O jums tepliojo pirmus menesius ar gausiau kraujavot man reikes sestadieni issimti, bet nuo pirmadienio pradejo kraujuoti kaip per menesines, paziuriu vis ar ziedas yra, vis galvoju gal netycia iskrito. Na butu viskas gerai jau ir pykinimas, svaigimas praejo,bet tas kraujavimas,o dabar tokios karstos dienos ir isimaudyti butu kaip ir nieko ir dar atsirado didelis noras valgyti
Ir dar kas nesiojat zieda, buvau norfos vaistineje, tai dabar nuolaidos nuo 8-9 ir 13-14 val 20 % akcija tesis iki rugsejo 12 d., tai sake ziedas kainuos tik apie 30 lt, o euro vaistineje mokejau 43lt ir nuolaidos man nepadare su maximos kortele, sako, tik vaistams taikomos nuolaidos...
QUOTE(laurada @ 2007 08 23, 13:26)
O jums tepliojo pirmus menesius ar gausiau kraujavot man reikes sestadieni issimti, bet nuo pirmadienio pradejo kraujuoti kaip per menesines, paziuriu vis ar ziedas yra, vis galvoju gal netycia iskrito. Na butu viskas gerai jau ir pykinimas, svaigimas praejo,bet tas kraujavimas,o dabar tokios karstos dienos ir isimaudyti butu kaip ir nieko ir dar atsirado didelis noras valgyti
Ir dar kas nesiojat zieda, buvau norfos vaistineje, tai dabar nuolaidos nuo 8-9 ir 13-14 val 20 % akcija tesis iki rugsejo 12 d., tai sake ziedas kainuos tik apie 30 lt, o euro vaistineje mokejau 43lt ir nuolaidos man nepadare su maximos kortele, sako, tik vaistams taikomos nuolaidos...
Man tepliojo, bet irgi panasiai prieš išėmima pradėjau kraujuoti, bet po 3 mėnesių naudojimo man viskas susitvarkė O aš perku žiedą taip pat norfos vaistinėje O eurovaistinėje atvirksčiai savaitgaliais 15 % nuolaidos daromos tik kosmetikai ir maisto papildams, kadangi žiedas yra vaistas jam nebėra nuolaidos
QUOTE(laurada @ 2007 08 23, 13:26)
su tais kraujavimais visko buna, kiekvienai kitaip vis, nes ko jaudintis
o man darydavo nuolaidas su maximos kortele
+2007 08 23, 13:36-->
Jau nebetaiko nuolaidų
QUOTE(Ievute @ 2007 08 23, 13:36)
su tais kraujavimais visko buna, kiekvienai kitaip vis, nes ko jaudintis
Jau nebetaiko nuolaidų
QUOTE(GinMintė @ 2007 08 23, 13:37)
Jau nebetaiko nuolaidų
turbut kitos akcijos anksciau buvo
+2007 08 23, 13:38-->
Buvo 10 % darbo dienom vaistukams, bet vaistininkė sakė, kad baigėsi ši akcija, gal dar kada bus
QUOTE(Ievute @ 2007 08 23, 13:38)
turbut kitos akcijos anksciau buvo
Buvo 10 % darbo dienom vaistukams, bet vaistininkė sakė, kad baigėsi ši akcija, gal dar kada bus
vakar dar maciau iskabinta akcija. ir as pirkau su nuolaida, bet neatsimenu kiek mokejau.
man sian jau vos ne krauju pradejo teket. nesuprantu ar cia nieko baisaus
man sian jau vos ne krauju pradejo teket. nesuprantu ar cia nieko baisaus
Pati vartoju KZ gerus metus. Palikau ramesne, nebekankina nerimas, kad galiu pastoti. Dziagiuosi KZ atradus. Norejau pasidomet, ar jums nera naudojant KZ prasidejusios anksciau menstruacijos, ir ka tokiu atveju daret?
Man jau anta karta taip nutinka, kad pries didelius stresus, pasiankstina menstruacijos
Man jau anta karta taip nutinka, kad pries didelius stresus, pasiankstina menstruacijos
QUOTE(slibe @ 2007 08 28, 16:10)
Pati vartoju KZ gerus metus. Palikau ramesne, nebekankina nerimas, kad galiu pastoti. Dziagiuosi KZ atradus. Norejau pasidomet, ar jums nera naudojant KZ prasidejusios anksciau menstruacijos, ir ka tokiu atveju daret?
Man ir buvo vieną kartą, nors aš dar jį neilgai naudoju
Na kaip idomiai, tepliojo iki pat galo visas tris savaites, kai isiemiau zieda, palei viska turejau po keliu dienu susirgti, o man kaip tik baigesi visi tepliojimai ir dabar neisivaizduoju kaip as cia sirgsiu, kada nu kaip sako 3 menesius pakenteti, tai ir kentesiu bt jei po to dar nepraeis tepliojimai, tai jau nebesidesiu
nu va ash shia savaite ir KT pakeichiau i KZ..isidejau td kai reikejo pradeti gerti nauja pakuote...o kita diena pradejo teplioti...hm..manau nieko tokio...
QUOTE(bambyte @ 2007 08 29, 20:44)
nu va ash shia savaite ir KT pakeichiau i KZ..isidejau td kai reikejo pradeti gerti nauja pakuote...o kita diena pradejo teplioti...hm..manau nieko tokio...
Man tepliojo tol kol neįsidėjau trečiojo žiedo