tepliojo, ypac po smileysex.gif buvau ziauriai issigandus blush2.gif
bet kai pradejau naudot antra karta, tai viskas atsistate thumbup.gif ir jokiu tepliojimu biggrin.gif
Atsakyti
Ir as naudojau si zieda smile.gif Labiausiai patiko is visu vartotu kontraseptiku. Isidejai karta i menesi ir ramu, jokio kasdienio tableciu gerimo, be to labai diskretiska priemone. O ir spuogu buvo gerokai sumazeje nuo veido smile.gif
Atsakyti
Kaip gaila, kad man si priemone netiko verysad.gif Taip patogu isideti ir pamirsti trims savaitems ir jokiu pasaliniu poveikiu nebuvo, tik pirma savaite pradejo teplioti, o po to is viso kraujuoti gausiai pradejau, teko issiimti anksciau laiko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Amie @ 2007 09 02, 10:06)
Kaip gaila, kad man si priemone netiko  verysad.gif Taip patogu isideti ir pamirsti trims savaitems ir jokiu pasaliniu poveikiu nebuvo, tik pirma savaite pradejo teplioti, o po to is viso kraujuoti gausiai pradejau, teko issiimti anksciau laiko  unsure.gif

tai reikejo dar palaukti, tik pirmas menesis tebuvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amie @ 2007 09 02, 10:06)
Kaip gaila, kad man si priemone netiko  verysad.gif Taip patogu isideti ir pamirsti trims savaitems ir jokiu pasaliniu poveikiu nebuvo, tik pirma savaite pradejo teplioti, o po to is viso kraujuoti gausiai pradejau, teko issiimti anksciau laiko  unsure.gif

4u.gif siaip vienom ilgiau kitom greiciau baigesi tiee kraujavimai, man vos ne puse metu tesesi vis kazkokie nesklandumai, kol as tiksliai jau galejau pasakyti kad man jis tiko, tik po metu islido grybejis (kaip belau suzinojau kad KZ ir padeda nat aktyvinti ji), tada tik teko atsisakyti, bet praejo jau puse metu tai vel bandysiu gryzti prie jo. smile.gif
Atsakyti
Tiktai kai einate i tualetą poto pasižiūrėkite ar po "reikaliuko" neiškrito, mano draugė buvo taip pametusi, gerai kad pastebėjo, galėjo ir neplanuotu nestuke.gif pasibaigti
Atsakyti
AS VISAI PATENKINTA KZ .
Atsakyti
QUOTE(shviesi @ 2007 09 05, 20:27)
Tiktai kai einate i tualetą poto pasižiūrėkite ar po "reikaliuko" neiškrito, mano draugė buvo taip pametusi, gerai kad pastebėjo, galėjo ir neplanuotu nestuke.gif pasibaigti

4u.gif o man taip ir nutiko su "Ob" vaiksciojau 2 dienas be... doh.gif kol igalva man kazkaip sove pasitikrinti. blink.gif tai gerai kad nepraejo kokios 5d, nes poto jau nezinau kaip butu buve. Pagal instrukcija tai tie hormonai dar veikia 5d tai galima ir ne nestuke.gif , na bet vistiek.... blink.gif padetis ne kokia kaip pagalvoji. g.gif
Atsakyti
QUOTE(zukse @ 2007 09 05, 22:42)
4u.gif  o man taip ir nutiko su "Ob" vaiksciojau 2 dienas be...  doh.gif  kol igalva man kazkaip sove pasitikrinti. blink.gif tai gerai kad nepraejo kokios 5d, nes poto jau nezinau kaip butu buve. Pagal instrukcija tai tie hormonai dar veikia 5d tai galima ir ne  nestuke.gif , na bet vistiek....  blink.gif  padetis ne kokia kaip pagalvoji.  g.gif

be KŽ galima būti ne ilgiau 3 val.
Atsakyti
QUOTE(Gėlyte @ 2007 09 06, 16:41)
be KŽ galima būti ne ilgiau 3 val.

na taip, bet as neturiu dabar prie saves knygutes tos kur rasoma kad 5 dienos kaip dar MM yra tada paskui tik nauja dediesi.
Atsakyti
Neprisimenu, kad taip būtų parašyta g.gif ten tik rašoma, kad pirmą KŽ galima įsidėti ir 5 MM dieną, bet tada dar reikia savaitę papildomai saugotis. Jei KŽ iškrenta, kuo greičiau jį įsidėti atgal. Nepavojinga tik iki 3 val. būti be KŽ. Jei KŽ pametamas, kuo greičiau įsidėti naują ir papildomai saugotis, jei praėjo daugiau nei 3 val.
Nu daugiau tikrai nieko nėra ten parašyta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlyte @ 2007 09 06, 19:19)
Neprisimenu, kad taip būtų parašyta  g.gif ten tik rašoma, kad pirmą KŽ galima įsidėti ir 5 MM dieną, bet tada dar reikia savaitę papildomai saugotis. Jei KŽ iškrenta, kuo greičiau jį įsidėti atgal. Nepavojinga tik iki 3 val. būti be KŽ. Jei KŽ pametamas, kuo greičiau įsidėti naują ir papildomai saugotis, jei praėjo daugiau nei 3 val.
Nu daugiau tikrai nieko nėra ten parašyta  4u.gif

Tai man ir buvo kad baigesi MM ir isidejus buvau is karto kaip ten ir parasyta. Tik kazkaip parupo man ji pasitikrinti po 2 dienu doh.gif ir ka nera, o turejo buti kaip jau 2d su KZ, bet kaip tu gerai ten ir parasei kad isidejus dar pirma karta 7d saugotis, bet kaip extra atveju nuo isemimo galima per 5 dienas isidet na jei buvo iskrites. Paskaityk ten gal koks sakynis tik bus taip uzsiminama. Beto as parasiau net i ta pati ju tinklapi tai doctor.gif tai ji net pasake tokiu atveju kaip jums nutiko labai gerai kad ir padaret, nes 5 dienu laikotarpiu dar hormonai veikia , bet reikalinga saugotis tas 7d. bigsmile.gif
Atsakyti