Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

O jums tepliojo pirmus menesius ar gausiau kraujavot g.gif man reikes sestadieni issimti, bet nuo pirmadienio pradejo kraujuoti kaip per menesines, paziuriu vis ar ziedas yra, vis galvoju gal netycia iskrito. Na butu viskas gerai jau ir pykinimas, svaigimas praejo,bet tas kraujavimas,o dabar tokios karstos dienos ir isimaudyti butu kaip ir nieko ax.gif ir dar atsirado didelis noras valgyti doh.gif
Ir dar kas nesiojat zieda, buvau norfos vaistineje, tai dabar nuolaidos nuo 8-9 ir 13-14 val 20 % akcija tesis iki rugsejo 12 d., tai sake ziedas kainuos tik apie 30 lt, o euro vaistineje mokejau 43lt ir nuolaidos man nepadare su maximos kortele, sako, tik vaistams taikomos nuolaidos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurada: 23 rugpjūčio 2007 - 12:30
QUOTE(laurada @ 2007 08 23, 13:26)
O jums tepliojo pirmus menesius ar gausiau kraujavot  g.gif man reikes sestadieni issimti, bet nuo pirmadienio pradejo kraujuoti kaip per menesines, paziuriu vis ar ziedas yra, vis galvoju gal netycia iskrito. Na butu viskas gerai jau ir pykinimas, svaigimas praejo,bet tas kraujavimas,o dabar tokios karstos dienos ir isimaudyti butu kaip ir nieko  ax.gif  ir dar atsirado didelis noras valgyti  doh.gif
Ir dar kas nesiojat zieda, buvau norfos vaistineje, tai dabar nuolaidos nuo 8-9 ir 13-14 val 20 % akcija tesis iki rugsejo 12 d., tai sake ziedas kainuos tik apie 30 lt, o euro vaistineje mokejau 43lt ir nuolaidos man nepadare su maximos kortele, sako, tik vaistams taikomos nuolaidos...

Man tepliojo, bet irgi panasiai prieš išėmima pradėjau kraujuoti, bet po 3 mėnesių naudojimo man viskas susitvarkė ax.gif O aš perku žiedą taip pat norfos vaistinėje thumbup.gif O eurovaistinėje atvirksčiai savaitgaliais 15 % nuolaidos daromos tik kosmetikai ir maisto papildams, kadangi žiedas yra vaistas jam nebėra nuolaidos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurada @ 2007 08 23, 13:26)
O jums tepliojo pirmus menesius ar gausiau kraujavot  g.gif man reikes sestadieni issimti, bet nuo pirmadienio pradejo kraujuoti kaip per menesines, paziuriu vis ar ziedas yra, vis galvoju gal netycia iskrito. Na butu viskas gerai jau ir pykinimas, svaigimas praejo,bet tas kraujavimas,o dabar tokios karstos dienos ir isimaudyti butu kaip ir nieko  ax.gif  ir dar atsirado didelis noras valgyti  doh.gif

su tais kraujavimais visko buna, kiekvienai kitaip vis, nes ko jaudintis ax.gif
o man darydavo nuolaidas su maximos kortele smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 08 23, 13:36-->
QUOTE(Ievute smile.gif @ 2007 08 23, 13:36)
su tais kraujavimais visko buna, kiekvienai kitaip vis, nes ko jaudintis ax.gif
o man darydavo nuolaidas su maximos kortele smile.gif

Jau nebetaiko nuolaidų schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinMintė: 23 rugpjūčio 2007 - 12:37
QUOTE(GinMintė @ 2007 08 23, 13:37)
Jau nebetaiko nuolaidų schmoll.gif

turbut kitos akcijos anksciau buvo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievute :): 23 rugpjūčio 2007 - 12:38
smile.gif+2007 08 23, 13:38-->
QUOTE(Ievute smile.gif @ 2007 08 23, 13:38)
turbut kitos akcijos anksciau buvo  4u.gif

Buvo 10 % darbo dienom vaistukams, bet vaistininkė sakė, kad baigėsi ši akcija, gal dar kada bus g.gif
Atsakyti
vakar dar maciau iskabinta akcija. ir as pirkau su nuolaida, bet neatsimenu kiek mokejau.
man sian jau vos ne krauju pradejo teket. nesuprantu ar cia nieko baisaus
Atsakyti
Pati vartoju KZ gerus metus. Palikau ramesne, nebekankina nerimas, kad galiu pastoti. Dziagiuosi KZ atradus. Norejau pasidomet, ar jums nera naudojant KZ prasidejusios anksciau menstruacijos, ir ka tokiu atveju daret?

Man jau anta karta taip nutinka, kad pries didelius stresus, pasiankstina menstruacijos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(slibe @ 2007 08 28, 16:10)
Pati vartoju KZ gerus metus. Palikau ramesne, nebekankina nerimas, kad galiu pastoti. Dziagiuosi KZ atradus. Norejau pasidomet, ar jums nera naudojant KZ prasidejusios anksciau menstruacijos, ir ka tokiu atveju daret?

Man jau anta karta taip nutinka, kad pries didelius stresus, pasiankstina menstruacijos  blink.gif

Man ir buvo vieną kartą, nors aš dar jį neilgai naudoju rolleyes.gif
Atsakyti
Na kaip idomiai, tepliojo iki pat galo visas tris savaites, kai isiemiau zieda, palei viska turejau po keliu dienu susirgti, o man kaip tik baigesi visi tepliojimai g.gif ir dabar neisivaizduoju kaip as cia sirgsiu, kada doh.gif nu kaip sako 3 menesius pakenteti, tai ir kentesiu smile.gif bt jei po to dar nepraeis tepliojimai, tai jau nebesidesiu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurada: 29 rugpjūčio 2007 - 10:35
nu va ash shia savaite ir KT pakeichiau i KZ..isidejau td kai reikejo pradeti gerti nauja pakuote...o kita diena pradejo teplioti...hm..manau nieko tokio...
Atsakyti
QUOTE(bambyte @ 2007 08 29, 20:44)
nu va ash shia savaite ir KT pakeichiau i KZ..isidejau td kai reikejo pradeti gerti nauja pakuote...o kita diena pradejo teplioti...hm..manau nieko tokio...

Man tepliojo tol kol neįsidėjau trečiojo žiedo rolleyes.gif
Atsakyti